miercuri, 4 iulie 2018

Kiss Tv nu a mai funcționat în grilele Digi Tv aproximativ 5 ore

Televiziunea Kiss Tv nu mai funcționează în grilele operatorului RCS RDS, atât pe cablu digital (la scanare pe televizor cu tuner DVB-C, numărul de canale găsite este mai mic cu unul) și analogic, cât și pe DTH (pe satelit nu funcționează, dar este afișata în lista de canale). În aplicația Digi Online și pe platforma web tv a Digi Online este prezentă în lista de canale, dar nu funcționează.

PS: Postul tv muzical Kiss Tv poate să fie recepționat gratuit (necriptat) și prin satelitul Intelsat 33E de la 60 grade Est (pe frecvența 11672, polarizare orizontală, SR 4960, FEC 7/8, DVB-S QPSK).

UPDATE 4 iulie 2018, ora 18:30 - Televiziunea Kiss Tv se poate recepționa din nou în grilele Digi Tv. De exemplu, la scanare cu un televizor cu tuner DVB-C, este afișat din nou numărul total de canale care era înainte de a nu se mai recepționa Kiss Tv. Probabil anumite probleme tehnice au fost cauza celor peste 5 ore în care televiziunea Kiss Tv nu a fost recepționabilă în grilele RCS RDS.

UPDATE 4 iulie 2018, ora 21:00 - O fotografie trimisă de un cititor al HD Satelit, imagine în care se observă că televiziunea Kiss TV este din nou recepționabilă la Digi Tv.


26 de comentarii despre subiectul „Kiss Tv nu a mai funcționat în grilele Digi Tv aproximativ 5 ore”:
Unknown

Bine ca lau scos si pe asta....dupa mtv romania

Cristy

poate baga AMC România in locul lui Kiss tv in grila tv Digi !

Anonim

Poate baga.Mooz dance... Iar dacă scoate Kiss rămâne doar cu posturile proprii respectiv Utv și Music Chanel (posturi românești?)

Anonim

Poate a iesit Kiss Tv din must-carry?

Anonim

cum sa scoata un post must carry ? cred ca e o greseala, o sa revina.

Anonim

Poate se reintroduce MTV Romania ca tot si-a prelungit licenta si a schimbat grila.

Anonim

Poate a ieșit Kiss Tv din must-carry și nu s-a aflat încă ...

Anonim

Poate s-a pierdut sursa de semnal de unde prelua Digi Tv televiziunea Kiss Tv, din cauza vreunei defectiuni. Confirm si eu ca nu merge, pe cablu tv cu tuner DVB-C, direct in Tv, in loc de Kiss Tv mi-a aparut Prima Tv.

Marian

Poate fac loc la Zu tv.

Anonim

@Marian, poate te referi la zu tv hd, ca zu tv sd e demult in grila

Anonim

mai mult ca sigur ca nu s-au inteles si la preluarea programelor rock tv si magic tv...si cei de la rds de nervi l-au scos..o sa vedem ce-o sa zica si cna-ul ca programul kiss tv este obligatoriu la retransmisie. urmarim disputa cu interes, amenda pentru rds, sau inca 2 programe in plus de muzica pentru abonatii rds...

Anonim

Probabil Zu TV intra pe Digi satelit

Adytuny

Am vb la digi si au zis ca sunt probleme de ordin tehnic desi eu nu prea cred asta .

Anonim

HD Satelit Kiss TV este inca prezent in aplicatia DIGI Online precum si pe site-ul www.digi-online.ro. E posibil sa fie o problema tehnica sau poate vor sa introduca versiunea HD a postului.

HD Satelit România

Este prezent în listă, dar nu funcționează.

Anonim

Pai sa ne spuna si noua, clientilor, care e treaba, daca chiar e problema tehnica. A trebuit sa ma chinui o jumatate de ora sa vad ce are, de ce nu merge, pana am aflat aici de pe forum ca e o problema. Daca e problema tehnica, sa anunte abonatii prin mesaj in STB, iar daca l-au scos, iar sa ne anunte. Oricum ar fi, ar trebui sa anunte care e cauza. Dar ei nu anunta nimic, imi consuma mie timpul sa vad ce are de nu merge. Eu ma uit zilnic la canalele de muzica, altceva politica /filme/ sport nu ma prea intereseaza. Astept cu nerabdare deznodamantul: a iesit sau s-a rupt fibra de la Kiss Tv catre RCS... :-)

Anonim

Gata functioneaza Kiss TV,dar palpaie imaginea cel putin pe dth insa pe aplicatia DigiOnline functioneaza perfect

Anonim

in Timisoara pe analogic functioneaza programul kiss tv...pe digital nu functioneaza !!!

Clauss

Nu, nu a ieșit

Anonim

Postul Kiss TV a revenit pe toate tehnologiile.

Anonim

buna seara kiss tv merge la digi hunedoara am bagat scanare automata pe decodorul digital dupa ce am scanat canale a inceput sa mearga normal bagati scanare automata ca merge normal kiss tv nu este scos din grila de programe

Anonim

Ba a fost scos, l-au bagat la loc acum. Tu nu vezi ce discuta toti oamenii astia pe aici?

Anonim

hdsatelit!! daca ar fi fost probleme tehnice, nu mai disparea canalul la scanare pe cablu digital, ci aparea doar ca nu functioneaza, dar nu disparea de tot din grila, il gaseam cand cautam la scanare! mie nu mi mai gasea deloc televizorul digital pe cablu, numai aparea in lista, era kiss tv ca si scos!! deci nu era deloc in lista, alta a fost problema!

Adrian ChirilaNT

A revenit KissTv, a fost o problema tehnica in final :)

Anonim

hdsatelit! daca era doar conexiunea dintre ei si kiss tv, nu sar fi schimbat pe cablu digital numarul total de canale dupa ce nu a mai mers! si apoi iar sa schimbat numarul total de canale dupa ce a revenit, la mine asa a fost!

HD Satelit România

@Anonim, important e ca se poate recepționa din nou.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile