marți, 23 ianuarie 2018

Lista must-carry 2018 și lista televiziunilor interzise sau restricționate la distribuția online de către terți

CNA a publicat oficial lista televiziunilor must-carry pentru anul 2018. Nou inclusă în această listă este doar televiziunea Tv Sud Est, pe pozitia 26.


Suplimentar data de aceste servicii de programe de mai sus, libere la retransmisie şi fără condiţionări financiare, ale radiodifuzorilor privați, în ordinea indicelui anual de audienţă pentru anul 2017, lista must carry 2018 mai include:

I. Servicii de programe ale Societăţii Române de Televiziune destinate publicului din România:

1. TVR 1

2. TVR 2

3. TVR 3

4. STUDIOUL TERITORIAL CLUJ (Judeţele CLUJ, BISTRIŢA-NĂSĂUD, SĂLAJ, BIHOR, SIBIU, MARAMUREŞ, SATU-MARE)

5. STUDIOUL TERITORIAL CRAIOVA (Judeţele OLT, VÂLCEA, GORJ, MEHEDINŢI, ARGEŞ, DOLJ, TELEORMAN)

6. STUDIOUL TERITORIAL IAŞI (Judeţele IAŞI, VASLUI, NEAMŢ, VRANCEA, GALAŢI, BOTOŞANI, SUCEAVA, BACĂU)

7. STUDIOUL TERITORIAL TÂRGU MUREŞ (Judeţele MUREŞ, ALBA, BRAŞOV, HARGHITA, COVASNA)

8. STUDIOUL TERITORIAL TIMIŞOARA (Judeţele TIMIŞ, ARAD, HUNEDOARA, CARAŞ-SEVERIN)

II. Servicii de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale la care România este parte:

- TV 5

- Moldova 1 - amânat până la rezolvarea de către Compania “Teleradio-Moldova” a problemelor ce vizează transmisia programului Moldova 1 pe teritoriul României

Serviciul de programe REALITATEA TV – inclus în lista must carry pentru anul 2018, poate fi înscris în ofertele de programe retransmise fără a solicita acorduri de retransmisie titularului licenţei audiovizuale, conform adresei nr. 218/11.01.2018 transmisă de SC REALITATEA MEDIA SA.

IV. Servicii de programe locale şi regionale aparţinând radiodifuzorilor privaţi aflaţi sub jurisdicţia României:

Din lista licenţelor audiovizuale pentru difuzarea prin satelit şi prin alte reţele de comunicaţii electronice a serviciilor de programe de TELEVIZIUNE şi cea a licenţelor audiovizuale digitale pentru difuzarea în sistem digital terestru a serviciilor de programe de televiziune, programele se distribuie potrivit preverilor art. 13^1 din Decizia CNA nr. 72/2012, modificată şi completată prin Decizia CNA nr. 350/2015 şi Decizia CNA nr. 128/2017 Situatii privind licentele.

V. Servicii de programe destinate minorităţilor naţionale cu o pondere mai mare de 20%, aparţinând radiodifuzorilor privaţi aflaţi sub jurisdicţia României:

ERDELY TV - program regional (judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş şi Sălaj) în limba maghiară, destinat minorităţii maghiare din România.

Ponderea populaţiei de etnie maghiară: judeţele Harghita – 85,2%, Covasna – 73,7%, Mureş – 38,1%, Satu Mare – 34,7%, Bihor – 25,3% şi Sălaj – 23,3%.

VI. Servicii publice ale Societăţii Române de Radiodifuziune; programe de radiodifuziune naţionale şi locale, private. Pot fi accesate din lista Licenţelor audiovizuale pentru difuzarea terestră, prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice a serviciilor de programe de RADIODIFUZIUNE, Situatii privind licentele: http://cna.ro/Situa-ii-privind-licen-ele,6771.html

***

De asemenea, CNA a publicat și lista televiziunilor care nu acorda dreptul, sau il restricționează, pentru retransmisia serviciile de programe pe care le dețin, în noile tipuri de rețele de comunicații electronice ( de exemplu prin Internet).


6 comentarii despre subiectul „Lista must-carry 2018 și lista televiziunilor interzise sau restricționate la distribuția online de către terți”:
Marius

ma intreb pro-urile ce rating au avut

Anonim

Cum nu sunt libere la retransmisie, Pro Tv-urile nu au ratingul masurat in privinta listei must-carry.

Anonim

cele mai naspa programe in must carry de ce nu intra in must carry epic drama amc filmbox film cafe si balkanika tv sa inlocuiasca taraf tv taraf tv nu mai este ce era odata inainte aveau melodii bune si cantareti buni acum doar niste etnici care canta doar despre bani etc nui ppti compara pe adi minune laura vass copilul de aur cu danny printu tanca uraganu si alti cantareti noi iesiti taraf tv nu mai este ce era odata si ar trebui inlocuit cu balkanika tv care este mult mai tare unde canta din 13 tari balkanice inclusiv romania melodii din grecia bulgaria turcia serbia romania macedonia muntenegru nu exista post de muzica mai tare ca balkanika si ar trebui introdus in must carry

Mitrov

Balkanika Tv si alte posturi mentionate de tine trebuie sa faca o cerere in acest sens, sa aiba licenta si in Romania si sa se declare libera la retransmisie in Romania ( sa nu ceara bani pentru a fi retransmise). Dupa ce indeplineste toate aceste trei conditii, daca e interesata, va intra in lista must-carry, dar numai daca are audienta necesara, conform masuratorilor pe care le va face prin contract cu Kantar Media.

Alexandru Gurgu

Kalman2007, când actualizezi grilele ?!?

Anonim

puneti antene de sat si nu mai stati dupa smecherii de la noi....muzica la greu...ex haiat vip kral pop etc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile