vineri, 8 iunie 2018

Serialul de desene animate "Animanimals", din iunie la JimJam

Postul pentru preșcolari JimJam întâmpină vara cu un nou serial de desene animate, destinat micilor telespectatori care abia descoperă lumea din jurul lor. Din 18 iunie, în fiecare zi (de la orele 08:10, 17:10 și 21:11), copiii sunt invitați la „Animanimals” (producție 2015), anunță televiziunea JimJam printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Noua poveste colorată de pe JimJam este un serial multi-premiat, fără dialog, perfect pentru copiii foarte mici, compus din 26 de episoade scurte (de câte 4 minute). În fiecare dintre acestea, un animal diferit are parte de o aventură absurdă și unică, al cărei final este de fiecare dată suprinzător: zebra își încurcă dungile, caracatița vrea să facă un tort, dar unul dintre tentacule are are planuri, iar crocodilul încearcă să mănânce un covrig, dar nu reușește să muște din el.

În timp ce încearcă să găsească o soluție, fiecare animal învață o lecție diferită despre viață. Personajele din povestea animată sunt adorabile, iar distracția este garantată pentru fiecare mic telespectator!

Producția pentru copii „Animanimals” are în palmares 20 de premii în întreaga lume, inclusiv Premiul Publicului, la Festivalul de Film pentru Copii de la New York (câștigat în două ediții consecutive) și premiul la categoria „cel mai bun film pentru copii mici” la Festivalul de Film pentru Copii din Chicago. Serialul este produs de Studio Film Bilder (Stuttgart), companie multipremiată de-a lungul celor 28 de ani de activitate.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul de desene animate "Animanimals", din iunie la JimJam”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile