luni, 11 iunie 2018

Din 1 iulie 2018, modificări în grilele de satelit, tv prin protocol IP și cablu tv ale Telekom România

Din 1 iulie 2018, Telekom România va opera diverse schimbări în grilele de televiziune prin cablu, tv prin protocol IP și DTH (satelit): canale nou introduse, posturi tv mutate în alte pachete, diverse televiziuni eliminate din grilă. Ca urmare a acestor schimbări și reîmpachetări de canale, unele pachete vor fi modificate și va fi eliminat pachetul TV S din ofertă.

De exemplu, în grilele tv prin protocol IP și DVBC, din pachetul TV L vor fi eliminate televiziunile National Geographic, Nat Geo Wild ( SD și HD ), Nat Geo People HD, Mezzo, Mezzo Live HD și Baby Tv. Vor fi adăugate televiziunile Epic Drama HD, Rock Tv HD, Magic Tv HD, Classica Tv HD și Djazz Tv SD.

De asemenea, în grilele tv prin protocol IP și DVBC, din pachetul TV M vor fi eliminate televiziunile Baby Tv, National Geographic, Nat Geo Wild ( SD și HD ) și Nat Geo People HD. Alte televiziuni din pachetul TV M vor mutate în pachetul L: MTV Live HD, Bollywood HD, Fashion Tv, UTV HD, AXN Black, AXN White, Travel Channel (SD și HD) și Food Network (SD și HD). Vor fi adăugate televiziunile Epic Drama HD, Rock Tv HD și Magic Tv HD.

În grila de satelit (DTH), din pachetul TV L vor fi eliminate televiziunile Baby Tv, National Geographic, Nat Geo Wild, Nat Geo People și Mezzo. Vor fi adăugate televiziunile Epic Drama, Rock Tv, Magic Tv, Classica Tv și Djazz Tv.

De asemenea, în grila de satelit (DTH), din pachetul M vor fi eliminate televiziunile Baby Tv, National Geographic, Nat Geo Wild și Nat Geo People. Vor fi mutate in pachetul L televiziunile Fashion Tv HD, AXN Black, AXN White, Travel Channel și Food Network. Vor fi adăugate televiziunile Epic Drama, Rock Tv și Magic Tv.

Pachetul TV S va fi retras din ofertă, iar clienții acestui pachet vor fi migrați către un nou pachet TV M reîmpachetat. Datorita acestor reîmpachetări ale pachetelor TV M si TV L, vor fi operate și modificări în ordinea canalelor în grilă (pozițiile EPG).

Pe DTH, clienții la pachetul S vor fi mutați către noul pachet reîmpachetat M și se va adaugă 0.595 euro/lunar, TVA inclus, deoarece respectivii clienți vor recepționa canale in plus (nu vor mai recepționa Baby TV, Nat Geographic Channel si Nat Geo Wild, dar vor începe să recepționeze Da Vinci Learning, Mooz.ro, VH1, Crime & Investigation, Discovery Science, DTX, Nick JR, History Channel HD, Epic Drama, Rock TV, Magic TV si TV Paprika).

La fel se va proceda și pentru clienții tv prin protocol IP si DVBC, fiind mutați către noul pachet M. Va exista și pentru acești clienți tv prin protocol IP si DVBC o mărire de abonament cu 0.595 euro/lunar, TVA inclus (nu vor mai recepționa Baby TV, Nat Geographic Channel si Nat Geo Wild, dar vor începe sa recepționeze Da Vinci Learning, Mooz Hits, Bollywood Classic, Bollywood TV, Mooz HD, Mooz.ro, VH1, Crime & Investigation, Discovery Science, DTX HD, Nick JR, Discovery Science HD, History HD, Epic Drama HD, Rock Tv HD, Magic Tv HD și TV Paprika).

De asemenea, vor fi redenumite  în TV M toate pachetele de televiziune analogică prin cablu, fiind înlocuite două televiziuni (respectiv National Geographic și Nat Geo Wild) cu Epic Drama, Viasat History și Viasat Explore.

Pentru clienții TV S prin serviciile de satelit, tv prin protocol IP si DVBC, noile canale vor fi oferite doar în luna iulie cu discount 100%, iar din luna august clienții vor plăti în plus 0.595 euro cu TVA inclus. Pe factura din luna iulie va fi afișata creșterea de 0.595 euro cu TVA, dar va exista și discount cu aceeași valoare. Pentru clienții TV S de la cablu analogic va exista de asemenea o creștere lunara de preț de 0.595 euro cu TVA inclus, dar suma va fi redusă printr-un discount cu o valoare similară pe toată perioada contractuala, deci la cablu tv nu va exista în perioada contractuală o creștere a prețului final.

Desigur, clienții vor fi notificați (în perioada 13-19 iunie 2018) de aceste schimbări prin mesaje primite în receptor (cei fără drept de denunțare a contractului, adică abonații cărora nu li se mărește prețul abonamentului), iar unii prin scrisori (cei care sunt abonați la televiziune analogică, deoarece nu pot primi pe un receptor mesajul - deși nu au drept de denunțare unilaterală, deoarece prețul nu se mărește - și cei care sunt abonați la pachetul S, deoarece au drept de denunțare unilaterală). Cei care sunt abonați la pachetul S, din cauză că se mărește prețul abonamentului, vor avea posibilitatea sa denunțe unilateral contractul în termen de 30 de zile de la primirea notificărilor.

Ca urmare a tuturor acestor modificări, din 1 iulie 2018, Telekom va oferi prin tv prin protocol IP (Televiziune Interactiva), precum și prin cablu digital (DVBC), până la 145 canale, precum până la 108 canale în pachetul Televiziune M.

De asemenea, clienții la Televiziune L prin satelit (DTH) vor recepționa până la 107 canale, iar clienții la Televiziune M prin satelit vor recepționa până la 84 canale, dintre care 7 HD.

Prin televiziunea prin cablu analogic, unde va exista un singur tip de abonament, se vor recepționa 49 canale naționale, plus (în zonele unde există) un canal TVR regional, plus două canale locale și două canale regionale, plus 1-4 televiziuni maghiare.


23 de comentarii despre subiectul „Din 1 iulie 2018, modificări în grilele de satelit, tv prin protocol IP și cablu tv ale Telekom România”:
Unknown

Ma asteptam la asta, si pana acum au scos canale din grila (Ginx, Shorts, Fishing Hunting, AMS, Filmx BOx Extra HD, FILM BOX PLUS, Filmbox, fara sa le inlocuiasca). In 2-3 ani nu o sa mai existe Telekom, pierd client foarte multi din cauza ca ei nu prea au fibra optica (culmea ca au acoperire la net in aproape toata tara, dar cu ADSL si nu au cablu peste tot, doar in cateva orase) iar cei de la RCS&RDS si UPC profita la maxim. Si la mine in comuna au avut monopol dar de 2 saptamani au venit cei de la Digi cu fibra optica si cam toti o sa se mute pe cablu digital si internet FTTH.

Anonim

Sa inteleg ca dispare din grila telekom-ului posturi ca: Diva Universal, National Geographic, Nat Geo Wild, E!Entertainment, Nat Geo People și Mezzo ?

Anonim

Astea 6 doar pe Dth pachet L dar în M inca 5(AXN Black,AXN White,Travel Chanel,Food network,E Enterteinment și Fashion tv).

Anonim

Și Baby. Iar travel( și hd), food( și hd), mtv live hd, fashion, utv hd, bollywood, axn black și white vor fi mutate din M In L.

Anonim

Si grila NextGen va fi modificata ?

Anonim

E posibil ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat, aceste modificari din grilele Telekom sa se regaseasca partial sau total si la Nextgen.

vio73

Vor fi retrase anumite canale si din grila Orange home tv (gen National Geografic HD, National Geografic Wild HD)? Intreb pentru ca tot Telekom distribuie aceste canale si catre Orange. Multumesc!

Anonim

Ce se scoate la cablu și iptv Telekom se scoate și la Orange cablu digital.

Anonim

Ce treaba are grila de programe Orange cu cea a Telekomului? Fiecare cu grila lui de programe...singurul lucru ce-i leaga este ca serviciile fixe ale Orange sunt oferite prin fibra telekom-ului.

Anonim

Cu programul Nat Geo People ce se va întâmpla se va închide?sau va fi preluat de alți operatori de cablu

Garfield66

Este inadmisibil! Sunt eliminate canale documentare si introduse canale fara niciun aport in educatie si cunoastere in general. Cel mai rau, in ceea ce ma privese, este ca am semnat un contract pe 2 ani cu cateva zile inainte sa aflu despre aceasta modificare. Vor trece si acesti 2 ani, insa in secunda 1 dupa cele 24 de luni acest provider va disparea definitiv din optiunile mele.

Anonim

Noi, clienții, nu putem să facem nimic? Nu se face un sondaj sau ceva de gen, să ne întrebe și pe noi: “Sunteți de acord să scoatem Național GEOGRAPHIC, Nat Geo Wild, Nat Geo People, AXN Black/White, Travel CHANNEL și sa va băgăm niște posturi cu muzică?” Așa ceva numai la noi se poate întâmpla. Sunt dezamăgită.

Anonim

AM INCERCAT SAI CONTACTEZ DAR NU RASPUNDE NIMENI AZI E 1 IULIE SI BALARIILE DE CANALE NU SUNT IN SCHEMA

Anonim

Sa elimini canale e mai simplu tehnic, dar sa introduci canale noi e mult mai complicat. Plus ca azi e duminica, poate nici nu se lucrează la ei. :-)

Anonim

Mai e pana se termina 1 iulie, ziua are 24 de ore.

Anonim

Va confirm ca intr-adevar canalele Baby Tv, National Geographic, Nat Geo Wild, Nat Geo People și Mezzo au fost scose din grila.

Anonim

@vio73, acele canale vor iesi si de la Orange Tv Cablu.

Anonim

Epica Drama HD si Rock Tv HD au fost deja incluse in aplicatia Telekom.

Anonim

Au intrat cele patru programe si la Orange cablu: TV Paprika si Epic Drama HD, Magic HD si Rock HD.

Unknown

Au schimbat programe care aveai ce invata cu cele de muzica rock tv ,clasica tv Djazz tv ,Magic tv 🤡🤡🤡👽👽

Unknown

Ce se va intampla cu nat geo people? care era doar la telekom se inchide?

Cosmin

Salut va raspund din calitate de tehnician Satelit Orange Tv , programele respective nu se mai regasesc nici in grila programelor de la Telekom dar nici in grila de programe de la Orange Tv .Respectivele programe au fost oprite pe linia de fibra optica si inlocuite cu alte programe

Unknown

modificări de astazi programele telekom DTH DVB-C și IPTV

TV2 HU Film4 HU Comedy Central HU Comedy Central Family HU AMC CE romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile