vineri, 9 februarie 2018

Pe durata Jocurilor Olimpice de Iarnă, televiziunile germane Eurosport 1 HD și TLC HD vor fi oferite necriptat prin satelitul Astra 1L de la 19.2° Est

Toți fanii sporturilor de iarnă sunt invitați să vizioneze Jocurile Olimpice de iarnă în mod gratuit, ca rezultat al unei colaborări între Discovery Networks Germania și HD+, care difuzează televiziunile Eurosport 1 HD și TLC HD necriptate și gratuit prin satelitul Astra 1L de la 19.2° Est. Între 9 și 25 februarie 2018, cele două posturi vor fi transmise gratuit prin acest satelit nu doar în Germania, ci și în Europa.

Prin televiziunile germane Eurosport 1 HD și TLC HD vor fi difuzate peste 450 de ore de transmisiuni în direct de la PyeongChang. Canalul dedicat publicului feminin (TLC HD) devine al doilea canal olimpic și transmite, printre altele, toate evenimentele de patinaj în direct.

Pentru a accesa aceste doua canale pe receptorul de satelit, este necesară o căutare manuală a transponderelor cu următoarele date de recepție: satelit Astra 1L de la 19,2° Est, frecvențele 10964 și 11112 , polarizare orizontală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, necriptat.


3 comentarii despre subiectul „Pe durata Jocurilor Olimpice de Iarnă, televiziunile germane Eurosport 1 HD și TLC HD vor fi oferite necriptat prin satelitul Astra 1L de la 19.2° Est”:
Anonim

da jocuri olimpice ai pe tlc ronanesc

Kalman2007

Pe următoarele canale puteți urmări la liber JO: https://i.imgur.com/65bHFgL.png
E vorba desigur tot de Astra 19,2 Grade Est.

Anonim

@Anonim Nu, nu ai pe TLC românesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile