miercuri, 4 iulie 2018

Focus Sat: noua ofertă Multi TV Achiziție. Noi parametri de recepție pentru trei televiziuni din grilă. Două televiziuni, retrase din grilă.

Platforma DTH Focus Sat (deținută de Liberty Global și parte a grupului UPC DTH) a lansat, din 2 iulie, oferta Multi TV Achiziție, destinată pentru abonații noi. Aceștia pot cumpăra 2 receptoare HD la prețul de 200 lei fiecare ( anterior prețul era de 250 lei pentru fiecare receptor), precum și kitul antenă (care include un LNB twin) la prețul de 100 lei (prețurile includ TVA).

Tariful de activare este de 67 lei și oferă acces la pachetul Familia timp de 2 luni, precum și la extra-opțiunile Mozaic Plus, Cinema și Filmbox, timp de 1 lună. Serviciul de instalare a echipamentului este opțional.

Ulterior, abonații care vor achiziționa echipamente prin această ofertă pot sa reîncarce, când doresc, cel puțin opțiunea Familia: "Cu o singură reîncărcare lunară, alegi ce vrei să vizionezi pe fiecare din cele două televizoare", precizează Focus Sat.

De asemenea, se poate achiziționa și un singur receptor, tot la prețul de 200 lei.

Dacă optează pentru custodia echipamentelor (perioada contractului este de 24 luni, minim pachetul Familia obligatoriu în fiecare lună), noul abonat are două opțiuni:
- cu un singur receptor în custodie
- sau această nouă ofertă multi tv cu două receptoare în custodie

În custodie, instalarea echipamentelor de recepție este gratuită.

Dacă optează pentru un receptor în custodie, tariful de activare în valoare de 35 lei și oferă abonatului acces la pachetul Familia și extra-opțiunile Mozaic Plus, Cinema și Filmbox timp de 1 lună.

Dacă optează pentru doua receptoare în custodie, abonatul plătește tariful de activare în valoare de 105 lei și are acces la pachetul Familia și extra-opțiunile Mozaic Plus, Cinema și Filmbox timp de 1 lună.

***

De asemenea, trei televiziuni au noi parametri de recepție prin intermediul Focus Sat:

- Pro TV 12264 MHz, polarizare verticală; poziție în lista de canale: 3;

- Comedy Central 12072 MHz, polarizare verticală; poziție în lista de canale: 32;

- Favorit TV 11996 MHz, polarizare verticală; poziție în lista de canale: 131.

***

Din 1 iulie 2018, au fost retrase din grila Focus Sat două televiziuni: din pachetul Mozaic Plus a fost eliminat postul tv DaVinci, iar din pachetul Panonia televiziunea Spektrum Home.


6 comentarii despre subiectul „Focus Sat: noua ofertă Multi TV Achiziție. Noi parametri de recepție pentru trei televiziuni din grilă. Două televiziuni, retrase din grilă.”:
Anonim

Salut canalul DaVinci mai este in grila focus sat? Pe site numai apare

Anonim

Pai daca nu mai apare pe site la ei, poate ca nu mai e...
Mi se pare buna oferta asta cu doua receptoare, ar fi fain daca instalarea ar fi gratuita si pentru cei care cumpara receptoarele.

Armand Daniel

cardurile noi sunt imperecheate cu receptoarele, iar daca ai un receptor 4K nu prea ai cum sa pui cardul de Focus in el. Oferta naspa. Sunt limitat hardware de cutiile lor HD

Anonim

I-am intrebat pe pagina de fb si-a spus ca canalul DaVinci nu mai face parte din grila de programe Focus sata fost eliminat !

Anonim

Armand Daniel, ești sigur că nu merg cardurile in alte receptoare cu cititor conax ? Nu va mai dați cu părerea dacă nu știți

Armand Daniel

NU cardurile la general. ci cardurile noi ... cele din oferta noua pentru 2-3 televizoare pe un abonament. M-am certat 2 ore cu una la telefon ca nu vreau decat card sa il pot pune in VU meu. A zis ca nu are carduri neimperecheate ! Adu argumente pro/contra , la situatia asta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile