joi, 19 iulie 2018

Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele AKTA / DCS

Trustul Intact a anunțat că televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor fi distribuite neîntrerupt și în rețelele de cablu tv ale AKTA Telecom S.A. și Digital Cable Systems S.A. Cele două societăți au avize de retransmisie pentru 4200 de localități din România, având câteva sute de mii de abonați.

Televiziunile Intact au ieșit din lista "must carry" pe 1 iulie 2018 și deja au mai încheiat parteneriate pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv și cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat și Orange, precum și cu alți cabliști cu acoperire locală sau regională, fiind de asemenea în discuții cu ceilalți distribuitori de programe tv, în scopul de încheia contracte de retransmisie.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor mai putea fi recepționate în curând doar în rețelele distribuitorilor care doresc încheierea unui contract de retransmisie, mai precizează trustul Intact.

UPDATE 26 iulie 2018: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele Telekom si Nextgen. Detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele AKTA / DCS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile