miercuri, 4 aprilie 2018

25 meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, în direct în 4K la Sky Germania

Sky Deutschland a semnat un acord prin care a obținut drepturilor de difuzare tv în Ultra HD a 25 de meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Acordul cu SportA (agenția care administrează pentru radio-difuzorii publici germani ARD și ZDF drepturile de difuzare a competițiilor sportive) oferă operatorului german de televiziune cu plată drepturile tv exclusive de transmisie în direct în UHD a meciului zilei, în toate zilele competiției din Rusia.

Începând cu meciul de deschidere din 14 iunie, Sky va transmite în rezoluție 4K toate meciurile echipei naționale germane și alte meciuri selectate, inclusiv două sferturi de finală, ambele semifinale, play-off-ul pentru locul al treilea și finala din 15 iulie 2018.

Oferta Sky Sport UHD este disponibilă tuturor abonaților Sky din Germania care folosesc receptorul Sky+ Pro și au un televizor Ultra HD.

În octombrie 2017, FIFA a anunțat că toate cele 64 de meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia vor fi produse pentru prima dată în format Ultra HD HDR. Începând din octombrie 2016, Sky a difuzat diverse meciuri din Bundesliga și UEFA Champions League în Ultra HD, pe Sky Sport UHD și Sky Sport Bundesliga UHD.

ARD și ZDF, care dețin drepturilor de difuzare în Germania pentru toate cele 64 de meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, vor transmite toate partidele în direct, în rezoluție SD și HD.


2 comentarii despre subiectul „25 meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, în direct în 4K la Sky Germania”:
Anmax

bravo lor. poate SKY se gandeste si la varianta pentru East Europe si aici nu ma gindesc la o versiune gen "tv1000 balkanik" ci una normala cu bani frumosi! daca tot am smart TV cu UHD la ce sa ma uit ?! canalele amarite cica "hd" de la noi ?? sau cele citeva straine HD?!? un HBO sau Netflix?! ce folos daca nu au documentare sau sport!!

Giony

Suntem cetateni ai UE. Ar trebui sa fim egali , sa ne bucuram de aceleasi drepturi. Ce trist pentru noi ca primim decat informatia fara a putea viziona in format 4K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile