sâmbătă, 8 septembrie 2018

Televiziunea Profit.ro, inclusă în grila de cablu digital a Digi Tv

Recent lansata televiziune Profit.ro a fost inclusă în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi Tv ( RCS & RDS ). Este utilizată aceeași frecvență folosită pentru transmisia televiziunilor ZU TV HD, eStrada Tv, Credo Tv etc. Televiziunea Profit.ro este afișată în grila de cablu digital a Digi Tv prin denumirea "Profit Tv". Verificarea recepției am efectuat-o prin intermediul unui televizor cu tuner DVB-C.

Televiziunea Profit.ro, care difuzează în special emisiuni financiare și de business, inclusiv despre evoluțiile și evenimentele din mediul de afaceri local și internațional, mai este prezentă și în grila UPC, începând din 31 august 2018.

UPDATE 5 octombrie 2018: Televiziunea Profit.ro a intrat în grilele de cablu tv digital si tv prin protocol IP ale operatorului Telekom România.


17 comentarii despre subiectul „Televiziunea Profit.ro, inclusă în grila de cablu digital a Digi Tv”:
Anonim

Multumim

Anonim

si mai vrem si epic drama la rds rcs prin cablu....

Anonim

Eu am făcut o solicitare la RCS&RDS pentru canalele AMC şi Sundance TV,dar nu mi-au răspuns şi nu am văzut nici o schimbare în această privință..

Florin

Tu ai impresia ca vreun cablist din Romania sau de oriunde altundeva va introduce un canal ca il solicita vreun abonat? Vreau si eu Sky Movies sau Sky Sport, oare sa fac cerere? Poate le vor introduce, că asa vreau eu...

Cristy

Florin conteaza ce tip de client esti daca esti un client premium conteaza !

Tibi

daca vrei sa vezi Sky Movies sau Sky Sport aboneazate la operatorul respectiv, a intrat si la medias-sibiu Profit.ro

Giony

Poti fi si client PLATINUM, fiecare firma tv are politica ei.

Anonim

Nu ai sa vezi canale sky în România, iar pentru introducerea de noi canale la RCS o sa ai un răspuns standard ca vor avea în vedere părerea abonaților, dar nu ai sa vezi asa curd și rezultate. De exemplu AMC este cerut de mai bine de trei ani de abonați, iar la Epic Drama de aproape 10 luni și a apărut doar în Digionline

Papa Johnny

In Vaslui pe frecventa 406 gasisem ieri un post Viasat Epic Drama la capatul grilei si nu mergea . acum observ ca a disparut.

Anonim

Eu as dori sa introduca Cinemaraton. Din pacate cred ca sunt slabe sanse.

Anonim

Este un canal AKTA 0 sanse

Anonim

in Brasov la DIGI TV Ro pe cablu digital intre 139 bbc world news si 141 fasion tv lipseste numaru 140 nu este , probabil ca de luni o sa bage acolo Epic Drama zic eu sau alceva acolo . dar cu tot ce lipseste sunt 154 de canale tv digitale sd si hd ( este pe 105 Profit Tv bagat de ieri ).

Anonim

Epic Drama va fi introdus foarte curând şi pe cablu digital.
Deja se fac probe la acest canal

Anonim

Politica DIGI este să introducă cât mai multe canale de la același trust.
Avea Antena 1,Antena 1 HD,Antena Stars,Antena Stars HD,Antena 3,Antena 3 HD,Happy Channel şi ZU TV în grila de programe...acum au introdus Happy Channel HD şi ZU TV HD.
Avea Look Sport,Look Plus şi Agro TV în grilă...acum au introdus Profit.ro TV.
Avea Viasat Explore,Viasat History,Viasat Nature,Viasat History/Nature HD şi TV 1000...acum fac probe la Epic Drama.
În curând vom avea şi variantele HD ale Look Sport,Look Plus,Epic Drama,Discovery Channel.
Ținând cont de acest aspect cine știe?...poate în viitor vom avea Discovery Science,Discovery Science HD,Discovery Showcase HD,Discovery Turbo Xtra,Discovery Turbo Xtra HD,Investigation Discovery,Investigation Discovery HD,National Geographic People,National Geographic People HD,TV 1000 Ruskoe Kino,TNT HD,Eurosport 360 HD etc...

Anonim

National Geographic People nu mai emite in Romania,din pacate si tv 1000 kino este un post rus nu va emite niciodată in Romania

Anonim

Admirabil respectul pentru a veni in intampinarea dorintei fiecarui abonat pentru a-si vedea programul favorit. Chiar si numai pentru un abonat, efortul este cu atat mai laudabil. Desigur, Profit tv va avea mai multi abonati care sa il urmareasca, dar oare va fi suficient pentru a-l face profitabil ?

Anonim

Cu siguranta ca includerea in grila de cablu a RCS RDS este un pas urias pentru Profit Tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile