vineri, 18 mai 2018

Websiteul rcs-rds.ro și Digicare, redirecționate către digiromania.ro

Abonații Digi România ( fosta companie RCS RDS ) nu-și vor mai accesa contul prin digicare.rcs-rds.ro, ci prin digiromania.ro/auth/login, deoarece websiteul operatorului a fost redirecționat către digiromania.ro.

Websiteul digiromania.ro are o interfață nouă, iar abonații își pot accesa contul Digicare apăsând butonul "Contul meu" din partea din dreapta sus a ecranului.

În contul Digicare există un meniu orizontal cu diverse butoane ("Serviciile Mele", "Factura mea", "Administrare cont" și "Reîncărcare cartelă" - probabil funcție nouă), precum și un meniu vertical (asemănător cu meniul din vechea interfață) cu butoanele DIGI NET FIBERLINK, DIGI MOBIL, DIGI TV, DIGI ENERGY,DIGI ONLINE, DIGI WIFI, DIGI STORAGE, DIGI ORIUNDE, HBO GO, SUPORT și SESIZĂRI (ultimele două butoane nefuncționale deocamdată).

De asemenea, aplicația de măsurare a vitezei internetului a fost mutată aici: https://www.digiromania.ro/asistenta/servicii-aplicatii/speedtest


21 de comentarii despre subiectul „Websiteul rcs-rds.ro și Digicare, redirecționate către digiromania.ro ”:
Armand Daniel

digicare a fost integrat in noul site, astfel incat acum clientul nu mai deschide 4 pagini distincte, totul fiind afisat in noua design, all-in-one page

Anonim

pare mai ok noul site

Anonim

In rubrica DigiTV in dreptul cartelelor STB apare ceva de genul Numar de telefon Asociat. Are idee cineva ce inseamna?

Unknown

Pe baza numărului de telefon asociat la cont ești automat autentificat in sistem. Daca suni la ei prima data e un robot care îți cere Nr de tel. Probabil că și operatorul are mai ușor acces la informații fiind deja identificat în baza de date când ați introfin Nr de telefon. E o presupunere.

Anonim

Pe noul site, pentru cei care au abonament la curent, nu mai poti sa trimiti autocitirea contorului/contoarelor...

cristian

Termenul de transmitere a autocitirilor prin DigiCare este in ultimele 4 zile calendaristice din luna, deci luna aceasta incearca intre 28 mai 2018 si 31 mai 2018. In aceeasi perioada mai poti transmite indexul autocitit si telefonic la 0800 410 400 (TelVerde), numar apelabil gratuit din orice retea telefonica (mobila sau fixa).

http://www.digienergy.ro/transmitere-index.html

Unknown

degeaba daca nu scrie cate minute si cat internet am consumat

Anonim

@Georgica, macar ai verificat in contul tau Digicare de pe noul site, inainte sa comentezi?

Dai click in contul tau pe Digi Mobil si vezi ca ai acolo in dreapta numarului tau de telefon butonul "Configureaza". In acel submeniu există, pe langa alte butoane, si butoanele "Verifică costul detaliat" si "Descarca desfasurator".

De exemplu, la "Verifică costul detaliat" iti afiseaza:

"Pana la data ( aici afiseaza data si ora verificarii ) ati consumat ( aici afiseza cate minute ai consumat) min nationale/internationale din ( aici afiseaza cate minute ai incluse) incluse si (aici afiseaza consumul de internet) MB. Valoarea estimata de plata ( aici scrie cati Euro suplimentar de plata ai) EUR fara TVA."


Deci "scrie cate minute si cat internet am consumat" si chiar mai multe informatii.

cristipasarea

Aplicația de mobil este în lucru pentru actualizare?

Alexandru Gurgu

Grafica site-ului e chiar bună. Bravo Digi

Anonim

Incerc sa achizitionez un tel direct de pe site dar nu reusesc.Imi da eroare.

Anonim

Cred ca poti doar sa faci comanda, nu poti sa achizitionezi. Ce eroare iti afiseaza? Ca sa inteleg mai bine... Ca erori pot fi sute si din diverse cauze...

Anonim

La energie cum se transmite indexul contorului pe noul site? Mulțumesc.

Unknown

Nu se mai poate descarca factura curenta ca de pe vechiul site digicare.

Emil Raevschi

catre unknown, se poate descarca dupa cateva ore factura cam 5-6 ore va fi disponibila . asa e in fiecare luna in data emiterii acesteia.

Anonim

La mine face asa doar pentru luna curenta, probabil e o eroare temporara. Pentru lunile trecute merge sa o descarc/ vizualizez pe noul site.

Anonim

Pentru introducere index nou Digi Energy, din contul tau, de la Serviciile mele, alegi adresa, apoi alegi Digi Energy si vei vedea seria contorului. Dai click pe pe Configureaza si apoi pe Trimite index. In fereastra care se deschide, introduci index-ul nou (sub Energie activa) si apoi apesi pe Trimite, apoi pe OK.

Anonim

Nu se poate descarca factura curenta, doar facturile deja platite. Poate, cum mai semnala cineva - este o eroare temporara de sistem.

Anonim

Acum apare si factura curenta la mine in contul Digi de pe noul site, chiar daca e neplatita. Pot chiar sa o descarc pentru a o tipari. Deci a fost ceva temporar, sau cum zice cineva mai sus, butonul de download al facturii curente dupa o perioada dupa ce a fost emisa, nu imediat.

Unknown

PROBLEMA: EU AM MAI MULTE ADRESE CU SERVICII SI PE SITE-UL VECHI OUTEAM DESCHIDE UN TICKET PENTRU O PROBLEMA AFERENTA UNUI SERVICIU DE LA O ANUMITA ADRESA(TOT ACOLO PUTEAM SA URMARESC REZOLVAREA SAU NU A TICKETULUI). IN SITE-UL NOU NU MAI AM ACEASTA POSIBILITATE CEEA CE ESTE NASPA RAU PENTRU CA TREBUIE SA SUN SI SA RASPUND LA UN MILION DE INTREBARI DE IDENTIFICARE. PENTRU O ASTFEL DE FIRMA ESTE UN PAS INAPOI..

Emil Raevschi

@Daniel Burnar - exista si acum posibilitatea de a trimite un ticket pe digicare. in meniul utilizatorului la contact sectiunea: CONTACTEAZA-ne si se deschide ce vrei sa scrii. aici ai si link ctre acea sectiune: https://www.digiromania.ro/asistenta/contact

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile