vineri, 24 august 2018

Nou la Digi Tv cablu: Alfa Omega Tv, Credo Tv și Tv Sud Est, plus eStrada Tv si Travel Mix în noi zone geografice

Operatorul RCS & RDS a introdus în grila digitală de televiziune prin cablu noi posturi tv: Alfa Omega Tv, Credo Tv și Tv Sud Est. Aceste televiziuni au fost introduse pe noua frecvență utilizată de curând pentru introducerea în grilă a televiziunilor ZU TV HD și Happy Channel HD.

De asemenea, televiziunile eStrada Tv și TravelMix au început sa fie transmise pe aceeași relativ nouă frecvență. În zona mea geografică exista Travel Mix. Deocamdată Travel Mix este transmis în zona mea și prin vechea frecvență, dar probabil va fi eliminat (sau înlocuit) după o perioadă de pe vechea frecvență. eStrada nu era redistribuit în zona mea geografică (era transmis doar în București).

UPDATE 24 august 2018, ora 15:15: eStrada Tv a ieșit din grila existentă în zona mea geografică, probabil a ieșit și din alte zone. Televizorul afișează informatia "doar audio", dar nu se aude nimic, iar imaginea și denumirea postului tv nu mai există.

UPDATE 24 august 2018, ora 17:30: A revenit denumirea eStrada Tv pe aceeași poziție. Însă, pe această poziție, televizorul afișează acum informația "fără semnal".

UPDATE 24 august 2018, ora 22:30: eStrada Tv a început sa funcționeze din nou, inclusiv în zone din provincie.


71 de comentarii despre subiectul „Nou la Digi Tv cablu: Alfa Omega Tv, Credo Tv și Tv Sud Est, plus eStrada Tv si Travel Mix în noi zone geografice”:
Unknown

Am verificat si e advertat intrat 4 new canale

Anonim

Confirm ca a intrat in Brasov pe Digi Tv cablu : Alpha Omega Tv, Credo Tv și Tv Sud Est, plus Travel Mix , dar eStrada TV la nivel național nu a intrat inca ( nu ieste ) .

Anonim

La mine nu merge frecvența 490,nu o gasesc,oare de ce?

Anonim

Incearca si pe 482, precum si pe frecventa pe care e transmis la tine Zu Tv HD.

paulszaszsebes

Eu nu am Travel Mix la Brașov pe RCS

Anonim

Ai scanat noua frecventa, cea cu Zu Tv HD?

Anonim

Poate il inlocuieste cu Telestar.

Emil Raevschi

La Drobeta Turnu Severin au intrat pe 482000 KHz TVSE, ALFA SI OMEGA, CREDO TV, TRAVEL MIX. TRAVEL MIX e transmis si ep frecvta veche de 434000 KHz.

Anonim

Probabil ca inca mai lucreaza la el HD Satelit !!

Anonim

A intrat si la Baia Mare,Credo,Alfa&Omega,TVSE si dublura la Travel Mix.

Anonim

Travel Mix va iesi de pe vechea frecventa . Pe frecventa 490 mai este un test fara nume, eu il vad cu un lg

Anonim

Acum e asa cum zici tu, dar inainte a fost eStrada Tv, vezi imaginea in stire.

Anonim

Nu este dublura,da pe canalul acela din lista si vei vedea ca va disparea !!

Anonim

La mine merge si pe vechea frecventa Travel Mix, nu dispare nimic daca dau pe Travel Mix in vechea pozitie. La mine merge si pe cea veche, si pe cea noua.

Anonim

Pentru penultimul anonim,vezi ca acel TEST il afiseaza mereau la cautarea programelor la final,am si eu un LG din 2015 si mi-l afiseaza mereu !!

Unknown

estrada tv iesit de ce la ce ora revine?

Anonim

Poate nu mai revine, poate l-au introdus din greseala si si-au dat seama apoi ca trebuiau sa il lase doar in Bucuresti?.

Anonim

Pentru anonimul acela,mie imi disparea canalul acela,adica cand eu am dat pe acea frecventa veche a lui,a disparut si canalul si numarul lui,adica de la 46 la 48,lipsea 47 !!😀

Anonim

Este o problema la retransmiterea lui eStrada Tv !!asa au spus ei !!

Anonim

Da, se recepționează și la Buzău, dvbc digital :TV sud est, Alfa și Omega și Credo. Precum și Travel Mix. Travel Mix se recepționează de doua ori pe 2 frecvente

Anonim

Confirm recepție și la Buzău, cu specificația :Travel Mix de 2 ori, pe 2 frecvente diferite, încă nu a fost inclus Estrada tv

Anonim

Nici in Bucuresti nu mai functioneaza eStrada tv !! Spene ca este lipsa semnal !!

Emil Raevschi

La Drobeta Turnu Severin a aparut deja indicativul eSTRADA tv PE FRECVENTA 482000 KHZ

Anonim

Confirm introducerea posturilor TV in grila digitala din Brasov, este inclusiv eStradaTV dar mometan este indisponibil, nu fost eliminat.

Anonim

Azi dimineata mergea perfect eStradaTV. Apoi a fost eliminat, iar acum cateva ore a revenit doar denumirea.

Anonim

Estrada Tv,mimentan nu mai functioneaza nici in Bucuresti,se lucreaza la retransmiterea acestuia inca !!

Anonim

Sau poate se lucreaza la eliminarea lui si la introducerea Telestar Tv, ca Telestar e mai in fata in lista must-carry...

Anonim

Eu nu cred asta,dar o sa vedem !!

Giony

Daca nu sunt in format HD - egal cu zero.

Anonim

Ce format HD ? Si pentru cine ? Pentru eStrada Tv ? Acestia la inceput emiteau totul in 16:9, dar de cand si-au schimbat sigla emit permanent in formatul 4:3 !! Hd nu cred ca va fii vreodata pt acest canal,dar vom vedea daca da sau.nu !!😂😂😕👍 Momentan sa ne bucuram daca va mai functiona acest canal sai nu,daca nu PA,la revedere !!

Emil Raevschi

in data de 24.08.2018, la ora 22.30 a inceput sa se receptioneze ESTRADA TV la Turnu Severin. frecventa este 482000 KHz

Anonim

acum in Brasov functioneaza si eStrada TV , din cele 4 canale tv introduse doar doua imi place TravelMix si AlphaOmegaTv atat ; celelante doua TvSudEst si eStradaTv sunt cam degiaba sau chiar degiaba ; putea sa bage Crime & Investigation Network sau ID Investigation Discovery ( si celelante canale Discovery ) + AMC sau Cinemaraton / Epic Drama = poate la toamna cel devreme sau la anu cel tarziu .

Anonim

Da,ai dreptate pt ultimul anonim !!😀👍

Anonim

scuzati de fapt la Brasov la Digi Tv cablu sunt introduse 5 canale tv : Alpha Omega Tv ( acest canal tv o fost mai demult dar sa scos ) , Credo Tv ( uitasem ca este si el bagat ) și Tv Sud Est, plus eStrada Tv si Travel Mix ( acest canal tv este premiere pentru noi in Bv ) = din 5 canale tv doar doua imi place ( si sunt bune ) Travel Mix si Alpha Omega Tv = atata , celelante 3 din 5 sunt cam degiaba sau chiar degiaba .

Anonim

Probabil ca ai dreptate !! Dar aste e, nu ai ce sa faci,eu astept cu nerabdare si urmatoarele posturi care le vor introduce cei de la Digi Tv !! Astept cu nerabdare,au facut bine ca au bagat si aceste canale Tv,oricum canalul TvSudEst se receptiona si acum cativa anii pe satelitul Dth dar a fost scos,urmaream de pe un televizor foarte foarte vechi !!

Unknown


de ce eStrada TV nu a fost re-adăugat în zona mea?

Unknown

De ce nu reintrat eStrada TV la remeti-pe-somes?

Anonim

La remeti-pe-somes mereu adauga ultimii noile canale :)

Anonim

Vad ca pe site-ul RCS digi... Apare în grila simbolul 4 film sau film 4. Eu nu am găsit la scanare acest post. Știe cineva despre ce e vb? E în digital sau doar în analogic. Nu am găsit alte informații. Mulțumesc!

Anonim

E doar in anumite zone geografice, in extraoptiunea maghiara:

https://hdsatelit.blogspot.com/2018/08/digi-tv-cablu-tv2-prime-si-mozi.html

Anonim

Pentru ultimii anonimi,aceste canale au fost introduse peste tot,chiar si Travel Mix cu eStrada la nivel national !! Aseara de la ora 15:30 postul eStrada Tv a avut o defectiune technica cred,dar s-a rezolvat pana la urma la ora 22:30 !! Acum totul este in regula asa cum trebuie sa fie !! Urmatoarele canele noi le vor introduce prin septembrie-octombrie 70% sunt sigur !!😀👍

Unknown

Estrada TV Frq.490 La Ploiești

Anonim

Ok Unknown,asa sa fie !!

Anonim

La Tg.Mures nici acum nu avem Zu HD si Happy HD ,de celelalte noi ce sa mai vorbim .

Anonim

Zu HD si Happy HD sunt doar pe cablu digital, nu functioneaza la cei cu cablu analogic.

Anonim

posturi slbe fara prea mare audienta ar trebui m ai frumose

Anonim

C-am da,ai dreptate !!

Giony

Va rog foarte mult, daca doriti sa expediati un comemtariu catre HD SATELIT, incercati sa scrieti corect si din punct de vedere gramatical al exprimarii in scris. Multumesc.

Giony

Multumesc HD SATELIT. Este pentru prima data cand citesc Regulamentul ce trebuie respectat cand faci comentarii. Acum am inteles. Am mai facut si eu greseli, dar nu se vor mai repeta.

Unknown

Cat entuziasm pentru niste posturi de duzina.Vad ca foarte multe persoane se bucura de numarul de posturi ,nu de calitatea lor.In loc sa bage atatea posturi slabe ,mai bine incercau sa negocieze cu cei de la Akta pentru a prelua canalul de filme romanesti Cinemaraton ,un canal care are 100% priza la public.

Anonim

Cat patos cand vorbesti in numele altora! Vorbeste in numele tau. Eu nu aveam de exemplu TravelMix si mi se pare un canal de documentare super, chiar mai fain decat Discovery. Asa ca e dreptul meu sa ma bucur. In plus, nu mai intereseaza filmele romanesti vechi de pe Cinemaratorn, e plin Youtube cu toate filmele romanesti, le vad la orice oră doresc.

Anonim

M-am referit la cablu digital in Tg.Mures cine nu crede sa se intereseze di surse proprii .

Anonim

Nu e problema mea ca nu iti functioneaza tie unele canale in Targu Mures, e problema tehnicienilor de acolo, care nu stiu, nu vor sau nu pot sa rezolve problema. In restul tarii functioneaza.

Armand Daniel

Estrada Tv SD din grila digitala poate fi receptionat EXCLUSIV CU DECODARE HD ca urmare a modului de transmisie a canalului in format MPEG4 de catre furnizor.

Anonim

pe cand epic deama pe cablu

Anonim

Ar ocupa frecventa degeaba

Unknown

cinemaraton???

Anonim

Ce e cu Cinemaraton? Acel canal nu a intrat și nici nu va intra.

Anonim

si la Iasi au intrat posturile.

Anonim

Nu au intrat în Arad , provincie nici după o lună.Frecventa 490 nu este activa.

Anonim

Pai poate la tine in zona e pe alta frecventa, dai scanare completa ( desigur, vei pierde eventualele aranjamente ale canelelor, daca folosesti TV fara receptor.

Emil Raevschi

Astazi 04.09.2018, frecventa 434000 KHz pe care era transmis TRAVEL MIX in reteaua RCS-RDS cablu digital a fost eliberata.E vorba de frecventa pe care se receptiona acest canal in Drobeta Turnu Severin - in alte loclaitati e posibil sa fie alta frecventa-. TRAVEL MIX se receptioneaza doar pe noua frecventa - 482000 KHz in Turnu Severin.

Anonim

Poate o sa introduca alt canal pe respectiva frecventa

Anonim

In Dambovita frecventa 378000

Anonim

Aceste canale au fost introduse pentru că au fost obligați de CNA să le introducă în grilă.
De la 1 iulie 2018 Antena 1,Antena Stars,Antena 3,Happy Channel şi ZU TV au ieșit din lista must-carry şi toți operatorii de cablu sunt obligați să introducă alte 5 canale din această listă şi acestea sunt canalele pe care DIGI nu le avea în grilă.
Mai trebuie să își anunțe Kanal D ieșirea din lista must-carry şi o să avem și Telestar 1 în grilă:)
Sunt sigur că din ianuarie vom avea alte canale în lista must-carry în locul celor 5 (canale la care nu se uită nimeni gen Cinethronix,6 TV,Hora TV,TV City,VP-TV,Tradiții TV,Orizont TV,Est TV,Litoral TV...etc.)

Giony

Nu e nici o paguba. E clar ca nu se uita nimeni la ele. Sunt de umplutura, mai ales daca nu sunt HD.

Anonim

Cred că la sfârșitul lunii ianuarie 2019 vor apare în lista must-carry şi canale precum București TV,Canal 33,IDA TV,Money News,Realitatea Plus,Top Shop TV,Magic TV,Rock TV.
Mie trei dintre ele chiar îmi plac (Magic TV este preferatul meu...îl urmăresc pe internet pentru că în grila RCS&RDS nu există)

Unknown

UPDATE 13 SEPTEMBRIE 2018: Alfa Omega acum are EPG.

Giony

Daca nu sunt HD,nu prezinta nici-o atentie (pentru mine).Telespectatorii vizioneaza canale UHD si DIGI
"umple cosul" cu cat mai multe , la gramada, mai usor cu calitatea canalelor.

Anonim

Sunt obligati de legea must-carry a CNA, din cauza ca au iesit Antenele din must-carry si, ca rezultat, posturi tv din partea de jos a clasamentului audientelor devin obligatorii in grila.

Giony

Am inteles. Multumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile