vineri, 20 iulie 2018

beIN SPORTS se retrage din Spania

beIN SPORTS se retrage din Spania, de la 1 august 2018. Abonații au fost notificați prin e-mail cu privire la anularea abonamentului lor. Chiar dacă nu a fost specificat niciun motiv de către beIN SPORTS, probabil pierderea drepturilor majore pe acest teritoriu a cauzat retragerea operatorului.

Compania Telefonica a câștigat drepturile de televizare pentru Liga Campionilor UEFA și Europa League. Pe piața spaniolă, Telefonica a dobândit, de asemenea, drepturile la LaLiga pentru perioada 2019-2020.

Pe de altă parte, piața spaniolă de televiziune cu plată nu este chiar în plină expansiune, spaniolii preferând în mare măsură televiziunea gratuită: de exemplu, în timpul Cupei Mondiale, cu 30% mai puțini telespectatori spanioli au vizionat competiția prin intermediul unei oferte de televiziune cu plată.

Website-ul BeIn Connect Spania nu mai acceptă abonamente pentru BeIn Sports. Site-ul BeIn Connect, cu toate acestea, precizează că meciurile UEFA vor fi disponibile clienților săi pe un "nou canal", pentru care vor fi anunțate detalii "în curând".

Website-ul BeIn Connect oferă în schimb un pachet de fotbal similar celui dezvăluit săptămâna aceasta de Vodafone Spania, care se află în dispută cu Telefonica peste drepturile tv UEFA pentru sezonul următor. Telefonica a dezvăluit în iunie că va plăti către UEFA 360 milioane euro pe an pentru drepturile de a transmite Liga Campionilor și în Europa League în Spania, în următoarele trei sezoane. În timp ce Orange a fost de acord să le plătească pentru accesul la conținut, Vodafone a refuzat.


5 comentarii despre subiectul „beIN SPORTS se retrage din Spania”:
Giony

Sunt mai multe canale in Spania care transmit fotbal pe satelitul de la 19,2 E:Bein LALIGA HD , BEIN SPORTS HD, LA LIGA TV BARCELONA,M.FUTBOL HD,M.PARTIDAZO HD, REAl MADRID TV (SD).Din pacate, toate CODATE.

Giony

Mai este BeInSPORTS pe satelitul TURKSAT 3A , HD - NECODAT.

Anonim

Platforma de televiziune cu plata a Telefónica a lansat Movistar Liga de Campeones, un nou canal TV care difuzează în Spania toate meciurile din UEFA Champions League și din Europa League, luand locul lui BeIN Sports, care se închide după achiziționarea drepturilor de televizare de către Telefónica. Doar un meci va fi FTA, difuzat in fiecare marți de catre Antena 3 TV.

Giony

Movistar liga de campeones se transmite si prin satelit? Multumesc.

Anonim

Probabil va emite in curand CODAT si pe Astra 19,2 Est.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile