luni, 18 iunie 2018

Televiziunea ARCADIA TV, disponibilă pentru preluare în rețelele operatorilor de televiziune

ARCADIA TV este o televiziune care difuzează conținut pentru spectatorii pasionați de călătorii, natură și cultură. Televiziunea este disponibilă pentru a fi preluată în rețelele de cablu tv, dar și pe aplicații smart tv, pe aplicații de telefonie mobilă și prin internet. ARCADIA TV prezintă programe despre atracții turistice din toată lumea, istorie și descoperiri, comori culturale ale planetei și altele, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

ARCADIA TV România este o divizie a ARCADIA TV World. Lansarea oficială a ARCADIA TV Ro a fost realizată la TVSat în data de 1 iunie 2018, conform informațiilor furnizate de către reprezentantul acestei televiziuni.

În prezent semnalul se retransmite în România prin intermediul platformelor Balcan-IX și NXData, iar stream-ul ARCADIA TV se poate trimite individual oricărui operator de cablu Tv și telefonie mobilă, prin intermediul unui server „A-Box“.

Programele transmise în HD poartă spectatorii către multe dintre cele mai cunoscute, exotice și interesante locuri din lume. În biblioteca media sunt incluse 17 seriale, cumulând peste 2070 episoade (peste 641 ore de program tv, difuzat 24/7 în HD). Programele sunt actualizare în permanență cu noi producții. Televiziunea exclude orice partizanat politic, religios și orice abordare ofensatoare și nu are întreruperi publicitare în timpul serialelor. Blocurile publicitare sunt programate între emisiuni.

Canalul ARCADIA Tv are două piste audio (engleză și română) și are ca grup țintă telespectatorii de peste 50 de ani, dar și telespectatori din toate grupele de vârstă.

Dintre programe se remarcă "7 DAYS (93 episoade de 52 minute, un serial ce explorează diverse țări și regiuni, fiecare în 7 zile, vizitând metropole, orașe, sate și locații celebre), "COSMOS GLOBAL" (60 episoade de 52 minute - documentare cu teme diverse), ESOVISION (31 episoade de 26 minute - programe de relaxare prezentând frumusețile naturii și muzică), "EXTRAVAGANZA" (13 episoade de 26 minute, care prezintă locuri extravagante), "GARDENS OF THE WORLD" ( 24 episoade de 26 minute despre grădini celebre și natură), "GLOBAL TREASURES" ( 350 episoade de 10 minute despre comori culturale, arhitectură și monumente din toată lumea).

Alte emisiuni de menționat sunt "MODERN TIMES WONDERS" (20 episoade de 10 minute despre monumente contemporane spectaculoase), "NATURE PARKS" (52 episoade de 45 minute, despre parcuri naturale și rezervații naturale), "NATURE WONDERS" (52 episoade de 45 minute despre minuni ale naturii, incursiuni în lumea râurilor, lacurilor și pădurilor), "ON TOUR" (70 episoade de 26 minute - călătorii în locuri îndepărtate și exotice din întreaga lume), "PLANET TERRA" (700 episoade de 5 minute, un amestec variat de locații, natură și evenimente), "TERRA MYSTICA" (26 episoade de 26 minute despre mistică, magie și istorie), "VISTA POINT" (196 episoade de 26 minute - portrete ale unor orașe celebre).

Conform televiziunii ARCADIA TV, grupul țintă principal (telespectatorii de peste 50 de ani) reprezintă un potențial important pentru agențiile de publicitate din sectoarele cu venituri mari și segmente de piață cum ar fi călătoriile și turismul, sănătatea, sportul, fitness-ul, nutriția, arta și cultura. Televiziunea oferă de asemenea un serviciu individual de producție pentru agenții de publicitate, de exemplu în ceea ce privește videoclipurile publicitare, filmele de imagine, videoclipurile pentru plasare de produse și altele.


În prezent, ARCADIA Tv nu este transmisă prin sistem digital terestru și nici prin satelit. Televiziunea este difuzată prin redare liniară și/sau prin pe Internet, streaming-ul fiind transmis prin cablu tv sau prin internet transfer RTSP (Plain sau SSH). Transferul de fișiere este realizat prin container MP4 ( 1 fișier pe oră plus playlist cum ar fi CSV sau XML), prin cablu tv din serverele ARCADIA Tv din Viena direct către operatorul de cablu.

Specificațiile tehnice sunt următoarele: protocol HLS, container MPEG – TS, Video Codec H264 / AVC la 2.500 Kbps, audio Codec AAC; 96 Kbps. Ca alternativa de transfer se oferă preluare în HD prin UDP Multicast - Peering 15 Mbit/s, UDP Unicast prin Internet 15 Mbit/s sau A-Box (care se livrează gratuit operatorilor de către ARCADIA ENTERTAINMENT.).

De asemenea, reprezentantul platformei Balcan-IX (de la divizia Servicii Operatori Telekom Romania - Wholesale) a precizat pentru HD Satelit că a fost adus de curând semnal pentru Arcadia Tv pe aceasta platformă. Semnalul poate fi preluat prin intermediul platformei menționate de operatorii de cablu din Romania, dar și Moldova, Bulgaria, Serbia, Ungaria.

ARCADIA TV WORLD emite de circa 2 ani în Austria. Emite de asemenea și pe YouTube, dar versiunea în limba germană (vezi AICI), nu versiunea în limba română.

ARCADIA TV se va lansa în curând în Germania, Elveția, Slovacia, Polonia, Liechtenstein și în alte țări europene. Websiteul televiziunii poate să fie accesat AICI.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea ARCADIA TV, disponibilă pentru preluare în rețelele operatorilor de televiziune”:
Anonim

Un concurent binevenit pentru Travel si Travel Mix .

Giony

Multumesc HD SATELIT ca ne-ai informat ca ARKADIA HD se transmite pe YouTube. SUPER!

Anonim

pe cand la rcs rds

Adytuny

Cereti postul in nr cat mai mare la rel cu clientii cum am facut eu pt a avea o mica speranta ca va intra si la fel cu altele ca daca scriem doar pe forumuri sigur nu se va intampla nmk

Niki

Teoria aceasta cu solicitarea la Relații Clienți a introducerii în grilă a unor posturi tv e o glumă de-a cabliștilor, nu v-ați dat seama nici până acum?

Altele sunt criteriile după care se introduce un post tv nou în grila: 1. Că așa vrea cablistul. 2. Că așa vrea cablistul. 3. Că așa vrea cablistul.

Așa că mai degrabă are impact un astfel de topic sau articol, pe un blog sau un forum, care e văzut de mii sau zeci de mii de oameni, decât 100 cereri făcute la cablist, la Relații clienți, solicitări care ajung într-un fișier sau folder uitat pe vreun hard-disk sau prin vreo bază de date de nimeni studiată, aceasta în fericitul caz că sunt păstrate astfel de statistici ale solicitărilor. Motivul uitării e simplu: nu au relevanță, din punct de vedere statistic, solicitările a 100 de clienți, raportat la o bază de sute de mii sau milioane de clienți.

Însa și cabliștii și angajații lor sunt tot oameni, și ei citesc forumuri și bloguri, mai ales dacă sunt din domeniul lor de activitate și dacă ii interesează domeniul lor de activitate. Deci un astfel de topic atrage atenția și oferă o mai mare șansă unui post tv sa fie preluat în grila cablistului. Ca un argument suplimentar, probabil și tu tot de aici ai aflat despre aceasta televiziune.

Adytuny

Indiferent de felul cum procedeaza cablistii sper sa mai tina cont de cererile abonatilor si chiar le-am sugerat sa intre pe forumuri sa vada dorintele abonatilor si nemultumirile .

Niki

Atunci ai procedat într-un mod de lăudat, frumoasă inițiativa din partea ta.

Însă mă îndoiesc serios că patronii vor afla recomandarea ta și mai ales că vor organiza vreo ședință în care sa le recomande așa ceva angajaților și șefilor de pe acolo, deși teoretic ar fi un avantaj pentru ei să știe dorințele clienților...

Practic, nu toți oamenii care lucrează într-un domeniu sunt pasionați de domeniul respectiv, ei lucrează acolo doar ca să își câștige banii necesari pentru familia lor sau pentru ei. Probabil unui maxim de 5% dintre angajații cabliștilor le și place ceea ce fac, ca aproape în orice domeniu de activitate cu angajați din România.

Șansa e doar sa citească vreun șef mare topic-urile acestea de pe forumuri și bloguri, să estimeze impactul opiniei celorlați care au comentat, dat like, share-uit subiectul despre televiziunea respectivă, sa i se pară important acest interes, și desigur interesantă respectiva televiziune și să se gândească să aducă în atenția celorlați acționari acest post tv sau altul, în perspectiva de a-l introducere în grilă lor de cablu.

Știu ca pare pesimism sau negativism opinia mea, dar am lucrat multi ani aproape de oameni cât de cât importanți de la cabliștii locali/regionali din România și cam știu cum se procedează în privința introducerii de noi posturi tv. Poate e altfel la cabliștii cu acoperire națională, dar nu prea cred...

Giony

Niciodata rcs-rds n-a tinut cont de dorintele abonatilor, de ce ar face acest lucru acum? La orice firma BANUL conteaza, PROFITUL. Asta e capitalismul, asta este economia de piata.

Anonim

ce spui tu Giony e valabil pentru toti cablistii si dt-urile mari, nu doar pentru RCS... adica, banul conteaza...

Niki

Un astfel de post tv cum e Arcadia Tv, în opinia mea cu o calitate a emisiunilor peste unele posturi tv din grilele actuale ale cabliștilor, trebuie să intre prima dată la cabliștii mici, locali și regionali.

Apoi, când află tot mai multă lume despre acest post tv, fie ca l-au văzut la un amic abonat la respectivul cablist local, fie că au aflat despre Arcadia Tv din alte surse, șansele cresc sa fie preluată respectiva televiziune de cabliștii mari.

Anonim

Vrem la DIGI Romania pe cablu Digital ARCADIA TV , mi se pare cai chiar mai tare de cat Travel si Travel Mix .

Anonim

Arcadia TV pana la 1 septembrie va intra la AKTA.
Informatie 100% sigura.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile