miercuri, 15 august 2018

AKTA TV ONLINE, platforma tv online a operatorului AKTA

Operatorul AKTA testează o aplicație (încă nelansată, dar care poate sa fie totuși instalată din Google Play, în scop de testare), prin intermediul căreia clienții AKTA vor avea posibilitatea de a viziona posturi tv pe dispozitive mobile. Pe lângă vizionarea televiziunilor online, aplicația AKTA TV ONLINE va oferi și ghid de programe, precum și posibilitatea de a înregistra emisiuni.


Aplicația necesită logare, iar conturile noi se pot crea aici: https://contulmeu.akta.ro/inregistrare-akta

Deocamdată, aplicația conține doar două televiziuni, ambele deținute de AKTA, respectiv Cinemaraton și Akta Info. Aplicația AKTA Tv pentru Android se poate descărca de AICI.

Operatorul promite ca va lansa în viitor și o versiune pentru iOS.

Platforma AKTA Online poate să fie accesată și prin website-ului operatorului, prin intermediul secțiunii Contul meu ( https://contulmeu.akta.ro/autentificare ).

Pe platforma online de pe websiteul AKTA, precum și pe dispozitive mobile, conectarea se efectuează utilizând datele de conectare pentru "Contul meu".

UPDATE: A fost lansată și versiunea pentru iOS, care poate să fie descărcată de AICI.

UPDATE 5 decembrie 2018: Veste bună pentru pasionații de filme romanești: AKTA oferă acces GRATUIT la vizionarea a două canale din aplicația Akta Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești vor putea viziona CINEMARATON și COMEDY EST, CHIAR DACĂ NU SUNT ABONAȚI LA AKTA. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „AKTA TV ONLINE, platforma tv online a operatorului AKTA”:
mradu

Cinemaraton merita!

Anonim

Cintehronix si Arcadia au intrat pe AKTA TV Online.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile