marți, 23 ianuarie 2018

Irdeto a achiziționat Denuvo

Irdeto, o companie specializată în securitatea platformelor digitale (oferă și sistemul omonim de criptare a programelor de televiziune), a achiziționat compania Denuvo, specializată în securitate în domeniul jocurilor video, pentru a oferi soluții anti-piraterie și anti-cheating pentru jocuri ce rulează pe dispozitive desktop, mobile, console sau care utilizează tehnologia VR.

Denuvo oferă tehnologie și servicii pentru realizatorii de jocuri și platforme, pentru furnizorii independenți de software, de e-mail și pentru realizatorii de producții video. Printre clienții actuali ai Denuvo se numără și Electronic Arts, UbiSoft, Warner Bros și Lionsgate Entertainment, cu protecție oferită pentru jocuri precum Star Wars Battlefront II, Football Manager, Injustice 2 și altele.

Denuvo va continua să funcționeze ca de obicei, păstrând toți angajații actuali, iar sediul Denuvo împreună cu operațiunile de vânzări vor continua să funcționeze tot ca până acum. Achiziția va oferi însă o mai mare piața pentru serviciile companiei.

"Piața globală a jocurilor electronice este estimată la 128,5 miliarde euro. Succesul oricărui joc depinde de capacitatea acestuia de a funcționa așa cum a intenționat realizatorul acestuia. Prin urmare, protecția jocului și a experienței de joc pentru utilizatorii finali este critică. Parteneriatul nostru reunește decenii de experiență în domeniul securității, pentru a aborda mai bine noile amenințări la adresa securității digitale", a precizat Doug Lowther, CEO Irdeto.

Tehnologia Denuvo îngreunează substanțial ingineria inversă, utilizată pentru a redistribui jocurile in mod ilegal. Denuvo va profita de expertiza de securitate a lui Irdeto, de tehnologia sa anti-piraterie, de tehnologia de securitate Irdeto Cloakware și tehnologia de protecție a aplicațiilor, pentru a fortifica propria ofertă.

"Cheating-ul pe platformele de jocuri este de asemenea o provocare care trebuie abordată, deoarece poate distorsiona experiența în joc. Gaming-ul poate să fie mai puțin plăcut, iar titlul respectiv chiar imposibil de jucat în mod online, dacă alți jucători utilizează cheat-uri pentru a manipula acțiunile în joc. Tehnologia anti-cheat a lui Denuvo împiedică pe cheateri să manipuleze și să distorsioneze date și coduri și astfel să câștige avantaje față de alți gameri. Tehnologiile anti-cheat împiedică diluarea valorii jocului pentru utilizator și pentru studioul de jocuri. Dar cheaterii sunt pricepuți și întotdeauna au fost. Deci este esențial să se implementeze strategii robuste. La fel ca în industria cinematografică, este singura modalitate de a ne asigura că jocurile excelente continuă să fie realizate", a precizat Reinhard Blaukovitsch, Managing Director al Denuvo, Irdeto.

Tehnologia Denuvo permite protecția binară pentru jocuri și aplicații pe mai multe platforme, inclusiv desktopuri (Windows), console (PS4, Xbox), dispozitive VR și jocuri mobile. Denuvo oferă de asemenea tehnologii suplimentare pentru utilizări dincolo de piața jocurilor, pentru a proteja software B2B, cărți electronice și materialele video pentru studiourile de la Hollywood.


Niciun comentariu despre subiectul „Irdeto a achiziționat Denuvo”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile