vineri, 2 februarie 2018

Două noi seriale la televiziunile Filmbox

În luna februarie, FilmBox aduce pe micile ecrane, pe două dintre canalele sale, seriale pline de mister, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit. Din 4 februarie, pe FilmBox Extra HD, începe Rogue - ”De nestăpânit”, serial difuzat în fiecare duminică de la ora 22.00, iar din 6 februarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, la FilmBox Premium, este thrillerul suedez Modus - ”Nu te teme”.

”Nu te teme” este un thriller psihologic suedez care le are în prim-plan pe Inger Johanne Vik, psiholog și profiler și pe fiica sa diagnosticată cu autism. Serialul este la al doilea sezon, primul devenind cel mai de succes serial scandinav la TV4 din Suedia, cu o audiență medie de 1,2 milioane. ”Nu te teme” a fost urmărit și în Anglia pe BBC Four, unde luna această se va lansa sezonul 2.

Acest nou sezon pe care îl veți putea urmări pe FilmBox Premium se bazează pe cartea ”Madam President”, scrisă de Anne Holt, scriitoarea norvegiană de romane polițiste, avocată și fost ministru al justiției la Oslo.

Sezonul 2 este descris de BBC ca fiind și mai ambițios. Distribuția s-a îmbogățit prin apariția lui Kim Cattrall (Samantha Jones din ”Sex and the City”) care joacă rolul președintelui Statelor Unite, Helen Tyler. Aceasta dispare fără urmă în timpul unei vizite de stat în Suedia.

”Când mi s-a propus să interpretez rolul președintelui, prietenii mei care au văzut primul sezon al acestui serial mi-au spus că este excelent, ceea ce mi-a stârnit curiozitatea. Apoi am vizionat și eu câteva episoade și am fost cucerită atât de realizare, cât și de interpretare. În plus, ideea de a descoperi Suedia, țara lui Ingmar Bergman, unul dintre regizorii mei preferați, a fost destul de ispititoare. Ceea ce am experimentat la filmări însă a fost cu mult peste așteptările mele”, declara Kim Cattrall într-un interviu pentru Le Figaro.

Cel de-a doilea serial al lunii februarie la FilmBox este Rogue (De nestăpânit), un film în care acțiunea, drama și misterul se îmbină perfect. Personajul principal este Grace, interpretată de Thandie Newton, un detectiv sub acoperire încărcat de conflicte emoționale, chinuită de gândul că propriile acțiuni au dus la moartea misterioasă a fiului ei. Personajul se conturează pe măsură ce Grace caută să afle adevărul.

”M-au atras foarte mult elementele de mister din acest film, în plus mi-a plăcut foarte mult faptul că personajul meu trebuia să depășească foarte multe obstacole pentru a descoperi adevărul. Sunt foarte mândră de faptul că am jucat rolul unei femei extraordinare și atât de interesante, o femeie care nu face compromisuri. Un personaj feminin foarte complicat și foarte autentic”, spune Thandie Newton, actriță care a mai jucat în ”Flirting”, ”Beloved”, ”Mission: Impossible II” și ”The Pursuit of Happyness”.


Despre FilmBox

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


3 comentarii despre subiectul „Două noi seriale la televiziunile Filmbox”:
Gabriel

Cei de la Filmbox nu v-au remis vreun comunicat cand intra in grila Digi asa cum au intrat in Ungaria? Atata timp cat sunt in extraoptiune de ce nu incearca ei o negociere de retransmisie cu extraoptiune cu cei de la Digi Romania cum au facut cu Digi Ungaria

Anonim

Pai de unde stii ca nu au incercat si nu incearca inca? E logic ca ar fi interseul lor sa fie distribuiti de cati mai multi cablisti.

Anonim

@Gabriel, dacă într-adevăr esti interesat sa plătești o extra-opțiune pentru canalele Filmbox, vezi ca exista serviciul Filmbox Live, prin care se oferă toate cele 11 canale Filmbox, precum și filme VOD:

http://www.filmboxlive.com/ro

Au si aplicație pentru televizoare smart.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile