duminică, 24 iunie 2018

Eurosport 2 Wimbledon România, în teste pe satelitul Thor 5

Pe satelitul Thor 5 de la pozitia orbitală 0,8 grade Vest (prin care emit și DTH-urile romanești Focus sat și Digi Tv) a început să fie transmisă o televiziune (probabil în teste și temporară) denumită "Eurosport 2 Wimbledon Romania".

Frecvența de receptie este 11862, polarizare  orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK. Din cauză că transmisia este criptată, nu știm ce transmite în acest moment, dar (conform denumirii) pare destinată campionatului de tenis omonim.

Turneul Wimbledon 2018 începe cu sesiunile de calificări din 25 iunie. Pe 29 iunie vor avea loc tragerile la sorți, iar între 30 iunie și 1 iulie va fi organizată o conferință de presă. Pe 1 iulie va fi prezentată ordinea meciurilor, iar pe 2 iulie va începe turneul.

UPDATE 30 iunie 2018: Televiziunea Eurosport 2 Wimbledon a fost redenumită ca Eurosport 2. Pe sateliții de la 0,8 grade Vest nu mai există o televiziune Eurosport care sa conțină în denumire "Wimbledon", deși feed-ul respectiv a rămas pe aceeași frecvență.


10 comentarii despre subiectul „Eurosport 2 Wimbledon România, în teste pe satelitul Thor 5”:
Anonim

cand se termina testele sice se intampla dupa turneu raman in cotinore eurosport 1 si2

gabriel

Daca am inteles corect ce ai dorit sa intrebi, atunci asa este, acest Eurosport Wimbledon e ceva de moment, apoi raman doar Eurosport 1 si 2.

Anonim

multumes frumos

marian

Ideal ar fi să introducă eurosport hd Romănia..De 3 ani ce-i de la eurosport spun că în curțnd se rezolvă..campionatul englez, moto gp atletismul..sunt în pottofoliu lor pentru România..

Unknown

Momentan este mira, se deschide cu card focus.

Tibi

e mira deocamdata

Anonim

EuroSport 2 Wimblendon va fii oferit tutror cablistiilor in perioada 1 iulie -15 iulie 2018 datorita faptului ca pe EuroSport 1 incepe Turul Frantei la ciclism pe 7 iulie 2018 si din acest an toate etapele din Turul Frantei vor fii transmise integegral pe EuroSport1 etapele vor incepe in jurul pranzului

brO

EuroSport 2 Wimblendon va intra si pe televizor

Anonim

Eurosport deține drepturi de difuzare pentru Wimbledon pentru 33 de țări. Drepturi exclusiviste sunt pentru Belgia, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Islanda, Norvegia, România, Rusia, Suedia și Ucraina.

Giony

Transmite cineva din Europa in format 4k turneul de tenis de la Wimbledon necodat? MULTUMESC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile