miercuri, 21 februarie 2018

Look TV și Look Plus transmit meciuri din UEFA Champions League și Europa League

Look TV și Look Plus vor transmite diverse meciuri din UEFA Champions League și Europa League, desfășurate începând din această seară până la finalul sezonului.

Azi, Look Plus a inceput sa difuzeze deja difuza meciul dintre Sevilla şi Manchester United, iar pe Look TV poate fi vizionata dintre Şahtior Doneţk şi AS Roma. Ambele partide au inceput la ora 21:45.


Joi, Look Tv și Look Plus vor difuza 5 meciuri din Europa League:

Lokomotiv Moscova - Nice (Look Plus, 18:00)

Villareal - Lyon (Look Plus, 20:00)

Leipzig - Napoli (Look TV, 20:00)

Atalanta Bergamo - Dortmund (Look Plus, 22:05)

Milan - Ludogoret (Look TV, 22:05)

"Telespectatorii LOOK TV şi LOOK Plus vor putea urmări în direct şi înregistrat meciuri jucate pe parcursul săptămânii în cele două competiţii. Sevilla – Manchester United este capul de afiş al acestei seri în UEFA Champions League, meci ce va putea fi urmărit în direct chiar pe LOOK Plus. Pe LOOK TV va putea fi urmărit meciul Şahtior Donetk – AS Roma. Spectacolul fotbalistic continuă pe LOOK TV şi LOOK Plus cu meciuri din UEFA Europa League. Cinci meciuri vor fi transmise în direct, iar celelalte vor fi difuzate înregistrat", anunţă reprezentanţii celor două posturi de televiziune, citați de ProSport.

Un anunț despre același subiect este afișat și pe pagina de Facebook a Look TV.


19 comentarii despre subiectul „Look TV și Look Plus transmit meciuri din UEFA Champions League și Europa League”:
Anonim

BRAVO,daca se poate si Formula1

Anonim

Formula 1 pe LOOK? Bună glumă.

Anonim

BRAVOOOOOO, CEA MAI BUNA VESTE CARE AM PUTUT SA O CITESC IN ULTIMA VREME.
SE PARE CA CE NU A FOST IN STARE DIGI SA TRANSMITA FAC ALTII.
SUNT SUPER BUCUUROS DE ACEASATA VESTE.
MULTUMIM LOOK TV SI LOOK PLUS PENTRU ASTFEL DE VESTI, SA O TINETI TOT ASA

Unknown

o palma imensa data celor de la rds-rcs

marian

Trist este lipsa hd-urilor de la Look..la Digi..și nici macar șanse nu sunt.. Din cate am ințeles lipsa spațiului este motivul pentru care nu introduce nici un canal Hd...

Anonim

@Obilisteanu Florin, ce palme visezi?
Ce a facut Look Tv e un AJUTOR IMENS pentru RCS-RDS, ca Look tv si Look Plus sunt in grila RCS-RDS :)

Anonim

Pentru Anonim cu BRAVOOOOO stai calm ca-n spatele la LookTV tot sefii de pe la Digi sunt ;), castiga niste bani buni si de la alti operatori, daca transmiteau pe Digisport concurenta nu vroia sa retransmita aceste posturi

Anonim

N-are treaba spatiul la Digi, spatiu au suficient. Daca vor in 2 ore ai 10 LookTV retransmise HD in grila lor. N-au audienta aceste posturi si retransmisia HD din cate stiu a lor se face cu extraoptiune

Anonim

Digi nu are extraoptiune pentru canale HD cum au alti operatori.

Anonim

Nu m-am exprimat corect, LookTV in format HD se retransmite prin acordurile lor de distributie numai cu extraoptiune. La ce audienta au ajunge si SD-ul

Anonim

Se referea ca varianta in HD a acestor posturi se face cu extraoptiune

Anonim

Prin renunțarea la unele programe din analog RCS ar putea marii numărul de programe care sa le transmite în sistem digital .

Anonim

Pentru anonimul de mai sus: RDS momentan nu are spațiu pentru a introduce canale noi. Pentru acest lucru trebuie să activeze o frecvență nouă (un MP) și să elimine desigur un canal de pe analogic. Deci nu e vorba de 2 ore sau cât crezi tu. Ei de obicei activează un TP nou și intră mai multe canale, pentru 2-3 canale nu se face acest lucru. Pe frecvențele actuale nu este spațiu.

Adrian

LOOK TV si LOOK PLUS lanseaza in martie grila de primavara. Emisiuni noi: AGENDA LOOK si ROMANIA te priveste intra pe post. Momentan numele postului LOOK TV ramane neschimbat. Din martie revine Big Boletus cu sezon nou si Tonik Show. Revin cu amanunte pe parcurs...

Anonim

De unde ai tu informatia ca nu poate baga posturi noi. Asa se spunea si cu antenele in HD ca n-au frecvente libere si cand au vrut le-au bagat in cateva ore. Pot sa bage posturi in digital da' nu se merita ca cer bani multi per abonat sau n-au audienta necesara sa ajunga in grila lor. Pe o frecventa digitala pot sa incapa undeva la 6-8 posturi, multe din actualele lor frecvente digitale au pe ele undeva la 3-4 posturi, asa ca spatiu au suficient. Nu mai induce lumea in eroare ca trebuie scos analogicele ca sa bage digitale.

Anonim

Ce meciuri putem urmarii in direct saptamana viitoare? (6,7,8 martie)

Anonim

Liverpool FC Porto si Real Madrid PSG aceste meciuri vor fi azi pe cele 2 posturi. Se pare ca aceea grila de primavara nu va aduce nimic spectaculos in afara de emisiuni reinviate Tonik SHOW si asa mai departe. Nu vor fi filme si seriale preluate de la digi film cum a spus un domn care a spus ca lucreaza pentru cele 2 posturi, pe care il respect. Eu nu spun ca acest domn nu a spus corect, ci se pare ca sefi din conducere sau razgandit si au alta tactica cu cele 2 posturi. Singurul lucru ramas valabil din ce a spus acea persoana este despre competitile sportive preluate de la Digi Sport. Din surse noua grila va intra din data de 15 20 martie asta daca nu se vor razgandi si se vor duce catre 1 aprilie.

Anonim

Look TV mai nou difuzează numai sport https://www.cinemagia.ro/program-tv/post/look-tv/

Anonim

Nu vor da numai sport, deocamdata nu a intrat grila de primavara.Cand se vor hotara sa dea drumu la grila de primavara vor intra si emisiuni noi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile