marți, 12 iunie 2018

Champions League și Europa League 2018-2021, la Digisport, Telekom Sport și Look Tv

Între anii 2018-2021, telespectatorii români vor putea viziona meciurile din Champions League și Europa League la Digisport și Telekom Sport. De asemenea, și televiziunile Look Tv și Look Plus vor transmite unele partide din aceste două competiții de fotbal, anunță Pagina de Media. Deocamdată, Digisport, Telekom Sport și Look Tv nu au emis comunicate privind achiziția acestor drepturi tv pentru cele două competiții, dar vom actualiza acest topic pe măsura ce aceste comunicate devin publice.

Informația prezentată de Pagina de Media a fost distribuită și pe Facebook de către Vali Moraru de la DigiSport.

În conformitate cu principiile stabilite de Comisia Europeană privind UEFA Champions League și UEFA Europa League (sezoanele 2018-2019, 2019-2020 și 2020-2021), procesul de vânzare a drepturilor de difuzare este realizat separat pentru fiecare teritoriu. Procesul de achiziție a drepturilor implică o invitație de a prezenta o ofertă, adresată tuturor distribuitorilor calificați.

Drepturile privind conținutul media sunt oferite pe baza unei platforme neutre. O astfel de abordare însemnă că ofertanții câștigători pot exploata drepturile pe toate platformele media, inclusiv prin televiziune, internet și dispozitive mobile, în mod liniar și la cerere. Această abordare neutră a platformei vizează asigurarea maximului de vizibilitate pentru aceste competiții, oferind în același timp flexibilitate.

Procesul de vânzare este administrat în numele UEFA de către TEAM Marketing, o agenție de marketing exclusivă a UEFA pentru exploatarea drepturilor comerciale.

UPDATE 25 iulie 2018: Telekom Sport, Digisport și Look Tv / Look Plus au confirmat oficial difuzarea UEFA Champions League și UEFA Europa League în perioada 2018 - 2021. Detalii găsiți AICI.


4 comentarii despre subiectul „Champions League și Europa League 2018-2021, la Digisport, Telekom Sport și Look Tv”:
Anonim

Era timpul ca Digi sa arate mai mult respect fidelilor sai abonati.

Anonim

un lucru bun osa vada m ai multi cupele europene

Anonim

Adevarat !!

Giony

Telekom Romania va transmite meciurile din UEFA CHAMPIONS LEAGUE si ale EUROPA UEFA LEAGUE prin contractul semnat pentru perioada 2018-2021.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile