joi, 25 ianuarie 2018

Parametrii de recepție prin satelit a televiziunii Cinemaraton

Dacă nu știați încă, pe o frecvență utilizată de Telekom Tv DTH este transmisă (din păcate, criptat) televiziunea de filme românești Cinemaraton, deținută de AKTA. Informația e interesantă chiar și acum, după cateva luni de la introducerea în grilă, nu doar ca răspuns la întrebările pe care le-am primit de la mai multi cititori despre disponibilitatea în diverse grile a acestei televiziuni, ci și prin faptul că deocamdată, din lista furnizorilor prin satelit de televiziune cu plată (DTH) care oferă servicii în România, doar Telekom a inclus acest post tv în grilă ( prin cablu tv, acest post e inclus în grilele mai multor operatori de tv cu plată ce oferă servicii prin tehnologia DVB-C, de exemplu AKTA, Orange, Telekom sau Nextgen).

Datele de recepție prin satelit sunt: Hellas Sat 2 de la 39 grade Est, frecvența 12729, polarizare verticală, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat. Din cauză că postul tv Cinemaraton e criptat prin Hellas Sat 2, nu am posibilitatea să vă ofer o imagine a televiziunii, dar găsiți mai jos un screenshot cu frecvența de recepție, pe care este afișat la scanare numele postului tv menționat.


24 de comentarii despre subiectul „Parametrii de recepție prin satelit a televiziunii Cinemaraton”:
Anonim

La digi Tv Dth pe cand va fii introdus ??

Gabriel

Nu-ti ajunge DigiFilm?

Anonim

Genul acesta de intrebari nu au raspuns. Tu crezi ca stie cineva raspunsul la intrebarea ta, in afara de sefii cei mai mari de la operatorul in cauza? Si asta e valabil pentru orice intrebare legata de introducerea de noi canale, la orice cablist sau DTH. Nu stie nimeni, decat poate cativa oameni din conducere, cei mai mari, daca stiu si ei, ca poate nici ei nu stiu, ca nu au decis asta.

Anonim

Nu exista termen de comparatie intre cele doua canale. Digi Film nu poate inlocui deloc Cinemaraton. Cate filme romanesti difuzeaza Digi Film zilnic? Eu nu am vazut decat blockbustere, in general americane. Sunt foarte ok acestea, dar nu si pentru parintii mei. Parintii mei isi doresc foarte mult acest Cinemaraton in grila Digi.

Anonim

Luati-va gandul!AKTA nu redistribuie canalul la DIGI pentru ca este concurent al acestei firme.Motivul pentru care este la Telekom se datoreaza faptului ca AKTA retransmite canale Telekom,adica Telekom Sport 5 SD/HD si Telekom Sport 6 SD/HD.

Anonim

Nu e asa. Akta a spus ca televiziunea Cinemaraton este disponibila si pentru alti operatori, contracost: "Canalul CINEMARATON va fi disponibil gratuit clienților AKTA și, contra cost, abonaților altor difuzori."

Anonim

AKTA lanseaza inca un post tv propriu: "AKTA also plans to promote packages that include fixed and mobile services and to launch a new TV station."

Citit aici: https://www.broadbandtvnews.com/2018/01/24/romanias-akta-outlines-strategy-2/

Anonim

Anonim,intra pe forumul Softpedia si vezi ce zice George Rizescu,Director IT AKTA legat de redistribuirea Cinemaraton.

Anonim

Mai bine intra tu aici si vezi ce zice AKTA in comunicat, ceea ce am citat mai sus, adica "va fi disponibil gratuit clienților AKTA și, contra cost, abonaților altor difuzori."

http://mobile.hotnews.ro/stire/21687868

Iar pe acel director, intreaba-l te rog cum se va numi noul post tv pe care il va lansa AKTA, daca tot stie mai multe decat Dinu Malacopol, CEO-ul AKTA.

Anonim

Nu poate dezvalui,este proiect privat temporar.Si ma lasi cu articolele vechi.Omul ala aduce informatii de actualitate precum faptul ca din primavara intra la AKTA DIGI 24 HD si Magic HD :)
Sunt mai informat si iti spun ca atata timp cat DIGI nu scoate banii sau nu se face un schimb ca la Telekom gen Digi Sport pe Cinemaraton nu intra.

Anonim

Pai si de unde stii tu ca Digi sau altii nu vor "scoate banii" sau nu va face un schimb? Scrie clar in comunicat ca e disponibil contracost si altor firme. Deci Digi sau altii pot sa introduca Cinemaraton, daca vor dori asta. Desigur, vor plati, probabil o suma relativ modica, sau vor face schimb. E normal sa plateasca pentru Cinemaraton, fiind oarecum un canal premium. Nu ai de unde sa stii ce rezerva viitorul.

Iar legat de acel COMUNICAT de pe Hot News, eu nu cred ca AKTA a trimis catre Hot News informatii eronate printr-un comunicat oficial. Tu crezi asta? Nu am gasit alt comunicat AKTA in care sa dezmita aceasta disponibilitate contracost, deci pana la o viitoare erata oficiala, informatia din acel COMUNICAT ramane valabila. Sorry, eu mai degraba dau crezare unui comunicat oficial decat altor surse.

Anonim

Nu am zis ca in comumicat sunt informatii eronate,ci ca nu mai sunt de actualitate.Dar exista o sansa sa se faca un astfel de schimb de canale DIGI Sport-Cinemaraton deoarece prin tramsformarea Look TV in Profit.ro AKTA pierde Liga 1 full.

Anonim

Am inteles. Vedem ce va fi in viitor, daca sunt sau nu de actualitate acele informatii din comunicat. Daca nu sunt, ar trebui sa transmita erata oficiala, asa mi se pare normal si corect.

Anonim

Si cum ajungea la mine in headend daca nu emitea pe satelit,ca nu am digital si sunt multe comune cumparate
de Akta

Anonim

Pai emite prin satelit, pe Hellas Sat 2. Oricum, la tehnologiile din prezent, un post tv poate fi distribuit simplu catre head-end-uri, in mod online privat / IPTV protejat, nu e necesar neapărat satelitul pentru distribuție de acest tip.

Anonim

telefonia mobila akta foloseste releile de la telekom,si uite asa sa facut o prietenie intre ei

Anonim

no sa vedeti in veci sa dea digi digisport cu liga 1 la akta pe cinemaraton.sa fim seriosi

Nicu

Asa cred si eu, dar cu siguranta poate sa dea 5-10 centi per abonat pentru acest canal. Pro Tv cere mai putin de 1 euro in total pe toate canalele sale.

Gabriel

Depinde la ce operator cere ProTV-ul acel 1 euro. Firmele mici de cablu au preferat sa-i scoata, ca taxa aia de retransmitere a posturilor PRO este invers proportionala cu numarul de abonati pe care-i are un operator de cablu, in functie de numarul acestora exista discounturi in taxa de retransmisie

Anonim

1 euro e taxa fara nici un discount pentru toate canalele PRO TV. Deci asta se aplica la cei mici, iar la cei mari e si mai mica, mult sub 1 euro pe abonat.

Gabriel

Citeste punctul 5.2.1 de aici oferta generala protv sau pagina 10 din 17 http://assets.protv.ro/assets/OFERTA_GENERALA_PRO_TV.pdf

mariusica30

Mai mare rasul, taranii (cu scuzele de rigoare si fara a jigni) au parte de cinemateca romaneasca iar orasenii de toate prostiile americane :(

Anonim

@Gabriel, la acel punct sunt reducerile de pret oferite de PRO TV pentru redistributia canalelor sale.

Dar citeste la punctul 5.1.1: "Incepand cu data de 1 februarie 2018, Pretul pentru achizitionarea de catre un Operator a
Drepturilor de Retransmisie este de 0.9141 EUR plus TVA/abonat/luna. Incepand cu data de 1 februarie a anului 2019, precum si incepand cu data de 1 februarie a fiecaruia dintre anii urmatori, pe durata Termenului de Valabilitate, Pretul va creste cu 3% fata de Pretul valabil pentru perioada anterioara de 12 luni."

Din acest pret se scad discountuirle, incepand pentru cei care au peste 300.000 abonati.

Operatorii care au sub 300.000 abonati trebuie sa plateasca 0.9141 EUR plus TVA/abonat/luna, deci cam pe la 1,1 euro lunar pentru 5 canale, insemnand vreo 20 centi pe canal in medie.

Asa ca si AKTA, daca primeste 20 centi per abonat de la diversi operatori mici, eu zic ca ar fi extrem de fericiti. Iar de la un operator mare ca Digi sau altii, daca primeste 10 centi per abonat/ lunar, ar fi o infuzie uriasa de capital in fiecare luna.

Anonim

Akta va solicita in luna aprilie licenta de la CNA pentru al doilea canal, iar aceasta a doua televiziune, care va fi tot din domeniul cinematografiei, se va lansa la mijlocul acestui an și va completa canalul Cinemaraton. Se vor investi 100.000 euro în echipamente suplimentare și aplicații software. Sursa si mai multe informatii: Profit.ro

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile