marți, 22 mai 2018

Eurosport 4K va transmite în Ultra HD turneul de tenis de la Roland Garros

Eurosport a anunțat că va transmite în direct în Ultra High Definition (prin intermediul televiziunii temporare Eurosport 4K) toate partidele de tenis de pe terenul principal de la Roland Garros.

Canalul, disponibil pentru durata turneului (27 mai - 10 iunie 2018), a fost confirmat pentru Marea Britanie (prin Sky Q și Virgin TV), în Franța, în Germania (prin HD +) și în Spania (prin Orange). Mai multe piețe care urmează să fie confirmate în scurt timp.

"Eurosport 4K va oferi o impresionantă experiență de vizionare și suntem încântați că fanii tenisului din Europa vor putea să urmărească Roland Garros la această rezoluție video", a precizat Julien Bergeaud, Vice-Predesinte Senior, Country Manager France and Sports Rights Southern Europe, Discovery/Eurosport.

Eurosport a difuzat turneul de tenis de la Roland Garros începând cu anul 1989, iar în acest an va transmite 250 de ore în direct pentru 53 de piețe, prin Eurosport, Eurosport.com și aplicația Eurosport. Eurosport 4K va fi transmis și prin sateliții Astra de la 19,2 grade Est, prin intermediul televiziunii UHD1, pe frecvența 10994, polarizare orizontala, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, criptat.

Telespectatorii vor putea să se bucure de meciuri în care vor evolua jucători precum Rafael Nadal, Alexander Zverev, Simona Halep sau Angelique Kerber, care vor juca pe terenul de zgura Philippe Chatrier.


18 comentarii despre subiectul „Eurosport 4K va transmite în Ultra HD turneul de tenis de la Roland Garros”:
Giony

Draga HD SATELIT , cu cat se apropie mai mult ziua de 14 iunie "ne loviti" cu stiri despre televiziunea 4K .Treaba d-tra este de a ne informa, drept pentru care va multimim. Noi suferim. Pana cand?

Anonim

FRANSAT a decis sa trasmita toate aceste meciuri pe canalul propriu Ultra HD:

"Broadcast live from May 27th to June 10th, the matches will be aired everywhere in France on channel 444 of the FRANSAT free-to-air satellite platform to all homes equipped with a 4K/UHD compatible TV set."

Anonim

E posibil ca meciurile de tenis feminin, inclusiv cele ale Simonei Halep, sa fie transmise 4K necodat. Vor fi codate doar meciurile de tenis masculin.

Giony

Salut, pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie?

Giony

In acest moment pe canalul UHD by 1 este preluat canalul Eurosport 4k si este transmis in direct meciul de tenis dintre SAFWAT si DIMITROV.

Anonim

Rectific. Chiar acum am verificat și pe UHD1 rulează la liber Eurosport 4K.

Giony

Pe Eurosport 4k urmeaza meciul dintre Sara Eranni si Alizet Cornet.

Giony

Canalul UHD by ASTRA a preluat transmisia 4k de pe Eurosport 4k. Acum este transmis in direct meciul dintre Kvitova si Cepede Royg.

Giony

Pe canalul TRT 4K este transmis meciul de la Euro 16 dintre Germania si Italia.

Giony

Astazi se transmit meciurile de tenis se tansmit necodat pe un canal UHD german care a preluat transmisia de pe Eurosport 4 K . (fete).

Giony

Surpriza ! Iata ca acum incepe meciul dintre NADAL si BOLELLI in format 4k - necodat .

Anonim

pe canalele eurosport 1,2,3,4,5,6,7,8 de pe telekom toate transmisiile sunt hd iar calitatea se vede fata de transimisiile de pe canalele 1 si 2

Anonim

E vorba aici despre Eurosport 4K, nu despre Eurosport HD. Sunt multe diferențe intre aceste standarde.

Giony

Asa cum spuneam , canalul german UHD by ASTRA a preluat transmisia 4k a canalului EUROSPORT 4K . In fiecare zi sunt transmise in format 4k toate meciurile care se joaca pe stadionul central Phillipe Chatrier . In orasul meu s-au stabilit cati turci cu diverse afaceri. Mi-au spus ca TRT 4K este televiziune nationala si niciodata nu codeaza canalul . Am observat ca zilnic fac reclama ca toate cele 64 de meciuri vor fi transmise in format 4k . Acum , tot zilnic transmit cate un meci de la EURO 2016 . Scepticismul meu s-a spulberat .De ziua mea - 14 iunie - voi primi cel mai frumos cadou.

Anonim

Unele sunt criptate, altele nu. Finala masculină o să fie criptată.

Giony

Anonim,nu stiu la ce te referi.Deocamdata sa ne bucuram de ceea ce vedem acum: tenis definitie 4k de la ora 12 pana se termina programul pe stadionul central din Paris. E mult, e putin, nu stiu. IMPORTANT CA ESTE.

Giony

Ciudat ! Desi Simona Halep este lider mondial, francezii au decis ca meciul ei de astazi sa se joace pe un teren marginal (18),iar pe stadionul central joaca sportive mult mài putin cotate de cat ea. In concluzie,nu putem viziona meciul ei in format 4K.

Giony

Surpriza ... NEPLACUTA! Finala de tenis baieti de la Roland Garros nu mai este transmisa in format 4K necriptat. Semnalul este criptat pe canalul UHD by Astra care prelua EUROSPORT 4K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile