sâmbătă, 4 august 2018

Digi Tv Cablu: TV2, Prime si Mozi+, înlocuite cu Comedy Central HU, Comedy Central Family HU și Film4

Digi Tv România ( RCS & RDS ) a eliminat din grila de televiziune prin cablu posturile tv Prime, TV2 si Mozi+, care au fost înlocuite cu Film4, Comedy Central HU și Comedy Central Family HU, conform confirmărilor primite de la membri ai comunității HD Satelit (abonați în județele Bihor, Arad, Oradea și Timișoara).

Cele trei televiziuni eliminate din grilă (TV2, Prime si Mozi+) se recepționau doar în unele zone geografice din România (la fel ca și televiziunile cu care au fost înlocuite) și aparțin de TV2 Group, companie care mai deține licențe și pentru posturile tv FEM3, Lichi Tv, Humor+, Izaura TV, KiWi TV, Super TV2, Spíler TV și Zenebutik.

UPDATE 11 ianuarie 2019: Televiziunile Mozi+, TV 2 și Prime, reintroduse regional în grila de cablu digital a Digi Tv România. Detalii găsiți AICI.


20 de comentarii despre subiectul „Digi Tv Cablu: TV2, Prime si Mozi+, înlocuite cu Comedy Central HU, Comedy Central Family HU și Film4”:
Anonim

TV2 e unul dintre posturile cu audiente de top din Ungaria...

Marius

O sa le prindem în toată România posturile

Anonim

Nu-i frumos din partea lor, jumate din abonatii rds se uitau la aceste canale.

INSOMNIACUL

Sunt și pe Digi Satelit.

Anonim

Nu cred ca jumatate din abonatii RCS & RDS se uitau la acele posturi. Dar o buna parte din cunoscătorii limbii maghiare, probabil le apreciau.

Anonim

Le-au scos si de pe satelit + TV2 HD.

Anonim

Jumatate dintre cetatenii de origine maghiara daca se uitau la aceste posturi nu inseamna jumatate din tara, evident audienta lor fiind doar locala.

Unknown

În Oradea Film 4 Comedy Central Family HU Frecvență 394 Și iar Comedy Central HU Frecvență 466

Anonim

Sunt doar in zonele cu procent mai mare de populatie vorbitoare de limba maghiara.

Anonim

Pt Anonim-ul de mai sus, romanii nu urmaresc cu prioritate posturile maghiare, aceasta limba nefiind de circulatie internationala. Nu inseamna ca sunt anti-maghiari, dar limba maghiara are ecou doar in randul populatiei maghiare, ceea ce e normal dealtfel. De aici si pana la jumatate din populatia Romaniei care ar urmari aceste posturi, exagerarea este evidenta.

Anonim

Răspuns primit de la RDS-RCS prim Facebook messenger: La solicitarea operatorului TV2 din Ungaria au fost scoase din grila noastra posturile TV2, Mozi+ si Prime. Pentru a veni in sprijinul si pentru a fi alaturi de dvs., am introdus 3 noi posturi populare (de interes) in randul telespectatorilor: Comedy Central, Comedy Central Family si Film4.

In acest moment se negociaza reluarea transmisiei pentru cele 3 canale si facem tot posibilul sa le reintroducem in grila de programe.

anonim

Platim in plus,numai sa reintroduceti in grila de programe TV2

Anonim

super, mult mai bine dacat TV2, mozi+ lipseste, chiar era ok postul

Anonim

Corect pentru toate partile ar fi sa se creeze un pachet separat de programe de limba maghiara, pentru care sa se plateasca separat. In felul acesta nu se mai plang nici romanii ca le bagati pe gat programe care nu ii intereseaza, nici maghiarii care se simt private de aceste programe.

Anonim

Operatorii din Romania (si din alte tari) nu sunt obligați sa mențină in grilă canalele existente la momentul semnării contractului cu abonatul. Atat timp cand se mentine numarul minim de canale garantat prin contract si atat timp cat nu creste pretul abonamentului, abonatii nu au dreptul sa solicite fara plata de penalitati, in perioada minima contractuala semnata, rezilierea contractului. RCS, Telekom, Orange si altii au dreptul sa faca modificari ale grilei, in ce procent doresc, chiar daca asta nu e pe placul unor abonati, atat timp cat mentin numarul de canale minim garantat. Nici in strainatate nu e altfel, in caz contrar nu ar mai putea face niciodata înlocuiri de canale in grile, adica ar avea voie doar sa introduca noi canale, nu sa si elimine alte canale, ceea ce ar fi absurd, deoarece ar oferi patronilor care detin anumite televiziuni dreptul de a cere preturi exorbitante la prelungirea contractelor pentru distributia canalelor lor.

Anonim

Vorbitorii de limba maghiara pot citi aici motivul pentru care nu mai sunt difuzate aceste trei posturi la RCS RDS:

https://dtvnews.hu/hirek/a-tv2-csoport-reakcioja-a-digi-anyacegenek-lepesere

Ca idee generala, RCS RDS nu mai avea contract pentru distributia acestor canale maghiare, iar canalele au fost scoase la solicitarea expresa a grupurilor TV2 Média Csoport Zrt si CEE Broadcasting Srl, care i-a avertizat ca altfel RCS RDS vor continua sa difuzeze ilegal aceste posturi tv, fara drept de retransmisie. Deoarece nu au mai avut dreptul sa le difuzeze, RCS RDS au fost obligati sa le scoata, pentru a se conforma legii.

Parerea mea e ca singura solutie in acest moment este ca RCS sa faca un nou contract cu acele firme. Insa daca acele firme vor cere preturi mai mari decat pana acum, preturi care nu corespund audientei acelor canale maghiare in Romania, RCS nu va accepta.

Nu stiu ce preturi au cerut acele firme sau daca au cerut mai mari si nici daca au cerut sume de bani, dar se stie ca RCS are strategia sa pastreze abonamentele cu preturi mici si e sansa foarte mica sa accepte marirea preturilor abonamentelor pentru a redifuza din nou canale respective, daca firmele respective au cerut preturi mai mari.

Probabil cand vor expira contractele si cu alti operatori din Romania si din alte tari, acele firme care detin posturile maghiare respective vor proceda la fel si vor cere scoaterea canalelor lor din grila, daca operatorii nu accepta pretul cerut cand vor trebui sa reinnoiasca respectivele contracte de difuzare.

Unknown

de ce nu intrat comedy central hu pe remeti-pe-somes

Anonim

Intreaba la serviciul de Relatii Clienti din zona ta, ei stiu situatia in unele sau altele dintre localitati. Unele posturi maghiare au existat sau vor exista doar in unele localitati, nu in toate localitatile din Romania, iar modalitatea de selectie o stie doar RCS RDS.

Anonim

Mozi+ este cel mai bun canal de filme! Era singurul canal la care ma uit-am si eu...

Gammapolis

De ce nu baga M3 anno in locul uneia dintre comedy ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile