joi, 2 august 2018

Trei premiere delicioase, în august, la Tv Paprika

În luna august, TV Paprika difuzează trei emisiuni culinare în premieră pe post, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit. Noile noastre formate promit întâlniri delicioase cu Nadiya Hussain (câștigătoarea sezonului 6 al „Great British Bake Off”), ospețe în aer liber pe pământ canadian și rețete sănătoase pentru mămicile ocupate și lipsite de inspirație culinară. Descoperiți mai jos mai multe despre fiecare dintre aceste emisiuni.


„Periplu culinar cu Nadiya” (2017), din 5 august, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00. Nadiya Hussain, câștigătoarea sezonului din 2015 al „Great British Bake Off”, pornește într-o călătorie gastronomică prin Marea Britanie. Din estul țării (unde urcă pentru prima dată într-o barcă de pescuit și prinde crabi), trece prin Londra (unde vizitează o fermă urbană, într-o zonă industrială a capitalei) și Țara Galilor (unde un oier o învață meserie) și ajunge până în Scoția (unde culege condimente sălbatice). La fața locului, cunoaște fermieri, producători și pescari și gătește rețete folosind ingrediente locale. Începe cu o rețetă pe care a învățat să o facă în copilărie (scones cu brânză), apoi gătește minunății ca prăjitură cu mălai, rozmarin, cimbru și portocale,  curry de pește sau miel cu sumac. Fiecare episod (din totalul de 8) este difuzat în reluare, la ora 11:00, în weekend.

„La drum cu Chuck şi Danny”, din 11 august, sâmbătă și duminică, de la ora 17:00. Titularii protagoniști sunt Chuck Hughes și Danny Smiles, prieteni buni, bucătari și colegi de restaurant, care pornesc într-o aventură gastronomică cu rulota prin Canada. Ei vizitează 6 locuri spectaculoase, unde vor crea un ospăț în aer liber pentru bucătarii, fermierii, pescarii și furnizorii locali, care au colaborat la obținerea „prăzii”. Fiecare episod (din totalul de 6) este difuzat în reluare, la ora 21:35, în weekend.

„Donna Hay: de la elementar la excelenţă cu copiii”, din 29 august, de la ora 19:30. Experta mondială a minunilor culinare creative, Donna Hay, s-a inspirat pentru noua ei emisiune de la copiii din vecini. Și a adunat laolaltă feluri de mâncare sănătoase, perfecte pentru mămicile care gătesc pentru familia extinsă și nu mai au idei proaspete. Fiecare episod (din totalul de 8) este difuzat în reluare, la ora 11:30, a doua zi.


Niciun comentariu despre subiectul „Trei premiere delicioase, în august, la Tv Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile