joi, 14 iunie 2018

Tele Europa Nova dorește sa emită local în digital terestru

În ședința CNA de astăzi, SC NOVA MEDIA SRL din Timișoara a solicitat o licență pentru a transmite televiziunea Tele Europa Nova TV în sistem digital terestru prin intermediul multiplexului local ROU021 - Timișoara, pe canalul 27.


Conform reprezentantului televiziunii, Tele Europa Nova TV ar trebuie sa înceapă sa emită în digital terestru DVB-T2 în aproximativ o lună de la obținerea licenței DVB-T2.


Televiziunea Europa Nova Timișoara are un format generalist, cu programe pentru toate categoriile sociale, inclusiv talk-show-uri, emisiuni de muzica populara, știri și altele.

Decizia CNA privind solicitarea de licență digitală terestră pentru Europa Nova Timișoara a fost amânată pentru ședința următoare.

UPDATE 10 iulie 2017: Nova Media SRL Timișoara a obținut licența digitală terestră, membrii CNA prezenți la ședință aprobând solicitarea de licență în unanimitate.

UPDATE 20 iulie 2018: Câteva imagini cu recepția digitală terestră în Timișoara a televiziunii Tele Europa Nova, trimise de către un membru la comunității HD Satelit.


3 comentarii despre subiectul „Tele Europa Nova dorește sa emită local în digital terestru”:
Anonim

Deși există de multă vreme, a rămas totușă numai o televiziune de nișă. Păcat.

Anonim

Nu e televiziune e nișă, e generalistă. Poate ai dorit sa spui că a rămas doar televiziune locală.

Anonim

Este o televiziune generalistă, a carei audiența scăzută o plasează în zona de nișă a mediei românești.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (59) Digi (433) Focus Sat (221) FREESAT (23) iNES (17) Nextgen (70) Orange (174) Telekom (272) UPC (235) Vodafone (47)