luni, 26 martie 2018

Paramount Channel România, Comedy Central România, Nick Jr România și Nickelodeon România, transmise și pe alte frecvențe ale sateliților Thor 6 si 7

Mai multe televiziuni ale Viacom International Media Networks, destinate inclusiv și pentru piețele din Ungaria și România, au început sa fie transmise și pe un alt transponder pe satelitul Thor 7 de la 0,8 grade Vest.

Paramount Channel România, Comedy Central Romania și Nickelodeon România, precum si Nick Jr. Ungaria, Nickelodeon Ungaria și MTV Ungaria (dar și alte poziții virtuale ale acestor televiziuni) sunt transmise criptat și prin intermediul frecvenței 12149, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK.

De asemenea, pe frecvența 12073 (polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK) au fost incluse un total de 7 poziții de testare (Nick Jr. Cehia/Slovacia, Nick Jr. România, Nickelodeon Cehia și patru poziții virtuale).

Probabil modificările parametrilor de receptie a televiziunilor Viacom de la această poziție orbitală se încadrează în strategia generală al optimizare a distribuției televiziunilor acestui radiodifuzor: Viacom a schimbat anterior datele de receptie ale televiziunilor MTV Hits, MTV Rocks, MTV Dance, VH1 si VH1 Classic de pe sateliții Astra de la poziția orbitală 19,2 grade Est.


2 comentarii despre subiectul „Paramount Channel România, Comedy Central România, Nick Jr România și Nickelodeon România, transmise și pe alte frecvențe ale sateliților Thor 6 si 7”:
Anonim

Bine că nu-s HD :)

Anonim

iote asa.
si focussat schimba frecventa la hbo..

hehehe...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile