miercuri, 16 mai 2018

4K UHD - Evénement, o nouă televiziune Ultra HD prin satelit a Canal+

Pe lângă televiziunea 4K deja existentă a companiei Canal+ Group, disponibilă pe ultima versiune de Livebox Orange, receptorul 4K al Canal+ și Apple TV, a fost lansat prin satelit un nou canal Ultra HD al acestui grup media.

Denumită "4K UHD - Evénement", televiziunea este destinată abonaților CanalSat, fiind prezentă în grilă pe poziția 88. Momentan, televiziunea transmite promo-uri în mod necriptat prin satelitul Astra 1N de la 19,2 grade Est, pe frecvența 12324, polarizare verticala, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.


De asemenea, a fost lansata și televiziunea CANAL + Ultra HD 4K Polonia, prin platforma DTH NC+, difuzată prin intermediul satelitului Hot Bird 13C de la 13 grade Est, pe frecventa 10719, polarizare verticala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, dar criptat.

CANAL + 4K Ultra HD Polonia va transmite evenimente sportive la calitate 4K, dar și filme, seriale, producții originale CANAL +, concerte și documentare, toate în Ultra HD. Noul canal va fi disponibil tuturor abonaților polonezi ce dețin un receptor 4K UltraBOX + sau un modul CAM CI + și sunt abonați la extraoptiunea CANAL+.

CANAL + 4K Ultra HD Polonia va difuza finala UEFA EUROPA LEAGUE si finala Ligii Campionilor UEFA, dar și alte meciuri. În iunie și iulie, CANAL + 4K Ultra HD va transmite 12 meciuri de la FIFA World Cup 2018, apoi și alte competitii sportive internaționale.


19 comentarii despre subiectul „4K UHD - Evénement, o nouă televiziune Ultra HD prin satelit a Canal+”:
Giony

Noi romanii, cand primim o asemenea veste , iarasi oftam.Pana cand ?

Anonim

Vestea ca vestea, da' daca s-ar lansa ceva 4k pe 15-20 de euro sa vezi atunci oftat

gabriel

Se uita careva la asa ceva? Un post dinasta n-o sa reziste mai mult de 3-4 ani pe satelit si o sa dispara cum au disparut si posturile 3D din cauza costurilor prea mari cu transmisia si audientei slabe. Toate lansarile astea de posturi 4K se fac mai mult sa se bucure si cei cu televizoare 4K si tuner DVB-S2 ca au la ce sa se uite. "Banul" o sa fie cel care o sa spuna stop acestor transmisii.

Anonim

Canalele 4K vor fi ceva obisnuit, asa cum sunt canalele HD in prezent. Cand au inceput sa se lanseze canalele HD, mai nimeni nu avea televizor HD, iar majoritatea celor care nu aveau comentau la fel, ca televiziunile HD nu vor avea succes. Dar acum, cand HD e normalitate, toti intreaba disperati cand va introduce operatorul lor noi canale HD in grila.

Trecerea de la HD la 4K va fi similara cu trecerea de la SD la HD. Nu exista analogie intre 3D si HD/4K, sunt tehnologii diferite cu public diferit. 3D s-a transformat in ceva mai firesc, adica in VR. Insa HD si 4K au acelasi public tinta, iar tranzitia va fi simpla si sigura, dar desigur, de durata, asa cum a fost si inca este tranzitia de la SD la HD.

Canalele 4K vor costa atat cat costa canalele HD, adica nimic in plus sau putin. Voua vi se pare Science-Fiction, mie mi se pare viitorul normal. Pentru alti telespectatori, din alte tari, deja devine prezentul normal.

Giony

Pentru Gabriel: este ciudat modul in care gandesti ! Si probabil esti tanar ceea ce mi se pare si mai ciudat.Timpul va demonstra cine are dreptate.

Giony

Si daca ar costa 50 sau 100 de euro ar fi bine. Ti-o spune asta o persoana cu foarte multe amintiri (asa se numesc acum pensionarii) si am o pensie de bugetar.

Anonim

Cu exceptia Canal+ Polonia, toti operatorii receptionabili prin satelit in Europa au introdus canalele 4K in pachetele de baza sau cu extraoptiuni foarte ieftine.

gabriel

Din moment ce nu exista un standard optim de compresie si un post 4k ocupa banda pe satelit de rupe, costurile or sa fie imense, iar daca nu scot profit, asa cum au aparut or sa si dispara. Nu compara posturile in HD sau FHD cu UHD-urile. In Romania toti vor posturi multe in HD, FHD sau UHD, iar cand este vorba de costuri, studiile operatorilor de cablu, ip-tv si satelit arata ca nu s-ar abona aproape nimeni la un cost mediu pe extraoptiune de 15-20 euro

Anonim

Eu nu am auzit de astfel de studii facute de operatorii de cablu tv, IPTV si satelit. :) Iar 4K e deja standardizat, cu codec HEVC, mai studiaza. HD ocupa banda mai mare decat SD, iar asta nu a fost o problema asa apocaliptica, mai ales ca preturile transmisiilor prin satelit au scazut, lansandu-se tot mai multi sateliti. Iar pe IPTV nu e nicio problema, pot sa transmita cate canale 4K vor, e banda lor de internet si reteaua lor.

Anonim

4K-ul o sa aibe soarta 3D-ului. Cu toate ca am televizor 4K nu ma incanta prea tare sa am imagine sau posturi in 4K, iar sa stau sa-mi trag antena de satelit sa prind posturi 4K nici vorba. Daca or sa apara pe cablu pana mi s-o strica televizorul bine, daca NU si mai bine

Anonim

Pai daca nu te pasioneaza 4k, de ce mai comentezi pe aici? Si ai mai cumparat si televizor 4K, desi nu esti interesat de 4K. Oare sa te cred? :)) E foarte bizar. Lasa pe altii pasionati de subiect sa discute si nu mai ne perturba cu opiniile tale mereu negativiste, ca e plictisitor. Zici ca ai lucra la o fabrica de televizoare SD care nu fabrica televizoare 4K si ti-e ciuda. :)) 4K nu o sa aiba soarta 3D, ca asa vrei tu. Vedem peste 5-10 ani, vorba lui Giony, pana atunci nu ai de unde sa stii tu, ca nu esti vreun analist media de talie internationala. 4K are o imagine extraordinara, iar daca e si HDR, e cu adevarat exceptional. Daca nu ai vazut niciodata o transmisie 4K HDR prin satelit, ca ti-e greu sa montezi o antena, e problema ta.

Giony

Televizorul nu ti se va defecta. Pe net si pe YouTube gasesti cat material doresti cu definitia 4K. Eu am 4 antene pe bloc si vizionez aproape toate canalele 4K din Europa. Alta viata sa vizionezi filme pe Netflix. Este o nebunie, mai ales daca le vizionezi ascultand sunetul in casti
TOTUL ESTE PASIUNEA! Am omis sa spun ca le vizionez pe cele necodate .


Giony

Felicitari anonimule, foarte corect si direct i-ai replicat pesimistului (negativistului) in legatura cu televiziunile care transmit 4K

Anonim

Tot legat de 4K, Deutsche Telekom a introdus de astazi gratuit prin cablu in Germania, in grila de baza, televiziunea Insight TV UHD. Sa speram ca in viitor va introduce Telekom si la noi acest post tv 4K...

Giony

Pe Astra 1 L la 19,2 E , ruleaza SES UHD DEMO din Luxemburg -NECODAT .

Kalman2007

Așa cum era de așteptat Canal+ 4K Evenement a fost criptat.

@Giony: SES UHD Demo emite pe Astra 1L de cel puțin 4 ani. Emite și pe Astra 2F la 28,2 Grade Est.

Giony

Kalman 2007: Buna seara, din anul 2010 am instalare 4 antene - 13 E,19,2 E , 23,5 E si 39 E (maine vine un instalare sa-mi schimbe pe cea de la 39 E la 42 E pentru satelitul 42 E TURKSAT in speranta ca TRT 4K va transmite meciuri in rezolutia 4k de la Campionatul mondial de fotbal).In prezent receptionez FASHION 4K,ASTRA UHD DEMO, NASA TV UHD ,SES UHD DEMO LUXEMBURG ,UHD 1 by ASTRA HD+ (seara codat), SES UHD DEMO CHANNEL (si HDR),QVC UHD,PEARL TV 4K UHD, HOTBIRD 4K 1 (si HDR) si FTV UHD.COM.Le-am receptionat si pe celelalte de pe acesti sateliti cat nu au fost codate. Traiesc o mare bucurie ca m-am abonat la NETFLIX si vizionez seriale si filme la definitia 4K UHD HER.Nu regret ca am facut aceasta investitie in unul dintre cele mai performante televizoare. In ultimii 7 ani am schimbat in fiecare an cate un televizor, toate 4K.Pasiune sau tacaneala. Fiind mare amator de sport astept un canal 4K care sa transmita si in Romania evenimente sportive,fie la liber, fie cu plata.

Giony

Am omis sa spun ca datorita motorului de imbunatatiri a definitie,foarte multe canale HD se apropie vizibil de definitia UHD. Depinde foarte mult de calitatea echipamentului care difuzeaza aceste canale. Adica nu toate canalele HD se apropie de definitia UHD.

Giony

Ietati-ma,dar nu mai inteleg nimic. Imaginea de pe TRT 1HD si TVR HD este mai buna decat cea de pe TRT 4K.Ma insel eu? MULTUMESC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile