miercuri, 7 martie 2018

Marțea artelor marțiale continuă în martie la Filmcafe

Marțea artelor marțiale – lansată în luna septembrie, la Filmcafe – continuă, cu o nouă serie de filme de gen, pline de acțiune și umor, de data aceasta avându-l în prim-plan pe Jackie Chan, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Din 6 martie până pe 4 aprilie, urmăriți cinci filme din două serii cinematografice care l-au consacrat pe actorul asiatic, în anii ’80 – ’90: „Project A” și „Police Story”.


Astfel, fanii actorului care e un pasionat colecționar de antichități îl pot vedea la Filmcafe în:

„Pământ și apă” (1983), 6 martie, de la ora 19:55. Filmul împletește momente comice care amintesc de Buster Keaton cu acțiunea coordonată de Jackie Chan (care e protagonist, scenarist și regizor al peliculei). Actorul joacă rolul sergentului Dragon Ma, care luptă cu pirații, în secolul XIX. Pelicula este celebră pentru secvența în care actorul stă atârnat periculos de limba unui ceas, la 18 m înălțime. 

„Pământ și apă: Corupție în suburbii” (1987), 13 martie, de la ora 19:55. După ce a scăpat mările de groaznicul pirat Lo, în primul film, povestea lui Dragon Ma (Jackie Chan) continuă. Polițistul din poveste este transferat de șeful lui în altă divizie și primește o nouă misiune: să curețe o suburbie din Hong Kong de corupție și crimă. Și în acest caz, Chan joacă la triplu: actor, co-scenarist și regizor. 

„Protectorul” (1985), 20 martie, de la ora 19:55. Aventurile alături de Jackie Chan continuă la Filmcafe și în seara aceasta, în primul film al unei serii de 6 titluri și 1 spin-off. În poveste, inspectorul jucat de Chan se trezește bătut la cap de iubita lui geloasă, acuzat pe nedrept și hăituit de avocatul unui mafiot... 

„Protectorul 2” (1988), 27 martie, de la ora 19:45. Comedia se împletește cu acțiune și în aeastă seară, la Filmcafe, în a doua peliculă a seriei începute săptămâna trecută, pe post. În care polițistul jucat de Jackie Chan e mutat la circulație, dar nu scapă de probleme. În timp ce plănuiește o vacanță în Bali, descoperă un atac terorist într-un mall și intră în acțiune! 

„Polițist la ananghie 3” (1992), 3 aprilie, de la ora 20:00. Niciodată nu ai un polițist în preajmă când e nevoie de unul, dar când inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este aproape, totul e ca și rezolvat. Trimis sub acoperire în China, pentru a desființa o rețea de traficanți, Chan primește o mână de ajutor de la frumoasa directoare a Interpolului, Jessica Yang (Michelle Yeoh).


Niciun comentariu despre subiectul „Marțea artelor marțiale continuă în martie la Filmcafe”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile