luni, 14 mai 2018

Un nou pachet de canale TV sârbești disponibile în Europa prin Telekom Serbia și SES Video

Telekom Serbia și SES video vor transmite 10 canale TV către audiența din țările fostei Iugoslavii și întreaga Europă cu ajutorul capacității de la poziția 23,5 grade est, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Un nou pachet de canale TV va fi disponibil în toate țările Europei prin poziția orbitală de la 23,5 grade est, în urma contractului de distribuție semnat între Telekom Serbia și SES Video.

Prin înțelegerea multianuală anunțată de SES, Telekom închiriază capacitate pe satelitul ASTRA 3B pentru a distribui un pachet de canale TV către rețelele de cablu și tv prin protocol IP din Europa, cu precădere către Serbia, Croația, Bosnia, Slovenia, Macedonia și Muntenegru. Nou pachet de canale va cuprinde inițial 7 canale TV, incluzând Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV și Zenska TV. Trei noi canale vor fi adăugate în pachet în această vară.

„Acesta este un pas important pentru noi, ce ne oferă oportunitatea de a distribui conținut local și regional către Europa, prin rețelele noastre partenere. Acest pachet va oferi o varietate de programe TV din Serbia și regiune către audiența din întreaga Europă. Am colaborat cu SES în diverse proiecte de-a lungul anilor și am înțeles că nu putem găsi un partener mai bun pe care să ne bazăm precum SES”, a declarat Marijana Vukasinovic, Director Content Management, Telekom Serbia.

„Suntem încântați să colaborăm cu Telekom Serbia în proiectul lor de extindere a business-ului video, punându-le la dispoziție servicii de distribuție de înaltă calitate. Această înțelegere reprezintă încă un pas care întărește cooperarea cu partenerul nostru din Serbia, iar împreună putem oferi un nou pachet TV către audiența din întreaga Europă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreședinte divizia Vânzări  SES Video pentru Europa Centrală și de Est.

Despre SES
SES este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 16 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la ses.com.

Despre Telekom Serbia
Telekom Serbia a.d. Belgrad - împreuna cu subsidiarele sale - este o companie de telecomunicații modernă, deținută în întregime la nivel local, care de 20 de ani a avut rolul de lider în telefonia mobilă și fixă, internet și multimedia, atât în țară cât și în regiune. Prin promovarea inovației, Telekom Serbia a.d. Belgrad dezvoltă în permanență noi soluții tehnologice în beneficiul clienților săi și al domeniului de business și menține o înaltă calitate a comunicațiilor care oferă o gamă largă de canale și dispozitive de transmitere a mesajelor. Acționând într-o manieră social responsabilă, Telekom Serbia este alături de comunitate, ajutând-o să depășească provocările prezentului.

Parametrii de receptie pentru televiziunile menționate în comunicat (din păcate criptate Conax) sunt: satelit Astra 3B (23,5 ° E), frecvența 12,534 GHz, Pol. V, SR 12320, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK.


13 comentarii despre subiectul „Un nou pachet de canale TV sârbești disponibile în Europa prin Telekom Serbia și SES Video ”:
Anonim

TELEKOM SERBIA are pe cablu iptv un serviciu foarte bun (www.mts.rs) nu se intelege de ce pina acum nu au decis să concureze cu Total tv si sa lanseze o oferta prin satelit adevărata. Piata exista cu siguranta

Giony

Pe o alta frecventa canalul KITCHEN nu este codat (cred ca pe Hotbird) . Nu mi se pare nimic interesant atata timp cat definitia este SD . Toti se straduiesc sa acceada la UHD si ei (si nu numai) raman blocati pe SD. Pe piata , numarul televizoarelor 4 K l-a depasit pe cele cu imaginea SD si HD .

Anonim

Unii se mai uita si la continutul preferat, nu doar la rezolutie inalta. Sunt oameni pasionati de canale sarbesti, de muzica sarbeasca si filme sarbesti, si nu de canale 4k.

Giony

Pentru anonim: n-ai inteles nimic din ce am spus eu.

Anonim

Ba am inteles, ai spus ca reespectivele canale sarbesti nu sunt interesante deoarece sunt SD. Eu am spus ca nu rezolutie conteaza cand alegem la ceea ce ne uitam, ci conteaza ceea ce ne place. Ne uitam la ce ne place, indiferent de rezolutie. Prefer ceea ce imi place, indiferent de rezolutie, dar nu ma uit la mizerii, pot sa fie si in 4K.

Daca ai spus altceva, te rog sa explici detaliat opinia ta, nu sa spui doar ca n-am inteles nimic. Si sa imi explici care e legatura cu divagatia ta OFFTOPIC despre canale 4K la o stire despre canale sarbesti, care inteleg ca nu te intereseaza, asa cum nu ma intereseaza pe mine canalele 4K.

Giony

Pentru anonim: repet , chiar n-ai inteles nimic . Eu nu ti-am spus sa nu vizionezi canalele sarbesti in format SD . Daca spuneam asa poate aveai un motiv de suparare . Eu am spus opinia mea , iar in ccea ce priveste postarea , postez unde doresc . Ca dovada ca a fost ok , ea a fost publicata . Multumesc HD SATELIT .

Giony

Repet ,eu n-am spus sa nu vizionati canalele sarbesti in format SD . A fost opinia mea . Fiecare priveste ce doreste si in formatul care i-l ofera dispozitivul care-l detine .

Anonim

@Giony: ""dispozitivul pe care il detine". Lasand asta la o parte, nu stiu unde ai vazut tu ca "Toti se straduiesc sa acceada la UHD". Sunt destul de putine posturi UHD pe satelit, si oricum cele interesante sunt codate.

Giony

Bine,asa este cum zici tu. Seara buna.

Anonim

Intotdeuna mi-au placut canalele sarbesti simai ales muzica sarbeasca.

Unknown

Canalele Serbiei Mts satelit

GIONY

Muzică sârbească găsești cât dorești. Iar n-ai înțeles nimic. Chiar nu stii că între SD și UHD mai este și rezoluția HD. Nu există canal tv care să emită mizerii, cum spui tu. Din păcate unii care posteaza povești, aiureli, snoave , povești etc. ca să se afle în treabă, acest aspect trebuie să ne pună pe gânduri.

Unknown

Grand Tv sârbia se m-ai poate recepționa la liber?pe satelit s-au internet.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile