miercuri, 18 aprilie 2018

Sezonul 3 al serialului "Into the Badlands", la AMC din 23 aprilie 2018

În noaptea 23 aprilie (luni), de la ora 05:00, pe AMC va fi difuzat primul episod din cel mai nou sezon al serialului original marcă proprie "Into the Badlands". Fiecare episod al seriei a treia va fi difuzat de la ora 05:00 (lunea) și în reluare, în fiecare joi, la ora 22:45, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit.


În sezonul 3 din „Into the Badlands”, Sunny (Daniel Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de băiețelul lui, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre Văduvă (Beecham) și Baroneasa Chau (Eleanor Matsuura). Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), Văduva trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.


Distribuție și personaje

După ce a pierdut-o, în sezonul 2, pe Veil, Sunny nu vrea decât să-și protejeze băiețelul, pe Henry. Pleacă departe de Badlands, dar când Henry se îmbolnăvește de o boală misterioasă, Sunny nu are de ales: trebuie să se întoarcă și să găsească un leac, misiune care îl aruncă pe acesta fix în mijlocul luptei dintre cele două forțe care vor să controleze regiunea Badlands.

DANIEL WU – „Sunny”
Daniel Wu este actor, regizor și producător. A apărut recent în cel mai nou reboot al seriei „Tomb Raider”, din martie 2018 (în care era Lu Ren, un căpitan de navă care face echipă cu Lara Croft, în misiunea acesteia de a-și găsi tatăl).
Wu a apărut în peste 60 de filme, după apariția din „Gen-X Cops” (de Benny Chan). A primit două nominalizări la Premiul Hong Kong Film în 2005: „cel mai bun actor principal” (pentru „One Night in Mongkok”) și „cel mai bun actor secundar”, alături de idolul lui din copilărie, Jackie Cha, (pentru „New Police Story”, rol care i-a adus și Premiul Golden Horse, în Thailanda). Are și un Premiu Hong Kong Film pentru regia debutului său din 2006, „The Heavenly Kings”.
Printre numeroasele lui hituri cinematografice internaționale se numără: „Night Corridor” (2003, care i-a adus o nominalizare la categoria „cel mai bun actor principal”, la ediția cu nr. 40 ale Premiilor Golden Horse, din Thailanda), remake-ul filmului „Around the World in 80 Days” (de Frank Coraci, din 2004), „The Man with the Iron Fists” (2012, o producție marca Quentin Tarantino), „Europa Report” (2013), „Chinese Zodiac” (2012, cu Jackie Chan) și blockbuster-ul „Geostorm” (2017, de Dean Devlin). Wu a mai apărut și în aventura SF „Warcraft” (2016, de Duncan Jones), film bazat pe popularul joc „World of Warcraft”.

În lunile care au trecut după sezonul 2, Bajie a revenit la vechiul lui stil de viață. Dar când dă peste Sunny, care caută un leac pentru boala lui Henry, Bajie face din nou echipă cu protagonistul. De-a șungul traseului lor, Bajie descoperă adevărata magnitudine a consecințelor apelului făcut, în seria trecută către Azra.

NICK FROST – „Bajie”
Comic, actor, regizor și producător britanic, Nick Frost a jucat recent în „Fighting with My Family” (cu Dwayne Johnson, Lena Headey și Vince Vaughn, scris și regizat de Stephen Merchant), care spune povestea unui fost wrestler ai cărui copii visează să apară într-o zi în cadrul World Wrestling Entertainment.
În 2018, Frost va fi producătorul executiv al peliculei „Slaughterhouse Rulez” (o producție marca Stolen Picture, în care un celebru internat britanic devine scena unui război sângeros, după ce pământul se surpă în apropiere, dezvăluind o gaură misterioasă). Frost a mai jucat recent în „Tomb Raider” (cu Alicia Vikander și Dominic West), dar și într-o versiune live-action a îndrăgitelor povești despre Căpitanul Pugwash, în care este piratul amintit de la cârma navei Black Pig.
Frost a mai apărut recent în serialul „Sick Note” (pe Sky Atlantic, cu Rupert Grint și Don Johnson), o poveste comică despre Daniel Glass (Grint), un bărbat care devine din ce în ce mai disperat, pe măsură ce minciuna pe care a spus-o are consecințe devastatoare. Anul acesta va fi difuzat sezonul 2 din serial.
Frost este celebru grație rolului din filmul-cult cu zombi  „Shaun of the Dead” (2004, cu Simon Pegg, care i-a adus lui Frost o nominalizare la categoria „cel mai promițător debutant” din partea British Independent Film Awards). Frost și Pegg au făcut din nou echipă în comedia de mare succes „Hot Fuzz” (2007) și au încheiat „The Blood and Ice Cream Trilogy” în 2013, odată cu „The World’s End”. Cei doi actori și-au unit din nou forțele în 2011, în comedia SF „Paul” (care a debutat pe primul loc în box-office-ul britanic). După aceea, actorul a jucat în premiatul film „Attack the Block” (de Joe Cornish). În 2014, Frost a fost producător executiv al poveștii „Cuban Fury”, bazată pe ideea lui originală despre un bărbat vai de el care își redescoperă pasiunea pentru salsa.
Frost a devenit cunoscut grație personajului Mike Watt din premiatul sitcom „Spaced” (1999, de pe Channel 4). Pe micul ecran, a mai apărut în: „Money” (BBC, 2010, adaptarea bestseller-ului semnat de Martin Amis), sitcom-ul „Black Books” (Channel 4, 2000, cu Dylan Moran și Bill Bailey) și „Danger! 50,000 Volts!” (Channel 5, 2002). În 2006, Frost a jucat în serialul comic SF „Hyperdrive” (BBC Two), dar și în două sezoane ale comediei „Man Stroke Woman” (2005, BBC). În 2014, a apărut în serialul în 6 părți „Mr. Sloane” (Sky Atlantic HD) și apoi a fost un Moș Crăciun altfel în episodul special de Crăciun al serialului „Doctor Who” (BBC), „Last Christmas” (care a atras 6,4 milloane de telespectatori).
Tot pe micul ecran, a jucat în filmele: „Kinky Boots” (2005, de Julian Jarrold), „Wild Child” (2008, de Nick Moore), „Penelope” (2006), „The Boat That Rocked” (2009, de Richard Curtis) și blockbuster-ele „Snow White and the Huntsman” (2012) și „The Huntsman: Winter’s War” (2016).
Frost și-a împrumutat vocea unor personaje din pelicula motion-capture „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” (2011, de Peter Jackson), din cea de-a patra părți din franciza animată „Ice Age” („Ice Age: Continental Drift”, 2012), din „The Boxtrolls” și, mai recent, din animația „Monster Family” (2017).

Văduva
În sezonul 3, Văduva este prinsă într-un război cu Baroneasa Chau, ambele dorind să dețină conducerea în Badlands. Dar cel mai important război dus de Văduvă este unul intern: ce înseamnă să fii un lider bun?

EMILY BEECHAM – „Văduva”
Nominalizată anul acesta la categoria „cea mai bună actriță” la British Independent Film Awards, Emily Beecham a fost unanim aplaudată pentru rolul ei principal din pelicula independentă „Daphne”; rolul i-a adus un premiu la Festivalul Internațional de Film de la Edinburgh. „Daphne” este portretul impresionant al unei tinere aflată în pragul unei schimbări necesare și Beecham face „un extraordinar rol principal” (spune IndieWire) în pielea auto-distructivei Daphne, „convingându-ne că are potențialul să devină ditamai starul” (crede The Skinny).
Beecham a mai jucat în filmele: „The Calling” (povestea Joannei, o studentă care se călugărește, rol care i-a adus un premiu la Festivalul de Film Independent de la Londra), „Hail Caesar” (film nominalizat la Oscar) și „28 Weeks Later” (cu Rose Byrne, Idris Elba și Jeremy Renner).
Pe micul ecran, Beecham a avut roluri-cheie în aplaudate drame TV, ca: „Tess of the D’Urbervilles” (cu Eddie Redmayne și Gemma Arterton), „The Musketeers” și „The Village” (BBC), „The Street” (ce Jimmy McGovern, cu Jim Broadbent și Timothy Spall) și „Unforgiven” (ITV).

M.K.
La începutul sezonului 3, M.K. este prizonierul Văduvei, și-a pierdut Darul și este disperat să se răzbune. Dar când în Badlands apare un nou lider, M.K. are nu doar șansa de a-și recăpăta puterile, ci și de a câștiga aprecierea pe care și-a dorit-o întotdeauna. Dar ce preț va plăti oare pentru asta?

ARAMIS KNIGHT – „M.K.”
Aramis Knight este unul dintre cei mai promițători tineri actori de la Hollywood. La 18 ani, are deja un CV impresionant pe micul și marele ecran.
La cinema, Knight a apărut în „Ender’s Game” (o producție marca Summit Entertainment, film SF despre un grup de copii antrenați pentru a înfrânge o rasă extraterestră care a atacat Terra). Knight a juct rolul lui Bean; din distribuție mai fac parte Harrison Ford, Ben Kingsley, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld și Abigail Breslin. Primul rol important al lui Knight a fost cel din filmul „Rendition” (2007, în care era fiul lui Reese Witherspoon, o producție marca Warner Bros., în care juca și Jake Gyllenhaal). Knight a făcut voiceover pentru filme animate importante, ca „Shrek Forever After” (DreamWorks) și „Happy Feet Two” (Warner Bros.).
Pe micul ecran, Knight a avut roluri principale și recurente în seriale de succes, ca „Dexter”, „General Hospital” și „Lost”, pentru a aminti doar câteva.
Originar din Woodland Hills (California), Knight și-a descoperit pasiunea pentru actorie la doar 4 ani. Mama lui l-a înscris la un workshop de actorie și nu a trecut mult până când a început să apară în reclame și să aibă roluri minore în filme. În timpul liber, Knight joacă diverse sporturi, în special baschet.
Knight locuiește momentan la Los Angeles.

Lydia
În Badlands-ul copleșit de conflicte, principalul scop al Lydiei este supraviețuirea. În sezonul 3, o descoperim într-o tabără de refugiați, unde face tot posibilul pentru a-i proteja pe cei care au nevoie de asta. Când i se oferă șansa de a-și recăpăta o parte din vechea putere, Lydia e pregătită să facă ceea ce trebuie. Dar lucrurile nu sunt atât de simple: când o figură din trecutul ei reapare în peisaj, situația se complică.

ORLA BRADY – „Lydia”
Orla Brady și-a început cariera pe scenele teatrale din Dublin și Londra, înainte de a se muta în SUA.
A jucat în filmele „A Love Divided” (care i-a adus un premiu la Festivalul de Film Monte Carlo), „Silent Grace”, „How About You”, „32A” și „The Luzhin Defence”. Recent a jucat-o pe Eileen Gray, arhitect și designer celebru, în filmul „The Price of Desire”, dar și în pelicula „The Foreigner”.
Pe micul ecran, Brady a apărut în serialele: „Mistresses” (BBC, 3 sezoane), „Wallander”, „The Deep”, „Pure Wickedness”, „Out of the Blue”, „Strikeback” (Sky), „Proof” (RTE) și „Jo” (TF1). Recent, a apărut în „Banished” (BBC Two, de Jimmy McGovern). În SUA, a jucat rolul lui Elizabeth Bishop în „Fringe” (FOX), a fost Claire Stark în „Shark” (CBS), a mai apărut în „Nip/Tuck” (FX) și a fost Sophia Tsaldari în „American Odyssey” (NBC).

Tilda
După o confruntare epică, în urma căreia Văduva a bătut-o măr și a învinețit-o, Tilda își creează o nouă identitate: Iepurele de Fier. Alături de iubita ei, Odessa, Tilda devine un fel de Robin Hood pentru refugiații de care are grijă Lydia. Dar când misiunea ei o pune din nou pe radarul Văduvei, Tilda trebuie să decidă iarăși dacă își va uni forțele cu mama ei sau nu.

ALLY IOANNIDES – „Tilda”
Născută în Atlanta (Georgia) și crescută în Park City (Utah), Ally Ioannides s-a apucat de actorie de mică, jucând în piese de teatru, în Salt Lake City, concentrându-se și pe dans și cântat.
La 14 ani, Ioannides s-a mutat în California și a primit rapid rolul lui Dylan în ultimul sezon din serialul „Parenthood” (NBC). După acesta, a urmat rapid un rol episodic  emoționant în „Law & Order: SVU” (legat de tratamentul violului în campusurile colegiilor americane) și încă un rol episodic, de criminală psihopată, în serialul „Elementary” (CBS).

Moon
După ce și-a pierdut o mână – și onoarea – în fața lui Sunny, în sezonul al doilea, Moon strânge din dinți și face echipă cu Văduva, ajutând-o pe aceasta în conflictul împotriva Baronesei Chau și sperând să se poată răzbuna pe Sunny.

SHERMAN AUGUSTUS – „Moon”
Sherman Augustus este un exemplu rar, de talent care a avut ditamai succesul în ambele cariere pe care le-a avut: fotbalul și actoria. Sherman Harold Augustus este născut și crescut la Los Angeles, ajungând la Universitatea Northwestern grație intelectului și priceperii sportive, iar apoi jucând în cadrul NFL (pentru Minnesota Vikings și San Diego Chargers).

După ce s-a retras din fotbalul profesionist, Augustus a făcut trecerea spre scena hollywoodiană, odată cu debutul în pelicula „Colors”. A apărut în peste 40 de filme, la TV și cinema.
Augustus s-a remarcat pe micul ecran, în rolurile din serialele: „Chicago Hope”, „Profit” (de Stephen J. Cannell), „Marlow” (ABC, cu Jason O’Mara, inspirat de romanele lui Raymond Chandler), „Low Winter Sun” (AMC), „American Odyssey” (NBC) și „Westworld” (HBO).

Pe marele ecran, Augustus a jucat în: „What’s Love Got to Do with It” (cu Angela Bassett), „Virus” (cu Jamie Lee Curtis și Donald Sutherland) și „The Mexican” (cu Julia Roberts și Brad Pitt, de Gore Verbinski). A primit un trofeu pentru rol masculin, în Festivalului de Film Beverly Hills, pentru rolul din „Bad Guys” (de Rick Jacobson, cu Danny Strong și Kate del Castillo). Sherman face parte și din echipa inovatorului scurtmetraj animat „Logorama” (premiat cu un Oscar și un Premiu César).
Augustus este un talentat scenarist, actor, pasionat de aventură și maestru al artelor marțiale – un războinic cu suflet de poet.

Pilgrim
După ce Bajie a oprit semnalul la finalul sezonului doi, Pilgrim a auzit chemarea acestuia. Zelosul războinic ajunge în Badlands decis să recupereze un artefact misterios provenit de la civilizația Azra, care ar putea schimba balanța puterii nu doar în Badlands.

BABOU CEESAY – „Pilgrim”
Babou Ceesay a jucat recent în serialul „Guerrilla” (Showtime și Sky, cu Freida Pinto, scris și creat de John Ridley, produs de Idris Elba), în care a fost Marcus. Ceesay are o nominalizare la BAFTA, pentru rolul lui Richard Taylor în drama „Damilola, Our Loved Boy” (2016, BBC One, cu Wunmi Mosaku). A mai apărut recent în: „Best of Enemies” (cu Sam Rockwell, Taraji P. Henson și Anne Heche), „Free Fire” (2017, de Ben Wheatley, cu Brie Larson, Armie Hammer și Cillian Murphy), „Eye in the Sky” (2016, cu Helen Mirren), miniseria „National Treasure” (2016, de Jack Throne, cu Robbie Coltrane, Julie Walters și Andrea Riseborough), „’71 ” (2014, nominalizat la BAFTA, cu Jack O’Connell) și „Half of a Yellow Sun” (2013, cu Chiwetel Ejiofor și Thandie Newton).
În 2015, Ceesay a obținut un rol-cheie în serialul TV „A.D. The Bible Continues” (NBC, produs de Mark Burnett și Roma Downey): cel al apostolului Ioan. Cariera lui TV a inclus apariții episodice în „Luther”, „Law & Order,, „Silent Witness”, „Getting On”, „Strikeback”, dar și filme TV, ca drama „Shirley and Stolen” (premiată cu BAFTA). A impresionat și cu rolul din „Lewis” (2013, ITV).
Ceesay a studiat la respectata Oxford School of Drama. A apărut în numeorase piese de teatru, ca: „The Overwhelming” (cu Andrew Garfield) și „A Midsummer Night’s Dream” (de Ed Hall, în care „a avut o interpretare șocant de originală” a Elenei lui Shakespeare).
Ceesay este născut în Marea Britanie, din părinți originari din Gambia. Înainte să devină actor, a studiat microbiologia la Colegiul Imperial din Londra și a făcut audit intern pentru compania Deloitte. Dar după ce și-a urmat visul nu s-a mai uitat înapoi.
Locuiește la Londra cu soția lui și copiii lor (o fată și un băiat).

Cressida
Cressida, mâna dreaptă a lui Pilgrim, este o mamă și o iubită puternică și vicleană, care se visează profet. Pricepută și la spiritualitate, și la politică, Cressida îl ajută cu sfaturi pe Pilgrim, care vrea să reinstaureze civilizația Azra și să instaureze o nouă epocă a păcii în Badlands.

LORRAINE TOUSSAINT – „Cressida”
Lorraine Toussaint, lareată cu Premiul SAG și nominalizată la un Premiu NAACP Image, a șocat publicul cu rolul maleficei deținute Vee, din sezonul 2 al serialului „Orange Is the New Black” (Netflix). În plus, Toussaint a primit aplauze din partea publicațiilor TV Guide și Vanity Fair, dar și un prmeiu pentru rol feminin secundar marca Critics’ Choice. Toussaint a mai fost aplaudată pentru rolul din „Selma” (film nominalizat la Oscar) și cel din serialul dramatic/fantastic „Forever” (ABC).
Născută în Trinidad, Toussaint s-a mutat în Brooklyn (New York), alături de mama ei, la 10 ani. Pasionată de mică de actorie, s-a înscris la renumitul High School of Performing Arts de aici, apoi a mers la prestigioasa Juilliard School, unde a studiat actoria. În ziua absolvirii, a primit și primul ei rol plătit: Lady Macbeth, pentru Shakespeare & Company.
Toussaint și-a petrecut primii 12 ani din carieră pe scenele din New York City, apoi s-a mutat la Los Angeles. Pe micul ecran a apărut prima dată în „The Face of Rage” (1983). Cel mai mare impuls în carieră i l-a dat rolul principal din serialul TV „Any Day Now” (care i-a adus o nominalizare la Premiile NAACP Image și un trofeu Wiley A. Branton din partea National Bar Association). Printre serialel în care a jucat actrița de numără: drama „Friday Night Lights” (NBC), „Saving Grace” (TNT), „Law & Order” (Dick Wolf) și hit-ul „Ugly Betty” (ABC). A mai avut apariții episodice în „CSI: Crime Investigation”, „Grey’s Anatomy” (ABC) și „Scandal” (ABC, cu Kerry Washington). Serialul ei, „Any Day Now”, a avut succes pe postul  Lifetime. În plus, Toussaint a apărut în cele două sezoane din serialul „Rosewood” (Fox).
Toussaint nu este străină nici de marele ecran, jucând în: „Breaking In” (cu Burt Reynolds, debutul ei cinematografic), „Dangerous Minds”, „The Soloist” și „Middle of Nowhere” (de Ava DuVernay, pentru care a fost nominalizată la un Premiu Independent Spirit). Recent a jucat în comedia marca Seth Rogen, „The Night Before”, în „Sophie and the Rising Sun” (de Maggie Greenwald), „Love Beats Rhythm”, și „Sprinter and Fast Color” (cu Gugu Mbatha-Raw și David Strathairn).

Nix
Nix este unul dintre cei doi adolescenți pe care Pilgrim îi iubește ca pe propriii lui copii și ale căror Daruri le folosește pe post de arme. Fata se trezește prinsă în plasa planurilor însângerate ale lui Pilgrim, pentru un viitor mai bun.

ELLA-RAE SMITH – „Nix”
Actrița și modelul Ella Rae Smith este cunoscută grație rolului din serialul „Clique” și a apărut recent în filmele „Butterfly Kisses” și „The Commuter” (cu Liam Neeson). În plus, o știm din filmele „Boogie Man”, „Heart’s Ease” și „Dead Birds”.
Ella s-a apucat de modeling la 13 ani și a semnat un contract cu prima ei agenție la 16 ani. Momentan este reprezentată de agenția de modeling Next London.

Gaius Chau
Ani de zile, Gaius Chau a fost încarcerat de sora lui mai mare, Baroneasa Chau, după ce i-a eliberat pe sclavii acesteia. În seoznul 3, Gaius devine fără să vrea un pion în războiul surorii sale împotriva Văduvei.

LEWIS TAN – „Gaius Chau”
Lewis Tan, actor britanic și chinez, a crescut la Los Angeles și este fiul celebrului cascador Philip Tan. Copilărind pe platouri de filmare celebre, alături de regizori ca Steven Spielberg și Tim Burton, Tan a iubit de mic meseria asta. A începtu să studieze actoria de mic, învățând artele marțiale, în paralel, de la tatăl lui.
Tan a apărut în numeroase piese de teatru cunoscute, ghidat de profesorul de actorie John Kirby, participând, în paralel, la competiții sportive de arte marțiale diverse. După ce a terminat școala, Tan a jucat în multe seriale de succes, apoi a avut roluri mici în filme de acțiune, ca „Pirates of the Caribbean 3”, „The Fast and the Furious 3”, „Mini’s First Time”, „Olympus Has Fallen” și altele. Primul lui rol principal a venit via Forest Whitaker, care l-a ales pentru drama „Sacrifice” (a cărei tânără distribuție a fost aplaudată de toți criticii de film). A mai jucat și în recentul „Den of Thieves” (un thriller cu Gerard Butler).
Tan a jucat apoi rolul maleficului Zhou Cheng în „Iron Fist” (Marvel). A fost aplaudat pentru priceperea lui la artele marțiale și jocul actoricesc, iar o campanie virală în social media l-a transformat în favoritul fanilor acestui serial. Publicitatea din jurul producției a atras atenția a numeroși producători și showrunneri, iar Tan a fost abordat de proeminentul producător Tucker Tooley, care dorea să creeze un serial de arte marțiale centrat pe Tan.
Tan este celebru pentru că își face singur cascadoriile și scenele de acțiune. Actorul este un lider al populației asiatico-americane, tratează cu pasiune artele marțiale și actoria și promite a deveni un star ambițios pe viitor.

Castor
Castor este unul dintre cei doi adolescenți pe care Pilgrim îi iubește ca pe propriii lui copii și ale căror Daruri le folosește pe post de arme. Când puterile lui încep să dea greș, Castor trebuie să confrunte adevăratul cost al planului lui Pilgrim.

DEAN-CHARLES CHAPMAN – „Castor”
După câteva roluri în televiziune, Dean-Charles Chapman a fost ales pentru un rol în „Billy Elliot” (la 8 ani, în distribuția originală a spectacolului). Ulterior a început repetițiile și a ajuns să-l joace pe Michael și apoi Billy în producția amintită. Rolul lui Billy a fost al doilea cel mai longeviv din întreaga distribuție. În plus, a jucat în serialul de comedie „Cuckoo” (BBC Three), „The Revolting World of Stanley Brown” (CBBC) și „The White Queen” ( BBC și Starz).
Chapman a apărut în „Before I Go to Sleep” (de Rowan Joffe, cu Nicole Kidman, Colin Firth și Mark Strong), aplaudatul serial „Glue” (E4), serialul „Ripper Street” (BBC One), filmul „Man Up” (cu Simon Pegg și Lake Bell) și sezonul 6 din „Game of Thrones”. Chapman mai apare în „Breathe” (de Andy Serkis, cu Andrew Garfield și Claire Foy, care a deschis cea de-a 61-a ediție a Festivalului de Film de la Londra) și „The Commuter” (de Jaume Collet-Serra, cu Liam Neeson).

Episoade
Episodul 301 – „Enter the Phoenix”
Sunny revine în Badlands, căutând un leac pentru băiatul lui, Henry. Văduva și Chau au încins un sângeros război civil la fața locului. O nouă amenințare se ivește la orizont.

Episodul 302 – „Moon Rises, Raven Seeks”
Sunny și Bajie apelează la Lydia, pentru ajutor. Văduva se chinuie să-l controleze pe M.K., iar Pilgrim vrea să impună o nouă lege în Badlands.


Biografia producătorilor

ALFRED GOUGH și MILES MILLAR
Creatori/Showrunneri/Producători executivi/Scenariști
Alfred Gough și Miles Millar sunt scenariștii și producătorii prolifici din spatele unora dintre cele mai de succes povești ale culturii pop comtemporane. Cei doi au creat și au fost producătorii executivi ai aclamatului serial „Smallville” (care a devenit cel mai longeviv serial inspirat de benzi desenate din istorie și a fost cel mai urmărit serial din istoria postului WB).
Printre filmele scrise de Millar și Gough se numără „Spider-Man 2” (blockbuster-ul regizat de Sam Raimi, cu Tobey Maguire), „Shanghai Noon” și continuarea „Shanghai Knights” (ambele cu Jackie Chan și Owen Wilson), thriller-ul SF „I Am Number Four” (produs de Michael Bay), „The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor” (de Rob Cohen) și „Lethal Weapon 4” (cu Mel Gibson și Danny Glover). Au mai produs și filmul de succes „Hannah Montana: The Movie” (cu Miley Cyrus, prima producție marca Millar Gough Ink).
Cei doi s-au cunoscut în cadrul Peter Stark Producing Program (de la USC) și de atunci sunt parteneri de creație.

STEPHEN FUNG
Producător executiv/Regizor
Stephen Fung s-a născut pe 9 august 1974, la Hong Kong. A debutat în actorie odată cu „Forbidden Nights” (în 1990).
În 2004, Fung a scris, regizat și jucat în debutul său regizoral, „Enter the Phoenix” (o producție JCE Movies, compania lui Jackie Chan, care a fost un succes de box-office). Al doilea film al lui Fung, „House of Fury”, a însemnat prima colaborare cu legendarul regizor de acțiune Yuen Woo-Ping („The Matrix”, „Kill Bill”), a fost lansat la Hong Kong International Film Festival, a fost selectat pentru a 18-a ediție a Tokyo International Film Festival și s-a aflat pe lista filmelor cu cele mai mari încasări din respectivul an.
În 2009, Fung a regizat „Jump” (o producție Sony Pictures, scris și produs de Stephen Chow). După aceea, Fung a regizat hit-urile de box-office „Tai Chi Zero” și „Tai Chi Hero”, primele două părți ale trilogiei „Tai Chi”. „Zero” s-a aflat în selecția oficială a celui de-al 69-lea Festival de Film de la Veneția și a fost inclus în lista de la Toronto Film Festival.
Fung a regizat recent „The Adventurers” (cu Jean Reno, Andy Lau și Shu Qi).

STACEY SHER
Producător executiv
Producător respectat, cunoscut pentru bunul gust și priceperea în a recunoaște viitoare talente, Stacey Sher este co-președintele Activision Blizzard Studios, alături de Nick van Dyk, din ianuarie 2016 încoace. Dublu nominalizată la Oscar, Sher a produs peste 20 de pelicule importante, care au adunat aproape 2,2 miliarde de dolari la box-office-ul global. Printre aceste producții apreciate de public și critici se numără: „Pulp Fiction”, „Django Unchained” și „The Hateful Eight” (de Quentin Tarantino), „Erin Brockovich”, „Out of Sight” și „Contagion” (de Steven Soderbergh), „Garden State”, „Reality Bites”, „Get Shorty”, serialul TV „Sweet/Vicious” și multe alte producții de pe micul ecran.

După ce s-a alăturat companiei Activision Blizzard, Sher a fost producător al primelor două sezoane din serialui animat Netflix „Skylanders Academy” (inspirat de seria de jocuri „Skylanders”). Sezonul 2 s-a lansat pe Netflix în octombrie 2017, iar al treilea are undă verde. Sher se ocupă de realizarea anticipatului film live-action bazat pe celebra franciză de jocuri „Call of Duty” (care valorează 15 miliarde de dolari și are fani în 166 de țări), dar și de producția a numeroase filme și seriale TV live-action și animate inspirate de catalogul de peste 1.000 de jocuri ale companiei.
Sher a absolit Programul de Producție al Școlii de Arte Cinematografice Peter Stark (USC), a fost (timp de 12 ani) partener al respectatei și prolifice companii Jersey Films (alături de Danny DeVito și Michael Shamberg), iar apoi a fondat Double Feature Films (cu Shamberg). Echipa și-a continuat parteneriatul de succes timp de 10 ani, apoi drumurile li s-au despărțit amiabil, fiecare pornind în altă direcție: Sher a fondat Shiny Penny Productions, iar apoi s-a alăturat Activision Blizzard Studios, în calitate de co-președinte.

Sher este membră a Producers Guild of America, Academy of Motion Picture Arts and Sciences, BAFTA, National Academy of Television Arts & Sciences. Este membră activă și în câteva organizații sociale și filantropice, printre care: The Pablove Foundation (care ajută copiii bolnavi de cancer și le sprijină familiile și studiile în domeniul acestei boli), Liberty Hill (organizație din Los Angeles care ajută comunități sărace, predispuse riscurilor de mediu) și  XX Fund (care oferă burse anuale organizațiilor non-profit care ajută fetele și femeile din Los Angeles să își atingă potențialul și să trăiească în libertate, fără a fi agresate sau discriminate).

Sher a fost onorată de ACLU pentru pasiunea ei pentru filme și proiecte TV inspiraționale, care abordează probleme ca siguranța socială, educaia, dreptaea socială și cenzura. În 2007, „Freedom Writers” (produs de Sher, scris și regizat de Richard LaGravenese) a fost ales să primească Premiul Humanitas. „World Trade Center” (de Oliver Stone, produs by Sher) a primit Trofeul Christopher, în 2006 (acordat creatorilor de pelicule care promovează cele mai înalte valori ale spiritului uman). Sher a mai rimit și Trofeul Mary Pickford (în 2002), din partea USC School of Cinematic Arts, dar și Premiul Women in Film Independent Vision (în 2000).

În 2013, Sher a revenit la facultatea ei, USC School of Cinematic Arts (SCA), și a ținut discursul de deschidere al ceremoniei de absolvire.

MICHAEL SHAMBERG
Producător executiv
Michael Shamberg este producător TV și cinematografic și face parte din echipa BuzzFeed Studios. Cel mai recent film al său, „In Order of Disappearance” (cu Liam Neeson), va fi lansat în toamnă.
Shamberg a fost producător executiv al serialului de succes „Reno 911” (Comedy Central) și are în CV filme ca: „Freeheld”, „Contagion”, „Django Unchained”, „World Trade Center”, „Erin Brockovich”, „Out of Sight”,  „Reality Bites”, „Gattaca”, „Pulp Fiction”, „Garden State”, „The Big Chill” și „A Fish Called Wanda”.

MICHAEL TAYLOR
Producător executiv/Scenarist
Michael Taylor și-a început cariera în televiziune ca scenarist al serialelor „Deep Space Nine” și „Voyager”.

Apoi a fost scenarist/producător al serialului „The Dead Zone” (USA, bazat pe romanul lui Stephen King). După 5 sezoane de „The Dead Zone”, Taylor s-a mutat la Syfy, odată cu serialul „Battlestar Galactica”, pe care l-a produs. În plus, a scris pelicula TV din seria „Battlestar” –„Razor.” După ce „Battlestar” s-a terminat, a devenit scenarist/co-producător executiv  al spin-off-ului acestuia, „Caprica”, dar și scenarist/producător executiv al producției FOX „Virtuality”. În plus, Taylor a fost producător executiv și co-creator al serialului „Defiance” (Syfy) și producătorul executiv și scenaristul seriei prequel marca „Battlestar” și filmului TV „Blood & Chrome”. Recent, Taylor s-a orientat spre istorie, fiind producător executiv al serialului AMC „TURN: Washington’s Spies”, care s-a terminat în primăvara trecută.

Creațiile lui Taylor au câteva nominalizări la Premiile Hugo și Nebula. Are un Premiu Peabody, alături de colegii scenariști din „Battlestar Galactica”, iar serialul onlin scris de el, „Battlestar Galactica: Razor Flashbacks”, i-a adus un Premiu Emmy.

Absolvent al celebrei Universități Yale, a avut o carieră variată înainte de a deveni scenarist TV (a lucrat ca reporter în presă și a cântat într-o formație rock din New York). În timpul liber, cântă coveruri în continuare, cu o formație compusă din alți scenariști și botezată „Trainwreck”.

KAREN RICHARDS
Producător executiv
Karen Richards și-a început cariera alături de Raindog Theatre Company, în Glasgow. După ce s-a mutat în Irlanda, Richards a fost regizor adjunct al unor proiecte ca  „In America”, „Veronica Guerin” și „Saving Private Ryan” (care i-a adus ei și echipei un Premiu DGA, în 1999).

Richards a mai fost manager de producție al poveștilor „Leap Year”, „Fifty Dead Men Walking” și „The Tudors” (Showtime). În 2009, Richards a fost producător al filmului „Ondine” (de Neil Jordan), iar de atunci s-a ocupat de o varietate de proiecte, de la premiata dramă „As If I’m Not There” și până la producții TV de amploare, „The Borgias” și „Penny Dreadful”.

PACO CABEZAS
Producător executiv/Regizor
După ce a lucrat într-un magazin care vindea casete video, unde și-a scris scenariile pentru unele dintre filmele proprii, Paco Cabezas a regizat câteva pelicule spaniole. În 2010, a început să devină cunoscut grație filmului „Neon Flesh” (care a fost lansat la Festivalul de Film Tribeca). După aceea, a început să lucreze la Hollywood, unde a filmat „Mr. Right” (care a avut premiera în închiderea TIFF, în 2015).

Pe micul ecran, Cabezas a semnat ultimul episod din „Penny Dreadful”, dar și episoade din „Fear the Walking Dead” și „The Alienist”.


5 comentarii despre subiectul „Sezonul 3 al serialului "Into the Badlands", la AMC din 23 aprilie 2018”:
KID

hmm, pare un serial de actiune interesant, cu arte martiale spectaculoase, ms de pont, nu auzisem de el pana acum

Anonim

e bun eu am vazut si primele doua sezoane e foarte tare!

Anonim

e combinatie intre arte martiale si un viitor post-apocaliptic
pentru cine ii place unul din acesta genuri de seriale e foarte ok
eu crezusem ca l-au abandonat
e bine ca reincepe!!

Unknown

Când apare următorul sezon?

Anonim

S-a terminat, nu mai apare alt sezon.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile