joi, 14 iunie 2018

Digi Film schimbă denumirea. Noua denumire va fi Film Now

RCS RDS a solicitat astăzi la CNA schimbarea licenței prin satelit a televiziunii Digi Film, care se va denumi Film Now din 1 iulie 2018. Sigla se va schimba din 15 iunie 2018, pentru ca telespectatorii să se obișnuiască cu noua denumire. Televiziunea de filme Film Now va avea același conținut, nu se produc alte modificări.

RCS RDS consideră că televiziunea Digi Film este un produs deja apreciat pe piața, un post tv care a ajuns la maturitate. Reprezentații companiei au specificat că motivul schimbării denumirii în Film Now este faptul că există și alți operatori care doresc sa preia și sa retransmită Digi Film.

Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de către membrii CNA prezenți la ședința de astăzi.


20 de comentarii despre subiectul „Digi Film schimbă denumirea. Noua denumire va fi Film Now”:
Anonim

Auzisem ca intra un Film Now la Telekom din 1 iulie, dar nu stiam despre ce e vorba. Acum inteleg, este vorba despre Digi Film! Multumim de lamurire!

Anonim

Deja situl Digi Film si schimbat numele in Film Now

Anonim

Deci vom avea si Film Now Hd la Digi !!

Anonim

Normal, deoarece se schimba denumirea televiziunii Digi Film, deci se va schimba si la SD, si la HD.

Anonim

Nu intra nici un FilmNow la Telekom, doar Epic Drama si Romance TV.

Anonim

Ba intra, plus alte canele.

Anonim

Regula spune că atunci când un produs funcționează, nu îl modifici. Personal îmi pladea mai mult vechea denumire, față de struțo-cămila jumătate română (film), jumătate engleză (now). Cât privește calitatea acestui canal, nimic de reproșat, jos pălăria ;)

Anonim

Produsul nu a fost modificat, ci doar denumirea lui. Ideea e sa preia acest post și alti cablisti, iar cu numele de DIGI Film, șansa era foarte mica sa îl preia cineva, că doar nu era in lista must-carry...

Anonim

Cuvantul "film" sa stii si tu ca este si-n engleza, e folosit mai rar ce-i drept, multa lume spune movie, normal, deci nu e "struto-camila" cum zici tu.

Unknown

Am un receptor Kaon NA1000HD , si dupa un scurt circuit , a aparut un canal misterios 32133 si are numele de fishing and hunting.

Anonim

E doar o simpla dublura, a aparut si la altii, nu are legatura cu scurt-circuite.

Unknown

deci prin urmare stie cineva ? il baga UPC ul sau ba?

Anonim

Robert Soare, de unde ai aflat tu ca introduce UPC acest canal in grila?

Anonim

Deja logo-ul se schimba interminet Digi Film cu Film Now.
Cum zicea cineva mai sus, e doar o redenumire. Poate cu ocazia asta apare și Film Now 2 :)

Anonim

Fishing and Hunting exista de ceva vreme in reteaua RCS. E foarte bun, dar numai daca esti pasionat de pescuit sau vanatoare. Daca nu, dai skip.

Anonim

La mine 3 digi 1

Anonim

De azi a schimbat denumirea si Digi Film Ungaria, tot in Film Now.

Anonim

Eu propun ca si celelalte canale Digi sa fie rebranduite pe modelul Film Now.
-Astfel Digi24 ar deveni "News Now" (avantajul: scapand de sigla Digi canalul ar avea sanse mai mari sa fie preluat si de ceilalti operatori)
-Canalele de documentare Digi World, Digi Animal World si Digi Life ar putea fi unite intr-un singur canal sub sigla "Explore Now", astfel incat pe noul canal sa se pastreze si sa fie difuzate doar documentare de calitate (de exemplu cele produse de BBC,ORF etc. - exclus emisiuni docu-reality, emisiuni de umplutura gen. Digi Portret, talk-show-uri gen Digipedia). In loc de 3 canale am avea unul care calitativ ar fi cat cele trei la un loc. Un alt avantaj ar fi ca postul ar putea fi preluat si de alte retele daca RCS isi doreste acest lucru.
-Digi Sport ar ramane in forma actuala caci este in interesul operatorului sa transmita meciurile in exclusivitate in reteaua proprie.
- Digi FM ar putea fi rebranduit de asemenea sub sigla "Radio Now".

Anonim

De la 1 februarie Film Now va costa 3 lei lunar. Acum e gratuit daca ai abonament digital, de la 1 februarie 2019 va fi cu bani, 3 lei lunar.

Anonim

Vor fi reduceri de 1 leu pentru cei care au doua extraoptiuni din urmatoarele: HBO / HBO Maxpak, Film Now, DIGI 4K.
Se vor oferi reduceri de 2 lei pentru cei care au toate aceste trei extra-opțiuni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile