sâmbătă, 21 iulie 2018

Telekom Sport difuzează meciuri din prima ligă din Cehia

Telespectatorii români pot viziona în direct pe Telekom Sport meciurile românilor Nicolae Stanciu, Florin Niţă, Alex Chipciu, Bogdan Vâtăjelu (Sparta Praga) şi Alexandru Băluţă (Slavia Praga).

Telekom Sport a anunțat pe site-ul oficial că va transmite trei partide din prima rundă. Prima ligă din Cehia a început vineri, 20 iulie. Astăzi, Sparta joacă pe teren propriu cu SFC Opava de la ora 20:00, iar duminică Băluţă debutează pentru noua sa echipă în Sigma Olomouc – Slavia Praga (ora 19:00).

Cea mai puternică formaţie din Cehia în sezonul trecut şi fosta adversară a FCSB din Europa League este cotată cu prima şansă la trofeu, datorită omogenităţii lotului, dar şi experimentatului tehnician, Pavel Vrba.

În acest nou sezon din Cehia, Sparta Praga va avea la dispoziţie nu mai puţin de patru fotbalişti români. Pe lângă Nicolae Stanciu, Bogdan Vâtăjelu şi Florin Niţă, Pavel Hapal, noul antrenor al echipei conduse de Daniel Kretinsky va miza din acest sezon şi pe internaţionalul român Alexandru Chipiciu.

Sparta l-a vândut definitiv la Newcastle pe portarul Martin Dubravka pentru care a încasat 4 milioane de euro, în timp ce experimentatul atacant, David Lafata a agăţat ghetele în cui. Sparta Praga joacă primul meci pe teren propriu în noul sezon în direct la Telekom Sport, sâmbătă, contra unei echipe nou-promovate, SFC Opava, mai precizează Telekom Sport.


Niciun comentariu despre subiectul „Telekom Sport difuzează meciuri din prima ligă din Cehia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile