luni, 8 ianuarie 2018

Look Tv își schimbă denumirea și structura serviciilor de programe?

Astfel s-ar deduce din solicitarea de schimbare a licenței audiovizuale, depusă la CNA de către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL CLUJ-Napoca. Modificarea denumirii și structurii serviciilor de programe pentru LOOK TV (S-TV și TV-C) din Cluj-Napoca este programă pentru a fi discutată în ședința CNA de marți, 09 ianuarie 2018, de la ora 10:00.


CNA a aprobat pe 10 octombrie 2017 transferul licenței Look Tv cu difuzare pe satelit şi reţele de comunicaţii electronice de la S.C. TRANSILVANIA LOOK SRL Cluj-Napoca către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca si transferul licentei Look Tv Plus cu difuzare pe satelit şi reţele de comunicaţii electronice de la S.C. NCN STUDIO TV SRL (Cluj-Napoca) tot catre S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca, cu actualizarea acţionariatului cedentului.

Deoarece informațiile sunt foarte puține în acest moment, așteptam ședința CNA pentru a afla decizia oficială și desigur mai multe detalii.

UPDATE 9 ianuarie 2017: A fost amânata discutarea solicitării pentru modificarea denumirii și structurii serviciilor de programe ale Look Tv.


15 comentarii despre subiectul „Look Tv își schimbă denumirea și structura serviciilor de programe?”:
Anonim

Se transforma in televiziune despre afaceri.

Anonim

Liga 1 costa tata , nu mai sunt bani pentru inca 5 ani , garantat asta e problema !

Anonim

Va rămâne un canal regional, sau se va transforma într-un canal național ?

Anonim

Cum adica? Look Tv si Look Plus au de mult timp licenta nationala, verifica aici:

http://www.cna.ro/IMG/pdf/Licente_audiovizuale_pentru_difuzarea_serviciilor_de_programeTV_SITE.pdf

Anonim

Licentele de Liga 1 ale Look Tv si Look Plus sunt pana in anul 2019, nu pentru inca 5 ani.

Anonim

Clever Media are acum drepturile pentru Liga 1, nu Look Tv, tot cei de la Clever Media se ocupa de plati si de incasari din revanzarea acestor drepturi, direct sau printr-o alta firma dedicata pentru asta.

Anonim

Cand se va organiza drepturile de retransmisie o sa vedeti atunci , de ce crede-ti voi ca transmite acum si DIGI Liga 1 ? nu puteau sa plateasca drepturile / prorata catre LPF si au decis sa cada la invoiala cu DIGI , dupa parerea mea , aici nu s-a respectat faza cu acoperirea ca sa obtina dreptul , frate vorbim de acoperire pe CATV nu pe satelit , ca pe satelit ai si in varf de munte , numai ca Look TV nu pute-ai sa te abonezi la ei direct ci prin alt provider , deci nu ai acoperire , uitate la DIGI , uitate la UPC , uitate la Telekom si alti operatori mai mari nu o firma de bloc , oricum LPF sa fript tare ultima oara , nu o sa mai dea la oricine ! Si frate eu vorbeam de retransmisia Ligi 1 , nu de post in sine !

Anonim

Si da exact pana in 2019, adica doar 2018 mai are !
La cata saracie este in Liga1 , crede-ti voi ca LPF mai doreste sa dea licenta unei firme mici ? multe cluburi depind de banii din retransmisie ! Oricum se pun pe alta treaba , a fost un esec pentru ei !

Anonim

Mai legat de subiect: stie cineva cum se va redenumi noul post tv ? Profit Tv sau cum ?

mariusica30

Eu la Canal S le am codate, trebuie abonament separat. Este bine cum procedeaza astia? Eu stiam ca sunt libere la retransmisie poate stiti voi si ma lamuriti. Mersi.

Anonim

Libere la retransmisie inseamna libere sa le preia operatorul si sa le retransmita, fara sa plateasca ceva televiziunii respective. Nu inseamna sa le retransmita necriptat pentru abonat.

Anonim

Și cum se va numi postul ? Că nu arata absolut nimic pe site-ul lor !

Nicu

Pai intai sa obtina aprobarea, cum sa schimbe ceva fara aprobare de la CNA? Azi nu s-a discutat problema, s-a amanat.

Anonim

Postul se va numi Profit.ro, exact ca siteul omonim. Asa ca daca vrei sa vezi cum va fi tematica noului Look Tv, uita-te la siteul profit.ro .

Anonim

Joi, 11 ianuarie 2018, nu va avea loc şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului. Următoarea şedinţă publică a CNA va fi anunţată în timp util.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:


Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (309) Focus Sat (212) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (172) Orange Tv (101) RCS-RDS (400) Telekom Romania (220) Telekom Tv (193) UPC (222) Vodafone (44)