marți, 12 iunie 2018

"Lumea sporturilor de acțiune", la Extreme Sports

De luna aceasta, fanii sportului cu balonul rotund au parte de un regal: Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Cea de-a 21-a ediție va avea loc în Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iulie. În cadrul competiției se vor întrece 32 de echipe, inclusiv țara gazdă, care se vor întrece pe 12 stadioane.

Dacă nu ești deloc amator de fotbal, în perioada 14 iunie – 15 iulie, Extreme Sports a programat în grilă unele dintre cele mai bune formate din portofoliu axate pe sporturi fără minge, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Lumea sporturilor de acțiune”, 4 episoade, pe 16 iunie, de la ora 18:40. Emisiunea aduce împreună schiori, pasionați de caiac, surf, schi și mulți alți sportivi entuziaști, care sunt deciși să înfrunte competitorul nr. 1 – Mama Natură. Documentarul adună, într-un buchet plin de acțiune, unele dintre cele mai exotice și spectaculoase locații din lumea sportivă și ridică adrenalina la cote maxime, în condiții extrem de dificile pentru concurenții din cadru, dar și pentru privitorii de acasă, din fața micilor ecrane.

Enfusion”, un episod, de luni până vineri, de la ora 22:00. Acest reality-show plasat în arena de kickboxing pune față în față 18 luptători profesioniști în domeniu. În fiecare nou sezon, concurenții din diverse țări luptă pentru premiile finale, cel puțin unul dintre ei fiind eliminat în fiecare episod. În competiție au intrat, de-a lungul timpului, și kickboxeri din România.

Căutătorul de urme”, un episod, de luni până vineri, de la ora 21:10. Fii martorul unei vânători în sălbăticia canadiană sau americană! Formatul este o serie-documentar de acțiune în care Terry Grant (expert în interpretarea urmelor și găsirea prăzii, care face asta de 25 de ani), urmărește una-două ținte, de-a lungul a 17 – 60 km, fără a fi prins, într-o perioadă de timp predeterminată (de obicei 36 de ore).


Niciun comentariu despre subiectul „"Lumea sporturilor de acțiune", la Extreme Sports”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile