luni, 5 februarie 2018

RTS, radiodifuzorul public din Serbia, transmite acum întregul său pachet de nouă canale TV și patru stații radio prin intermediul satelitul ASTRA de la 5 grade est

SES Video și Telekom Serbia extind acordul pe care îl au, urmând a difuza încă trei canale TV și trei stații radio pentru Radioteleviziunea Sârbă (RTS), anunță SES printr-un comunicat remis către HD Satelit.

RTS, radiodifuzorul public din Serbia, transmite acum întregul său pachet de nouă canale TV și patru stații radio prin intermediul satelitul ASTRA de la 5 grade est, în urma încheierii unui acord de prelungire a parteneriatului dintre SES și Telekom Serbia.

Pe baza acordului anunțat de SES, compania de telecomunicații Telekom Serbia închiriază capacitate suplimentară pe satelitul ASTRA, pentru a-și completa portofoliul cu încă trei canale RTS TV (RTS1, RTS2 și RTS Poletarac, un canal cu programe pentru copii) și trei stații radio (Radio Belgrad 202, Radio Belgrad 2 și Radio Belgrad 3).

Telekom Serbia și SES au încheiat deja un acord pentru transmiterea a șase canale TV și a unei stații radio pentru RTS, la 5 grade est. După încheierea noului acord, respectivul slot orbital este folosit pentru transmiterea întregului portofoliu de canale RTS.

“Prelungirea acordului este o dovadă a modului în care parteneriatele solide, de genul parteneriatului cu Telekom Serbia, ne ajută să ne extindem prezența pe anumite piețe’’ a arătat Martin Ornass-Kubacki, vicepreședinte SES Video, Sales Central Eastern Europe. “Suntem încântați de faptul că RTS a decis, încă o dată, să își arate încrederea în fiabilitate transmisiilor și serviciilor noastre.’’

“În 2017, Telekom Serbia a implementat șase canale pentru clientul său RTS, cu ajutorul SES. Având în vedere fiabilitatea și calitatea serviciilor oferite de SES, Telekom Serbia a decis să implementeze trei noi canale pentru RTS via SES, și acest lucru s-a concretizat în prelungirea cooperării pe termen lung dintre Telekom Serbia și SES”, a arătat Milica Jovičić, șef departament Wholesale, Telekom Serbia.

Despre SES
SES este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 12 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la ses.com.


Despre Telekom Serbia
Telekom Serbia a.d. Belgrad – împreună cu subsidiarele sale - este o companie de telecomunicații modernă, deținută în întregime la nivel local, care de 20 de ani a avut rolul de lider în telefonia mobilă și fixă, internet și multimedia, atât în Serbia cât și în regiune. Prin promovarea inovației, Telekom Serbia a.d. Belgrad dezvoltă în permanență noi soluții tehnologice în beneficiul clienților săi și al domeniului de business și menține o înaltă calitate a comunicațiilor care oferă o gamă largă de canale și dispozitive de transmitere a mesajelor. Acționând într-o manieră social responsabilă, Telekom Serbia este alături de comunitate, ajutând-o să depășească provocările prezentului.


2 comentarii despre subiectul „RTS, radiodifuzorul public din Serbia, transmite acum întregul său pachet de nouă canale TV și patru stații radio prin intermediul satelitul ASTRA de la 5 grade est”:
Anonim

Le-au ridicat la satelit pe 4.8°E, Astra 4A, 12699 Orizontal DVB-S 8PSK 12934 3/5 TelekomSrbija.
Dar majoritatea sunt codate.

Anonim

Pana si sarbii s-au dezvoltat in domeniu asta. Au 9 posturi publice de televiziune. Bravo lor

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile