miercuri, 25 iulie 2018

Telekom Sport, Digisport și Look Tv / Look Plus au confirmat oficial difuzarea UEFA Champions League și UEFA Europa League în perioada 2018 - 2021

În următoarele trei sezoane, telespectatorii Digisport, Telekom Sport și Look Tv / Look Plus vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League şi Europa League. Din acest an, UEFA a modificat formatul disputării partidelor din grupe, astfel că până în primăvara lui 2021, fanii fotbalului vor putea viziona mai multe meciuri decât până acum.

Comunicatul Digisport


De acum, vor fi transmise săptămânal nu mai puţin de 20 de meciuri din competițiile continentale inter-cluburi pe canalele Digi Sport și digisport.ro. Printre cei care vor analiza pentru dumneavoastră partidele din Europa se numără şi Gabi Balint şi Helmuth Duckadam, câştigători ai Ligii Campionilor în 1986, alături de un alt fost mare jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu.

Încleștarea campionilor din UEFA Champions League și UEFA Europa League, acum, la Digi Sport: abonații Digi TV și spectatorii Digi Sport se vor bucura, timp de trei sezoane, din 2018 până în 2021, de spectacolul oferit de UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Toate meciurile din cele două competiții vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro și vor putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit, respectiv ai serviciilor de internet. Principalele confruntări vor fi difuzate pe cele patru canale tv, iar digisport.ro va transmite toate meciurile. De asemenea, clienții Digi Mobil vor putea viziona meciurile transmise de canalele Digi Sport, prin intermediul aplicației gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces. Transmisiunile la tv vor fi urmate de dezbateri în studio, prezentate sub genericul ”Euro Fotbal”.

În contextul schimbării formatului UEFA Champions League, din acest sezon Digi Sport va transmite în direct câte 6 meciuri pe zi, din faza grupelor, telespectatorii putând alege să vizioneze, în fiecare săptămână, cele 20 de meciuri din competițiile continentale inter-cluburi, după următorul program:

Marți, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 și Digi Sport 2
Marți, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
Miercuri, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 și Digi Sport 2
Miercuri, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
Joi, de la 20:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
Joi, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
Helmuth Duckadam, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu vor face ”radiografia” meciurilor

Emisiunea de dezbatere care va succeda meciurilor este așteptată cu nerăbdare și de telespectatori și de invitații în studio. Alături de comentatorii Digi Sport, în studio se vor afla și experții Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Helmuth Duckadam, foști mari fotbaliști care au experiența participării în cupele europene.

”Pentru mine va fi o experiență inedită să analizez meciurile din cupele europene. Am fost invitat de două ori la finala UEFA Champions League și am mai participat, în calitate de invitat, și alături de FCSB. Mă bucură această veste și sigur îmi voi aminti cu plăcere de clipele minunate petrecute în aceste competiții. Desigur, voi avea și un avantaj, acela de a fi trăit emoțiile din teren. Deci cu atât mai mult voi înțelege și prin ce trec jucătorii”, a declarat Helmuth Duckadam, supranumit ”eroul de la Sevilla”, după finala din 1986 a Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua București.

Gabi Balint, invitatul special al emisiunilor de dezbatere de la Digi Sport, a precizat: ”Este o veste care mă bucură mult pentru că întotdeauna mi-a făcut plăcere să analizez meciurile din competiții atât de importante. Este o bună ocazie să interacționăm cu fanii și nu de puține ori am constatat că unii dintre ei sunt chiar foarte bine documentați. Dacă UEFA Champions League este, fără dubiu, competiția supremă, cred că unele surprize pot veni și dinspre UEFA Europa League, care a crescut foarte mult în ultimii ani. În opinia mea, este un mare câștig pentru telespectatorii Digi Sport că pot urmări ambele competiții. În ceea ce privește echipele și jucătorii, mărturisesc că abia aștept să văd și să analizez meciurile echipelor spaniole, în special pe cele în care va juca Lionel Messi, unul dintre fotbaliștii mari ai momentului. La capitolul antrenori, printre preferații mei se numără Pep Guardiola, dar îl urmăresc și pe Jurgen Klopp”, a mai spus el.

Ilie Dumitrescu, expert și comentator al fenomenului fotbalistic, s-a arătat bucuros să împărtășească telespectatorilor Digi Sport plăcerea de a vedea cele mai noi tendințe în fotbal. ”Am avut șansa să particip la UEFA Champions League și să analizez spectacolul de pe teren. Pentru mine, fiecare fază, fiecare meci este ca un seminar, pentru că fotbalul care se face la acest nivel aduce tot ce înseamnă inovație, elemente de ultimă oră în joc, dar și în strategie și tactici. Este o mare șansă să vezi echipe cu tradiție, cu blazon, cum își dispută un trofeu la care visează orice fotbalist. Totodată, avem șansa de a fi contemporani cu mari jucători precum Lionel Messi, Antoine Griezmann, Neymar, Cristiano Ronaldo sau cu antrenori de talia lui Massimiliano Allegri, Jurgen Klopp și putem comenta și analiza momente istorice pentru acest sport. Sunt sigur că nu doar UEFA Champions League va aduce surprize plăcute, ci și UEFA Europa League, care, în ultima vreme a contribuit la consolidarea acestei industrii pe care o reprezintă, azi, fotbalul european. Îi invit, așadar, pe telespectatorii Digi Sport să se bucure, alături de noi, de transmisiunile care vor urma și de dezbaterile din studio”, a adăugat reputatul fotbalist și comentator.

Prin achiziționarea drepturilor pentru UEFA Champions League și UEFA Europa League, Digi Sport devine televiziunea sportivă din România cu cea mai complexă ofertă de transmisiuni ale celor mai urmărite competiții sportive interne și internaționale. Talk-show-urile Digi Sport Special, cu Vali Moraru, Fotbal Club, cu Radu Naum și Fotbal European, cu George Dobre și Andrei Niculescu, s-au impus ca repere în analiza fenomenului fotbalistic. Experții Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Helmuth Duckadam, Ionel Dănciulescu, Radu Paraschivescu, Ion Crăciunescu sunt invitații speciali care aduc plus valoare dezbaterii sportive.

În afară de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii se pot întâlni și cu alte sporturi îndrăgite de români. Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor transmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe Digi Sport se regăsesc și competiții interne și internaționale de handbal, baschet, volei și motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat."

Comunicatul Telekom Sport


Telekom Sport va transmite toate meciurile din UEFA Champions League şi UEFA Europa League şi în următoarele 3 sezoane.

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile pentru TV, online si aplicaţii mobile ale meciurilor din UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2018 - 2021.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele trei sezoane, în partidele transmise pe canalele Telekom Sport, dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare şi pachete sunt disponibile aici) şi pe www.telekomsport.ro. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

Ca şi până acum, cele mai importante faze din UEFA Champions League şi UEFA Europa League pot fi urmărite şi pe site-ul nostru, www.telekomsport.ro.

”Telekom Sport continuă o tradiţie începută odată cu înfiinţarea acestei staţii. Ne-am propus să construim o televiziune de sport premium, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă din 2010. Eforturile noastre au fost apreciate de telespectatori, dar şi de UEFA, alături de care continuăm acest parteneriat important, care aduce în casele românilor cel mai spectaculos fotbal. Cele mai mari vedete ale cluburilor europene vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport cel puţin până în 2021 şi oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport.

Anunțul Look Tv / Look Plus


Look Tv și Look Plus vor difuza de asemenea meciurile din UEFA Europe League și UEFA Champions League, conform televiziunii menționate. Pe pagina de Facebook a televiziunii a fost anunțat: "În următorii trei ani, LOOK TV și LOOK PLUS vor transmite meciurile din Liga Campionilor și Europa League!"

Textul videoclipului promoțional este următorul: "Aici sunt idolii tăi! Aici sunt meciurile despre care vorbește toată lumea. Aici se joaca cel mai frumos fotbal din lume. De trei ori mai spectaculos ca până acum, de trei ori mai dramatic ca până acum! UEFA Champions League și Europa League, în următorii trei ani pe Look Tv și Look Plus!"



40 de comentarii despre subiectul „Telekom Sport, Digisport și Look Tv / Look Plus au confirmat oficial difuzarea UEFA Champions League și UEFA Europa League în perioada 2018 - 2021”:
Giony

Da , si DIGI SPORT va transmite meciurile din CHAMPIONS LIGUE si EUROPA LIGUE .

Anonim

LA LIGA SI SERIE A ATUNCI NU SE TRANSMIT LA TELEKOM ???

Anonim

Felicitari Digisport.Ar fi frumos sa fie si Serie A si as fi super multumit.Daca nu se poate mergem inaite.

Consultanta-Sisteme de Management-DPO

Mai bine transmiteau Ligue 1, La Liga si Serie A , in continuare.Meciuri din UCL si UEL vedeam oricum la Protv si LOOK TV.Proasta alegere! Pacat!

Anonim

@Andrei Narcis, cum vedeai meciurile din UCL si UEL la Pro Tv, daca nu vor mai fi transmise de Pro Tv? Iar daca Look TV nu prelungeau, cum mai vedeai meciurile la Look TV ?

Consultanta-Sisteme de Management-DPO

Din cate stiu eu e obligatoriu sa dai dreptul de transmisie unui post tv cu acoperire nationala.

Anonim

Pentru @ Narcis Pro tv nu mai da Champions League si Europa League Pentru La Liga si Serie A drepturile le detin Media Pro di Spania si se vand la pachet csta in jur de 35 de milioane de euro La Digi Sport si Telekom Sport revine Bundesliga

Consultanta-Sisteme de Management-DPO

Renunti la 3 campionate puternice unde poti vedea meciuri gen Barcelona-Real Madrid , Juventus (cu Ronaldo)-Inter,PSG-OM.......

Anonim

Andrei Narcis:Dai tu 30 milioane euro din buzunarul tau?Prima runda a esuat probabil vor urma si altele. Probabil vor renunta la Seria A.Eu zic ca La Liga va fi la Digisport..Nu-l vad pe George renuntand prea usor.Trebuie sa avem rabdare.Eu zic ca vor semna chiar si in ziua cand incepe campionatul.

Anonim

S-a schimbat regula, nu mai e obligatoriu dai dreptul de transmisie unui post tv cu acoperire nationala.

Anonim

Chiar daca ar fi ramas regula, oricum, si Look Tv si Look Plus au licențe nationale si acoperire nationala. Iar Pro Tv nu e FTA, e televiziune cu plata. Dar oricum, nu mai e valabila regula: deținătorii drepturilor pentru competițiile europene au fost mai flexibili la aceaste negocieri în legătură cu opțiunea free-to-air. Opțiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuți.

Consultanta-Sisteme de Management-DPO

Am inteles.Poate negocierile continua si in cele din urma o sa putem urmari meciurile din cele trei campionate.

Anonim

Eu nu inteleg un lucru Seria A si La Liga este oferit la pretul de peste 35 de milioane de euro Digi nu a avut bani pentru aceste doua campionate urmărite an de an pe posturile Digisport dar au bani sa cumpere dreptul de a retransmite Liga 1 din România .Liga 1 ce costă 34 de milioane de euro pe un sezon.

Anonim

Liga 1 Romania are in Romania are audienta mai mare decat Ligile straine.

Giony

Nu va mai panicati atat. Negocierile se port pana in ultima clipa . "N-aduce anul ce aduce ceasul"!

Anonim

Look este mai mult pentru abonatii UPC

Anonim

Daaa, acum e usor sa dai BUNDESLIGA cand nemtii au coborat pe toboganul perfomantelor si la Mondial si in cupele europene...
LIGUE 1 face toti banii de mult, este cel mai spectaculos campionat ! In schimb nu e nici o paguba lipsa seriei A !

Anonim

cat de adevarat e cu bundesliga ca a cumparat drepturile cei de la Digi si Romtelekom

Unknown

Bundesliga va fi la digi vor anunța an curând ca si cu ch l si europa legue

Anonim

cand va anunta ca trasmite Bundesliga cei de la Digi sport...?

Giony

Cand va fi finalizat contracul, ne vor anunta.

Anonim

ca in Gazeta Sporturilor confirma ca au cumparat Digi si Romtelekom Bundesliga..



Anonim

Ce confirma altii nu e confirmare oficiala. Confirmare oficiala e cand va anunta DigiSport Romania, Digi 24 sau RCS RDS.

Anonim

ce se mai aude cu campionatul din Bundesliga va trasimte digi sport si romtelecom incepand cu data de 24 august 2018...

Giony

Ne intrebi ce se mai aude cu Campionatul din BUNDESLIGA si tot tu ne spui ca se reia pe 24 August de catre DIGI si Telekom . Multumim.

Unknown

sperăm să avem în cazul în care semnează spaniolă și serie fără aceste liga digi sport va reduce mai mulți clienți

Anonim

Chiar dacă au anunțat oficial se pare că la Digi nu mai e sigur CL și EL. Au dispărut toate anunțurile și promo-urile.

Anonim

Da e adevarat Digi Sport nu mai transmite Champions League si Europa League si nici Bundesliga

Anonim

Bomba Digi Sport nu mai transmite Champions League si Europa League si nici Bundesliga

Anonim

Sunt zvonuri ca nu ar mai transmite, nu au anuntat nimic oficial ca nu ar mai transmite.
Sunt niste conditii care nu prea pot sa fie indeplinite nici de Digi si nici de Telekom, si probabil nu vor mai fi transmise o parte din meciuri, in perioada urmatoare, dar asta nu inseamna ca Digi si Telekom au renuntat la aceste competitii. Vor renunta cand vor anunta oficial, tot asa cum au anuntat oficial ca le transmit.

Giony

De unde ati aflat aceasta stire ? Multumesc

Anonim

Nu e nico stire, sunt zvonuri ca ar fi blocata transmisia meciurilor o periaoda pana se rezova anumite aspecte si probabil zvonurile sunt adevarate pentru o parte din meciuri, dar nu e nimic confirmat oficial.

Anonim

Sper ca zvonurile sa fie reale si sa foloseasca banii economisiți pe altceva mai util, cum ar fi introducerea de noi televiziuni in grila si extinderea acoperirii Digi Mobil in zone greu accesibile, inclusiv montane.

Anonim

Telekom Sport transmite meciuriile au vorbit pe facebook cu Vlad Enachescu si mia confimat ca transmit Champions League si Europa League este si in programul lor tv

Niki

Ceva zvonuri de la Fanatik.ro:

FANATIK.RO a aflat, în exclusivitate, că România este în pericol să nu mai poată transmite meciurile din Liga Campionilor şi Supercupa Europei din cauza unor neînţelegeri în ceea ce priveşte drepturile TV! Deşi în urmă cu mai puţin de o lună, Telekom Sport, Digisport şi LookTV au anunţat că au achiziţionat drepturile TV de la UEFA pentru următoarele 3 sezoane ale Champions League şi Supercupa Europei, FANATIK.RO a aflat că înţelegerea cu UEFA nu a fost oficializată încă!

Mai mult decât atât, conform informaţiilor FANATIK, cele trei televiziuni din România au fost somate de către UEFA să oprească orice fel de materiale de promovare a transmiterii celor două competiţii intercluburi, lucru care a fost pus deja în aplicare de Digisport, Telekom şi LookTV. De altfel, pe siteurile celor 3 posturi TV sau în reclamele TV nu mai există nicio promovare a Champions League şi Supercupa Europei! Mai mult decât atât, pentru Supercupa Europei, cele trei posturi TV au scos din grila de programe meciul de diseară Real Madrid – Atletico Madrid, cu excepţia Telekom, care însă nu mai are niciun alt material de promovare a partidei atât pe site, cât şi pe TV.

https://www.fanatik.ro/nu-mai-vedem-champions-league-in-romania-uefa-a-somat-televiziunile-romanesti-sa-stopeze-promovarea-competitiei-exclusiv-fanatik-ro-18500741

Anonim

Mai trasmit si cei de la Digi cele doua competiti?

Anonim

Crezi ca stie cineva? Este comunicatul lor oficial ca vor transmite, altul oficial ca nu vor transmite inca nu au anuntat.

Giony

V-am mai rugat odata sa nu va mai perpeliti atat .Negocierile au loc pana in ultima clipa . IATA E OFICIAL : DIGI VA TRANSMITE IN VIITORII 3 ANI MECIURILE DIN LA LIGA SO SERIE A .


Anonim

Se discuta aici despre la Liga si Serie A:

https://hdsatelit.blogspot.com/2018/08/la-liga-si-serie-la-digisport-si.html

Giony

Deci aveti fotbal in direct din Italia , Spania , Germania, Anglia si Turcia .Sa zicem ca este us or neplacut ca cele din Anglia si Turcia vor fi vizionare in format SD (Eurosport si LOOK tv). Timp sa aveti sa vizionati atata fotbal!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile