miercuri, 11 aprilie 2018

Conținutul aplicațiilor Horizon GO, Telekom Tv, HBO GO, Netflix și Amazon, disponibil în statele membre ale UE pe baza abonamentului din România

Conform precizărilor privind noua versiune a Horizon GO de la UPC România, începând cu 1 aprilie 2018, aplicația poate fi utilizată în timpul unei șederi temporare în oricare alt stat membru al UE în același mod în care poate fi folosită în România.

Mai este precizat de asemenea: calitatea furnizării serviciului în alte state membre ale UE poate fi diferită de cea disponibilă și aplicabilă în România.

Noua posibilitate de acces la conținutul online al acestei aplicații în țările UE are probabil la bază portabilitatea serviciilor media online. Cetățenii UE care vizitează o altă țară UE sunt adesea împiedicați să acceseze conținut online pentru care au plătit în țara de origine a abonatului. Conform noilor norme europene, aceștia vor avea acces la conținutul media atunci când călătoresc temporar în altă țară UE.

Conținutul Horizon Go România (inclusiv televiziunile online) este disponibil în alte state europene prin aplicația de pe Windows Store (cu minim versiunea 160.43.6 a aplicației), Android (cu minim versiunea 2.3.28 Prod a aplicației) și iOS (cu minim versiunea 2.3.27 a aplicației).

Nu este exclus ca anumite clase de IP-uri utilizate în diverse țări UE sa nu fie incluse deocamdată în baza de date a serviciului Horizon Go și deci unii abonați să nu aibă acces la continutul acestei aplicații pe teritoriul unor state din Uniunea Europeană.

De asemenea, și Telekom România a permis accesul din țările UE la conținutul media din aplicație și de pe telekomtv.ro, conform informațiilor comunității HD Satelit (verificat de un cititor al HD Satelit în Germania).

Și abonații HBO GO din România au acces în țările UE la conținutul aplicației HBO GO (verificat în Olanda de un membru al comunității de Facebook a HD Satelit).

Și Netflix România a dezactivat blocarea geografică în UE pentru abonamentele din România, conform uni membru al comunității HD Satelit, care a verificat din Germania.

De asemenea, un cititor ne-a precizat ca deblocarea s-a aplicat în UE și pentru serviciile VOD ale Amazon, cu cont creat în România (verificat în Franța).

Dacă ați observat că alte servicii care oferă conținut media online (bazate pe abonament din România) funcționează acum și în țările UE, puteți anunța testele dvs. la comentarii și le voi adaugă în acest articol.


10 comentarii despre subiectul „Conținutul aplicațiilor Horizon GO, Telekom Tv, HBO GO, Netflix și Amazon, disponibil în statele membre ale UE pe baza abonamentului din România”:
Anonim

In germania merge netflix. Verificat acum 2 min

Anonim

functioneaza si streamingul Amazon. verificat in Franta

Anonim

Amazon cu cont facut in Romania?

Anonim

da, cont facut in Romania. exact ca si la Netflix sau HBO GO.

Anonim

În Germania HBO GO inca nu merge. Am incercat și pe iOS și pe android. In schimb merge telekomtv.ro și aplicația Telekom. Netflix nu am.

Anonim

Oare e valabil si daca ai SkyGo
italia sa mearga in Romania?

Anonim

Ar trebui sa fie asa, dar depinde de Sky Italia daca vor face sau nu asta, dar mai ales cand o vor face.

csehadamHD

Digi Online nu functioneaza in Austria. Doar Digi24 poti viziona!

Anonim

Pai nu functioneaza Digi Online in statele UE, e vorba de alte servicii in aceasta stire, nu despre Digi Online.

lexus

TelekomTv nu mai functioneaza in Germania pe Android... A mers cateva zile dar acum nu..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile