miercuri, 25 aprilie 2018

RTL UHD va transmite Formula 1 în 4K

RTL Deutschland va lansa pentru telespectatorii germani televiziunea 4K "RTL UHD", începând cu data de 28 aprilie 2018, prin intermediul platformei HD+.

Prima cursa de Formula 1 ce va fi transmisă în 4K de către televiziunea RTL UHD va fi cea din Baku, Azerbaidjan, iar ulterior vor fi difuzate alte 17 curse din sezonul 2018.

În calitate de partener al RTL pentru distribuția prin satelit, HD + își extinde astfel pachetul UHD. Cu UHD1 și Travelxp 4K deja disponibile pe HD +, RTL UHD devine al treilea canal Ultra HD inclus în grila operatorului. RTL UHD va fi disponibil fără costuri suplimentare pentru abonații HD +.

Andre Prahl de la RTL Germania a precizat: "Pentru noi, UHD va deveni mai important în următorii ani, deoarece ne propunem să adoptăm în mod constant noi standarde."

Georges Agnes, directorul de dezvoltare a produselor de la HD PLUS GmbH, a precizat despre noua ofertă: "Tot mai mulți radiodifuzori testează standardul UHD prin intermediul televiziunii UHD1. Tot mai des, radio-difuzorii sunt atrași de ideea de a lansa propriile televiziuni 4K, iar RTL are un rol de pionierat pe piața germană, prin difuzarea Formulei 1 în Ultra HD. Diferențele dintre rezoluția standard și cea UHD sunt deosebit de convingătoare. 50% dintre televizoarele vândute în Germania au ecrane Ultra HD, deci cererea pentru mai mult conținut în acest format este în creștere".

Canalul linear de testare RTL UHD va fi inițial disponibil până la sfârșitul anului 2018. În plus, va transmite finala "Deutschland sucht den Superstar", pe 5 mai, dar și alte programe în UHD HDR. Clienții HD + pot găsi "RTL UHD" în pozitia 319 (poate diferi în funcție de producătorul televizorului).

Parametrii de recepție ai "RTL UHD" vor fi: satelitul ASTRA 1KR de la 19,2 Est, frecvența 11391, polarizare orizontală,  SR 22000, FEC 5/6, criptat, cu un bitrate de 20 Mbps.


14 comentarii despre subiectul „RTL UHD va transmite Formula 1 în 4K”:
gabriel

Nu se spune in articol si la ce bani ... nu de aia da' sa nu inceapa multi pe aici ca NUMAI Romania a ramas la urma Europei cu abonamente la cablu de nici 10 euro/luna/abonat

Anonim

Ba scrie, scrie ca e gratuit pentru abonatii HD+. Stirea asta este NU ESTE despre preturile abonamentelor HD+, ci despre lansarea RTL UHD si ca va transmite Formula 1. Cine e interesat de preturile acelui operator, poate cauta oferta lor pe internet inainte sa comenteze. Insa ar avea tot dreptul sa comenteze, ca operatorii din Romania oricum nu introduc astfel de canale nici cu BANI, deci chiar suntem zero barat in privinta UDH la operatorii DTH romanesti. Deci nici daca ai vrea sa platesti 100 euro lunar, nu se poate la vreun operator din Romania, care a ramas intr-adevar in urma Europei. :)

Anonim

Modulul CAM CI+ costa 60 euro si ofera receptia canalelor, inclusiv UHD, gratuit pentru 6 luni. Gabriel, ti se pare mult? Vreau sa vad un operator din Romania ca face oferta asta si ma abonez imediat.

https://www.alternate.de/html/theme/20520

Adica exact 10 euro pe luna . :)) Despre ce vorbim aici?

Anonim

Aici sunt toti distribuitorii oficiali HD+:

https://www.hd-plus.de/alles-ueber-hd-plus/wo-bekomme-ich-hd-plus

Anonim

Iar aici sunt preturile, adica 5,75 euro lunar:

https://www.hd-plus.de/web-shop

Gabriel, tu ce preturi iti imaginai?

Sunt mai mici decat in Romania :))

gabriel

Vezi ca 5,75 euro este numai pachetul ala, la care mai pui grila de baza, mai baga chiria de 8,5 euro, mai baga daca vrei si Eurosporturile inca 5 euro... si tot ce mai scrie acolo ca sa ai cat de cat o grila cu programele de baza din Romania la nici 10 euro ;)

Anonim

Citeste tu mai atent. Aici discutam despre RTL UHD. Costa 5,75 euro lunar pachetul de baza, si include si RTL UHD, care este gratuit pentru cei cu pachetul de baza de 5,75 euro lunar.

Echipamentul CAM se poate inchiria, iar abonamentul cu echipament inchiriat costa 8,50 euro lunar.
Sau echipamentul se poate cumpara cu 60 euro, caz in care primesti abonamentul de 5,75 euro lunar, gratuit pentru 6 luni.

Tu nu calculezi ca oricum ar fi, pentru germani e mai ieftin de 10 euro lunar ca sa vada RTL UDH si alte canale?

De e mai ieftin ca orice operator din Romania, operatori DTH care oricum nu transmit niciun canal UHD prin satelit, nici daca ai vrea sa te abonezi.

Anonim

HD+ are o singura optiune, cea cu Eurosporturile, dar nu e obligatorie de achiziționat ca sa vezi canalele UHD. E suficienta cea cu 5,75 Euro pentru a vedea RTL UHD. Formula 1 e transmisa in 4K pe RTL UHD, nu pe Eurosporturi. Deci, inca o data, bravo Germania! Canale UHD in Germania, cu Formula 1 live in 4K, la pret mai mic decat canale SD si pseudo HD in Romania.

Anmax

@anonim ultimul pe sait zice de 8.5 aiuro ab monat sau 79 pe iare...in fine ce atit agitatie,dau si ei ESP cu Bundesliga..cei aia?! un fel de Voluntari -Chiajna de la Digi/Telekon nicht war?! oder sprehuim de sport nu de miuta romaneasca intre sate si comune ... trist. doar ca daca ar fi posibil si la noi o parte ar opta pentru abonament, asa cum plates pentru HBO,Netflix sau ce canale o mai fi premium...sa zicem Mindig TV, unde pe linga baza apare cite o "promotie" moka de canale codate: cum ar fi AMC sau Filmbox premium (acum)...

Anonim

Eu vorbesc despre RTL UHD care difuzeaza Formula 1 in 4K, si ca sa receptioneze acest canal plus alte canale, germanii platesc 8,5 euro lunar cu echipament inclus in custodie.

Despre RTL UHD e vorba in topicul asta, nu vorbesc despre Eurosporturile care costa inca 5 euro lunar si care nu ma intereseaza si oricum nu difuzeaza Formula 1 in UHD.

Oricine poate vedea in acele linkuri ca atat costa pe germani sa vada acele canale plus cele UHD, adica 8,5 euro lunar cu echipament inclus, deci mai ieftin ca abonamentele DTH-urile de top din Romania.

Discutia a pornit de la Gabriel, care presupunea ca abonamentele sunt foarte scumpe, mult mai scumpe ca in Romania, si i-am aratat contrarul, altceva offtopic despre Eurosporturi si Bundesliga nu ma intereseaza.

Giony

Canalul Polonez CANAL+ NOW transmite in aceasta seara in format 4K meciul dintre Arsenal si Atletico Madrid. Din nefericire pentru noi-CODAT.

Anonim

Bravo celor de la nemti!

Anonim

Pentru cei care comparati pretul abonamentelor de 10 Euro la noi cu 60-70 Euro la "ei", ganditi-va ca pe langa multe cheltuieli comune identice intre noi si "ei", diferenta o face ... salariile angajatilor din sistemul "lor" mai mari decat a celor din sistemul nostru. Atat. Atunci despre ce vorbim ? Cum sa nu ne permitem si noi UHD ? E chestie doar de mentalitate, si d-asta ei sunt nemti, iar noi suntem romani.

Giony

UHD 1 by Astra preia emisiuni de la RTL II UHD (necodat , dimineata) .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile