duminică, 24 decembrie 2017

Televiziunile publice italiene RAI nu vor transmite Cupa Mondială de Fotbal FIFA 2018

Pentru prima dată, televiziunile publice italiene RAI nu vor mai transmite Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2018. Rivalul comercial Mediaset a câștigat drepturile exclusive de difuzare a Cupei Mondiale FIFA 2018 în Italia și în Spania. Mediaset a promis totuși că va difuza la liber toate cele 64 de meciuri ale turneului, care se desfășoară în perioada 14 iunie - 15 iulie 2018. Drepturile pentru Cupa Mondială precedentă au fost împărțite de RAI și Sky Italia.

Echipa națională italiană nu s-a calificat pentru turneul de anul viitor, pentru prima dată din anul 1958, această lipsă de performanță sportivă cauzând o scădere cu 50% a valorii ofertelor pentru drepturile tv licitate de la televiziunile italiene. Potrivit zvonurilor din presa italiană, Mediaset ar fi plătit 78 milioane de euro pentru drepturile TV, RAI licitând semnificativ mai puțin, în încercarea de a-și echilibra bugetul.

Cu toate acestea, televiziunea de stat italiană este în negocieri avansate cu Sky Italia (care deține drepturile de televizare ale Ligii Campionilor pentru perioada 2018-2021), pentru a transmite săptămânal un meci gratuit prin intermediul canalul său Rai Uno. De asemenea, intenționează să liciteze anul viitor pentru drepturile tv din Cupa Italiei, pentru următoarele trei sezoane.

RAI a semnat de asemenea un acord de sub-licențiere cu Discovery Communications pentru drepturile tv de difuzare necriptată a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018 din Pyeongchang (cu o opțiune pentru Jocurile Olimpice de Vară 2018 din Tokyo).


14 comentarii despre subiectul „Televiziunile publice italiene RAI nu vor transmite Cupa Mondială de Fotbal FIFA 2018”:
Giony

Care sunt canalele din Italia ce vor transmite meciurile din Rusia ?

Anonim

Canalele Mediaset, scrie in a doua propozitie ca ei au castigat.

Anonim

http://ro.kingofsat.net/pack-mediaset.php

George Titus Albulescu

Canalele importante ale Mediaset Italia sunt: Italia 1, Rete 4 si Canale 5. La aceste posturi tv se vor transmite meciurile de la CM de fotbal din 2018, in Italia.

Andrei

As avea o intrebare daca sunteti amabili. Cand vine compania Sky si in Romania pentru ca am vazut ca au multe programe de filme , sport etc. extrem de interesante. Vad ca Compania Sky este un fel de RCS-RDS adica este prezenta in mai multe tari si se vorbeste chiar in limba acelor tari. Multumesc mult.

Anonim

Probabil Sky Italia nu vor oferi servicii in Romania niciodata. Singura solutie e sa ai un prieten italian care sa faca abonament pe numele lui la Sky Italia, apoi aduci echipamentul de receptie satelit in Romania ( sau macar receptorul si cartela, daca ai deja antena de satelit si LNB in Romania ) si vei putea receptiona aceste canale de la Sky Italia, deoarece exista deja semnal in Romania prin satelit pentru toate canalele din grila Sky Italia.

Cosmin

Doar că trebuie să te țină și buzunarul. Toate aceste programe de filme și sport costă. Pachetul de bază are 59 canale și pornește de la 20 Euro/lună (15 euro în primele 12 luni la abonament pe 2 ani) și nu include canalele de cinema și sport. Pachetul cinema e 15 euro în plus (10 euro în primele 12 luni), pachetul familia (44 canale) costa 5 euro, sportul 14 euro iar pachetul calcio cu meciurile din campionatul italian inca 14 euro lunar. Sigur că sunt destui care își permit și la noi asemenea abonamente, dar nu s-ar aduna suficienți abonați ca să fie rentabil.

Gabriel

Din pacate Cosmin in Romania se doreste pachetul Sky daca se poate undeva la 20-25 lei. Romanul nu vrea sa inteleaga ca daca vrei posturi de calitate (fara reclame in continut) trebuie sa scoata banul din buzunar. Toti vor cat mai "moaca" posturi de filme, sport, muzica, documentare, etc.... si sa plateasca maxim 30 de lei pe luna

Anonim

Sky Italia are niste preturi de te ia cu ameteli.Nu cred ca cineva ar plati 30 de euro pe luna, cu tot cu pachetul sport se ajunge undeva pe la 50 de euro

Cristian Marcu

Gabriel, romanul daca ar avea acces continut de calitate fii sigur ca ar plati suma ce merita acel continut .
La noi 95 % din programe sunt absolut jenante d.p.d.v. caltativ, lipsa creativitatii caracterizeaza directorii de programe . Putin oferi , putin primesti pe buna dreptate !
Concret, ca vorbim de fotbal, atata timp cat in Romania se transmit meciuri din Premier League in format sd intr-o lume in care Ultra hd-ul isi face pregnant loc, nemaivorbind de emisiuni de analiza ante si post etapa, nu putem avea mai multe pretentii...
Iar pregatirea profesionala a comentatorilor si a asa zisilor "producatori" de sport este sub orice critica, fara diferentiere intre platformele cablu tv sau radio !

Anonim

cine are nevoie dw programe italiene in romania
voi credeti ca daca vine sky va da programele subtitrate in romana
daca sunteti mari amatori de italiene scanati satelitlu hotbird
aaveti acolorai 123 rai storia etc rai sport

Andrei

Multumesc pentru informatii....Sincer as da 20 de euro doar pt pachetul de Cinema ca au niste canale exceptionale cel putin pt mine. Sport este destul , am si Telekom si Digi care oferta sport mai mult decat am eu nevoie. Oricum tin sa va multumesc inca o data pentru informatii. Un an nou fericit tuturor !!!

Bogdan

Asta ar trebui sa faca si TVR-ul de vreo 20 de ani de cand nu s-a calificat Romania la nici un campionat mondial sau european

Viktor

A 21-a ediţie a Cupei Mondiale FIFA Rusia va debuta pe 14 iunie şi se va încheia pe 15 iulie, cu Finala de la Moscova. Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR 1 şi TVR HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile