joi, 18 ianuarie 2018

Mezzo și Comedy Central, în grila aplicațiile Digi Online pentru Android și iOS

Televiziunile Mezzo și Comedy Central au fost adăugate în grila aplicaţiei Digi Online. Am verificat în versiunea pentru Android, iar un coleg de hobby a confirmat pentru iOS.

Mezzo este un canal de televiziune francez dedicat în special muzicii clasice (inclusiv operă și balet), dar și jazz-ului și altor genuri de muzică. Acest post tv a fost înființat în 1992, având denumirea France Supervision până în anul 1998.

Comedy Central este un canal american deținut de Viacom si este destinat în special publicului cu vârstă de peste 14 ani, difuzând programe de comedie, în special seriale și animații.


9 comentarii despre subiectul „Mezzo și Comedy Central, în grila aplicațiile Digi Online pentru Android și iOS”:
Marius

Daca ar baga Posturile PRO si Antenele ,happy si zu tv ar fi cei mai tari

Anonim

Dar si posturile:Paramount,Diva,Tvr HD,Național tv,Kanal D,Prima tv,Eurosport Romania,Pro X.Avand in vedere ca in aplicația Digi Online sunt diverse categorii de la filme,stiri,sport,muzica,documentare ar trebui să lanseze un pachet în care să introducă posturile din pachetul Extra 2 pentru abonații care sunt interesați de acele posturi.

Anonim

foarte bine bravo , si daca sau cand va baga si pro tv cu paramount channel si cu sigurata le va baga anul asta 100% sigur va fi super tare , iar pentru mine va fi sufficient si in sectiunea de filme .

Anonim

Dupa ce vor introduce si Paramount se vor ocupa de sectiunile General, Extern si Local unde vor introduce Kanal D, PrimaTV, NationalTV, TVH etc. Posturile PRO TV, PRO 2 TV, PRO GOLD, PRO X, PRO Cinema si Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZUTV nu se vor putea introduce pe Digi Online deoarece PRO TV SA si Intact Media Group doresc exclusivitate pentru platformele propri voyo.ro si antenaplay.ro. Este posibil ca Digi sa faca parteniariat cum au facut si cei de la Orange si Telekom sa se achite abonamentul pentru voyo si antenaplay pe factura Digi!

Gabriel

La antene luati-va gandul, daca le mai retransmit pe cablu o fac ca-i obliga legea cu must-carry, daca acesta dispare dispar antenele de pe cablu cum au disparut de pe satelit iar pe aplicatia aceasta online NEVER. Ar putea sa bage posturile PRO.

Anonim

In aplicatia Orange tv Go apar posturile Pro,dar si posturile Intact.De asemenea in aplicatia Horizon Go sunt disponibile posturile Pro insa nu sunt disponibile posturile Intact.Deci daca vor cei de la Rcs&Rds sa introduca si in aplicatia Digi online pot ajunge la un acord pentru introducerea posturilor Pro ,si Intact.

Unknown

"Mezzo și Comedy Central, în grila aplicației Digi Online pentru Android"

și pentru iOS 10.3.3->11.2.2

http://s.go.ro/74n9igim

Emil Raevschi

La RDS=RCS exista de cativa ani buni acces la voyo.ro, sub forma de abonament u plata pe factura digi.

Anonim

@emil raevschi 19 ianuarie 2018
Pentru voyo.ro exista posibilitatea de a plati pe factura Digi, mai trebuie sa adauge si antenaplay si sa formeze o optiune comuna voyo si antenaplay. Trebuie sa sa adauge si butonul de "Login cu contul tau Digi" pe voyo.ro si antenaplay, buton de login cu contul orange si cu contul telekom exista deja pe ambele platforme!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile