joi, 25 ianuarie 2018

Toate canalele din grila Sky vor fi disponibile online. Italia și Austria vor fi primele țări în care va fi disponibilă noua ofertă.

Operatorul de televiziune cu plată Sky intenționează să ofere online toate canalele din grilă, ceea ce înseamnă că abonații nu vor mai avea nevoie obligatoriu de o antena de satelit. Operatorul deja furnizează online o parte din conținut, prin serviciile sale Sky Go și Now TV.

Sky a catalogat această mișcare ca fiind o "dezvoltare majoră" care ar reduce costurile și ar permite intrarea pe noi piețe. Este un răspuns al companiei la fenomenul tot mai intens al renunțării clienților la abonamente costisitoare de televiziune cu plată în favoarea serviciilor de streaming.

Italia va fi prima piață în care toate canalele Sky se vor vedea online, urmată de Austria. Nu a fost precizat dacă în viitor Sky intenționează să renunțe la transmisia prin satelit, în cazul în care distribuția online s-ar dovedi de succes.


6 comentarii despre subiectul „Toate canalele din grila Sky vor fi disponibile online. Italia și Austria vor fi primele țări în care va fi disponibilă noua ofertă.”:
Anonim

Legat un pic de stirea aceasta, Sky a lansat azi in UK un Smart Stick pentru serviciul sau de streaming NOW TV. Stikul costa £14.99. A fost lansata si varianta bundle, care costa £19.99 si ofera 2 luni de abonament NOW TV Entertainment incluzand 11 canale premium in SD. Pana acel mai tarziu la sfarsitul acestui an streamingul va fi disponibil in HD.

Anonim

pentru Anonim:

nu sunt familiar cu Smart Stick-urile astea...au si live streaming? merg ok pe Wi-Fi daca sunt HD? ca am dubii...

si inca o chestie, mai au restrictii de IP, doar pe UK?

Multumesc anticipat.

Anonim

Nu am astfel de stick, dar am citit azi pe siteurile din UK despre aceasta noua oferta cu acest nou stick. 100% functioneaza doar cu IP de UK si cred ca pot sa fie cumparate doar de catre cei care au domiciliul in UK.

Anonim

Acum au doar canale SD pe stickul asta, dar vor avea si HD anul acesta. Nu ar fi nicio problema sa mearga HD pe Wifi, mie imi merge si 4K pe Wifi, de exemplu de pe Youtube.

Anonim

Multumesc de reply...suna oarecum interesant, dar oarecum impractic pentru Romania. Daca tot s-au hotarat sa treaca online, mi s-ar parea firesc sa faca asta global, nu local. in fine, treaba lor. Chiar imi plac BBC-urile si ITV-urile dar aici, la Constanta, nu am solutii pentru ele.

Radu via Facebook

In curand va fi publicata noua directiva europeana care va specifica universalitatea serviciilor de voce, date, conexe! Adica, vor face strainii ab la digi si noi vom face la sky anglia sau netflix irlanda! Practic, pe online sau pe voce, date sau programe, vor fi accesibile oricarui european care va plati acelasi abonament! Oricum, vocea va deveni o mica aplicatie atasata datelor! Vom avea acces contra abonament, mai ales online, la toate pachetele de programe si date din orice tara europeana, la exact acelasi tarif ca un neamt sau belgian sau ungur! In curand! Asta e viitorul!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile