luni, 26 martie 2018

Telekom România: noi abonamente la telefonie mobilă, ofertă la internet tv, noi opțiuni la cartela preplatită, plus "Bonusul Net Nelimitat" la opțiunile N5 si N6

Telekom a anunțat printr-un comunicat un nou portofoliu simplificat de abonamente de telefonie mobilă, precum și noi opțiuni pentru cartela preplatită. De asemenea, este de menționat Bonusul Net Nelimitat (care se poate activa pe cartela prepaid la opțiunile N5 si N6) și noua ofertă Internet TV.

Clienții cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou și simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date și voce nelimitat de la 5 euro/lună preț promoțional pentru clienții care au sau care achiziționează cel puțin un serviciu fix de la Telekom.

Noii abonați pot să cumpere telefoane mobile în rate, fără avans, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, prin portare de la serviciul de abonament activ într-o altă rețea către serviciul de abonament Telekom Romania Mobile (această ofertă de telefoane în rate a Telekom Romania este valabila până la data de 3 iunie 2018 și se derulează prin Telekom Banking). Achiziția în rate a terminalelor prin Telekom Banking necesită contractarea unei finanțări și deschiderea unui cont curent la Alior Bank S.A. Varsovia – Sucursala București. Nu se percep dobânzi sau comisioane dacă ratele sunt rambursate la termen și finanțarea este utilizata exclusiv în scopul achiziției terminalului. Finanțarea nu acoperă prețul abonamentului care se achiziționează împreuna cu terminalul.

Pentru Internet TV, Telekom lansează o ofertă de televiziune care include noul receiver Smart de la Samsung și până la 164 de canale. Tarifele încep de la 5 euro (pentru serviciul Internet TV achiziționat într-un pachet de minim două servicii), plus primele două luni de serviciu gratuit.

Începând de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile și pentru clienții care utilizează cartele, de la 5 euro credit.


Ce spune Telekom despre Bonusul Net Nelimitat:

"- Acum, cu Bonusul Net Nelimitat ai trafic de date nelimitat. Ca să accesezi bonusul trebuie să activezi una din opțiunile N5 sau N6 din ofertă. Vei avea acces la bonus oricând activezi sau reactivezi opțiunea.
- Dacă activezi o Cartelă TELEKOM și activezi oricare din opțiunile N5 sau N6 ai acces direct la bonusul Net Nelimitat.
- Oferta promoțională este valabilă în anumiți termeni și condiții până la data de 30 aprilie 2018, cu posibilitate de prelungire.

​Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?
Pentru a activa bonusul alege una dintre variantele: - trimite SMS gratuit (cu orice text sau fără text) la numărul 888; - apelează gratuit 1234, selectând ramura 4 și apoi 2; - apelează gratuit *100#, ramura 4. - direct din MyAccount.

Cum dezactivezi bonusul Net Nelimitat?
- trimite SMS gratuit cu text D la numărul 888;
- Daca dezactivezi Net Nelimitat, traficul de date efectuat se va consuma din datele mobile incluse in optiune, bonusuri (altele decat Net Nelimitat), iar dupa epuizarea acestora traficul suplimentar realizat va fi tarifat cu tariful standard al Cartelei tale.
- Bonusul se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii N5 sau N6.

Cat timp e valabil bonusul Net Nelimitat?
- Bonusul Net nelimitat e valabil de la activarea sa pana la expirarea beneficiilor optiunii (N5 sau N6), pe perioada de valabilitate a opțiunii de 28 de zile
- Poți folosi traficul de date din bonusul Net Nelimitat atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce. Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului.

Cum verifici daca ai activ bonusul Net Nelimitat?
- apel gratuit la 1234, selectând ramura 1->1 și apoi 3;
- apel gratuit la *100#, ramura 1 si apoi 3.
- direct din MyAccount.

Ce mai trebuie să știi despre Bonusul Net Nelimitat?
- Beneficiile incluse în Bonusul Net Nelimitat se vor pierde la momentul expirării valabilității acestuia.
- Traficul de video streaming va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de 480p pentru acest tip de continut
- Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB.
- Bonusul se consumă la viteză 4G dacă ai activă o opţiune de voce eligibilă cu serviciul 4G inclus, ai setari de date broadband pe telefon și întrunești condiţiile necesare de acces 4G (SIM dedicat, telefon compatibil 4G și te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite).
- Traficul național de date utilizat din bonusul Net Nelimitat nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband, internet, web’n’walk. Promoția NU se aplică pentru alte servicii de date cu alte APN-uri (ex: blackberry).
- Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile și/sau să retragă bonusul în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite. Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări la 1234 (apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romania), pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor.


2 comentarii despre subiectul „Telekom România: noi abonamente la telefonie mobilă, ofertă la internet tv, noi opțiuni la cartela preplatită, plus "Bonusul Net Nelimitat" la opțiunile N5 si N6”:
Anonim

WOW!Totusi, cea mai tare oferta, ca de obicei, e pe partea de DTH!

Claudyu

Foarte bune ofertele !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile