marți, 3 iulie 2018

Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV au ieșit din lista must-carry

Televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV au ieșit din lista posturilor tv pentru care se aplică principul must-carry. Lista serviciilor de programe de televiziune ce se retransmit în regim must-carry este întocmită pe baza listei audiențelor stațiilor tv, comunicată de ARMA.

SC ANTENA TV GROUP SA și SC ANTENA 3 SA au notificat CNA privind revocarea, începând cu data de 01 iulie 2018, a declarației referitoare la includerea în lista “must-carry" a serviciilor de programe ANTENA 1, ANTENA STARS, HAPPY CHANNEL, ZU TV și ANTENA 3 - NEWS & CURRENT AFFAIRS.

Începând cu data revocării statutului "must-carry", serviciile de programe ale acestor cinci televiziuni nu vor mai fi considerate libere la retransmisie, acordurile gratuite de retransmisie nemaifiind valabile.

Cele doua companii vor încheia contracte de retransmisie cu societățile de distribuție care vor dori să includă în grila de programe respectivele televiziuni, caz în care operatorii de cablu tv vor plăti drepturile de retransmisie companiilor care dețin cele cinci televiziuni.

Deocamdată doar RCS&RDS a anunțat încheierea unui acord de retransmisie (detalii AICI) în baza căruia va continua să distribuie canalele menționate începând cu data de la care vor renunța la regimul must-carry.

UPDATE 4 iulie 2018: Antena TV Group S.A. și Antena 3 S.A au semnat deja acorduri de retransmisie cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange și alți operatori. Detalii găsiti AICI.

UPDATE 19 iulie 2018: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele AKTA / DCS. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 26 iulie 2018: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele Telekom si Nextgen. Detalii găsiți AICI.


11 comentarii despre subiectul „Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV au ieșit din lista must-carry”:
Anonim

Exista posibilitatea sa intre si pe Digi satelit?.Intreb,deoarece sunt zvonuri din interior,ca se pregateste introducerea celor 3 posturi intact,Antena1,Antena Stars si Antena3.

Anonim

Stirea asta nu se aplica la satelit, ci doar la cablu. Daca intra sau nu la satelit Digi, asta stiu doar cei de la Digi Tv sau echipele de conducere alea acestor canale.

Anonim

Cred de la anul viitor vor fi 5 noi canale tv obligatorii in lista must carry, in locul acestor 5 Antene.

Anonim

Sa vedem noi cine însă mai transmită antenele pe cablu. Au ieșit din must căruia...incepe războiul...

Anonim

Au ieșit oficial din must carry. Pentru satelit nu contează oricum, acolo erau pe bani și înainte.

Anonim

Daca nu se intelegeau cu toate companiile mari de cablu nu iesau din acea lista. Dupa o discutie telefonica cu o doamna de la call central digi, aceasta ma asigurat ca posturile Intact vor intra si pe dth digi in cel mai scurt timp,si ca acel contract semnat intre cele 2 compani pentru retransmisia posturilor intact este valabil si pentru dth.

Anonim

Nu zice nimeni ca nu s-a inteles si cu altii in afara de Digi, dar acei altii nu au confirmat.

Anonim

Vor fi codate pe cablu?

Anonim

Nu se stie, dar probabil nu vor fi codate pe cablu...

Bogdan

N-are cum sa fie codate cu extraoptiune, au audenta foarte mare si sunt transmise si-n analogic. Se va alege varianta asemanatoare cu a posturilor PRO sa se mai bage cativa lei la abonament sa le vada toata lumea

Anonim

UPC nu a acceptat pretentiile Antenelor si sunt probleme si cu Telekom.
http://www.capital.ro/surse-antena-3-si-antena-1-ies-din-grila-upc-operatorul-cu-14.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile