joi, 8 martie 2018

Personajele simpatice din „Popples” vin la JimJam, în martie

Ţi-ar plăcea să ai un nou prieten pufos? Descoperă mai mulți, în noul serial animat de pe JimJam, „Popples”!


Din 19 martie, la orele 07:36, 09:33 și 22:33 (zilnic) și la ora 18:34 (de luni până vineri), preșcolarii sunt invitați să trăiască aventuri neprevăzute alături de o specie unică de creaturi simpatice, care le garantează distracția și amuzamentul în fiecare episod: „Popples” (producție 2015), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Noul desen animat de pe JimJam are 26 de episoade și urmărește aventurile unui grup de prieteni colorați: Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy și Yikes. Producția are personaje simpatice, care muncesc în echipă, își ajută mereu vecinii și prietenii din orășelul Popple, iar când eforturile lor au rezultate neașteptate, trebuie să-şi petreacă restul zilei încercând să rezolve problema pe care au creat-o...

Astfel, micuții telespectatori învață valoarea prieteniei, descoperă că poți oricând să ieși din încurcături în cele mai amuzante moduri și că uneori intențiile bune sunt cele mai importante.

În plus, grila JimJam mai conține, în fiecare weekend din luna martie, maratonuri animate (cu personajele preferate ale celor mici):

- Maraton „Tripleții”, sâmbătă și duminică, de la ora 12:37, câte 3 episoade (sezonul 1, 78 episoade) – Este tare amuzant să ai frați sau surori, iar când vorbim despre doi băieți și o fată de aceeași vârstă, atunci să te ții distracție! Nu strică nici să ai o imaginație bogată, așa nu te vei plictisi niciodată! Intră în lumea noastră, în weekend-uri, în porții de câte 7 minute!

- Maraton „Bravo Huckle”, sâmbătă și duminică, de la ora 12:58, câte 3 episoade (sezonul 1, 26 episoade) – Serialul pentru copii inspirat de poveștile clasice ale autorului și desenatorului Richard Scarry are drept personaje 6 animale, care rezolvă misterele peste care dau în fiecare zi, în orășelul imaginar Busytown.

UPDATE 9 martie 2018: ÎN FIECARE WEEKEND DIN MARTIE, LA JIMJAM TE AȘTEAPTĂ BOB CONSTRUCTORUL, ANGELINA BALERINA ȘI PRIETENII LOR

Primăvara aceasta, lăsați-vă copiii în fața micilor ecrane în fiecare dimineață și seară de weekend, pentru o serie de filme animate perfecte pentru ei. JimJam le aduce, în martie, celor mici aventuri colorate alături de Angelina Balerina, construcții aparent imposibile marca Bob Constructorul și o nouă porție de strălucire în compania celebrilor ponei magici.

Cele 7 animații marca JimJam din martie sunt difuzate în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 11:07 și 18:05:

10 martie, „Angelina Balerina: Angelina Sets Sail” – Șoriceii trebuie să plece într-o călătorie lungă spre Dachovia, unde vor juca într-un spectacol special. Pe nava care îi duce acolo, Angelina îl cunoaște pe nepotul lui Miss Lilly, Yuri, care e marinar.

11 martie, „Angelina Balerina: Princess Dance” – Șoriceii trebuie să creeze și să joace într-un spectacol de balet special, pentru Regina Seraphina, soțul ei (Ducele de Cheeseborough) și fiicele lor. Ghici cine e regizorul? Chiar Angelina!

17 martie, „Bob Constructorul: The Knights-of-Can-A-Lot” – Bob, Wendy și echipa au parte de ditamai surpriza, când în vizită vine tatăl lui Bob, Robert. Iar după ce Bob este rugat să renoveze un castel vechi, lumea îl confundă pe eroul nostru cu Robert, iar acesta devine șeful operațiunii.

18 martie, „Bob Constructorul: When Bob Became a Builder” – Bob le povestește celor mai noi membri ai echipei sale de construcție (Benny și Scrambler) cum a devenit meșter mare, învățând tot ceea ce știe de la tatăl său.

24 martie, „Constructorul Bob pe șantier: trenuri și căsuțe în copac” – Hai să construiești alături de Bob un set de trenulețe pentru Mr. Bentley, drept surpriză de ziua lui, apoi ajută o familie de veverițe să-și găsească o nouă casă în copac.

25 martie, „Constructorul Bob pe șantier: clădiri ecologice și centre de reciclare” – Descoperă alături de Bob lumea uimitoare a caselor ecologice și a centrelor de reciclare și învață cum putem folosi resturile care se aruncă la gunoi pentru a face lucruri noi din ele.


6 comentarii despre subiectul „Personajele simpatice din „Popples” vin la JimJam, în martie”:
Anonim

Nu ma prea uit eu la desene animate, poate doar la unele animatii de la Pixar sau Disney, dar chiar sunt simpatice personajele astea :)

Anonim

IN sfarsit niste desene animate frumoase. In ultima vreme au aparut niste desene animate cu personaje foarte urate

Alexyss

La ce provider?

Anonim

JimJam e de exemplu pe cablu la UPC, AKTA, Canal S, pe satelit la Focus Sat si Orange Tv, pe IPTV la INES...

Kalman2007

Jim Jam este în grila UPC, Akta, Orange DTH, Ines IPTV.

Unknown

Aceste desene a fost mai intai pe postul Minimax, apoi lea bagat pe Jim Jam.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile