miercuri, 17 octombrie 2018

Animal Planet va avea o nouă siglă

Sigla Animal Planet va fi schimbată, ca parte a unei noi identități de brand la nivel mondial. Noua siglă, care va reprezenta un elefant, va fi lansată în SUA și Marea Britanie pe 28 octombrie 2018, iar în restul țărilor și teritoriilor până la sfârșitul primului trimestru a anului 2019.

Noua siglă a fost realizată de compania de design grafic Chermayeff & Geismar & Haviv (CGH) din New York. Logo-ul a fost optimizat pentru utilizarea pe mai multe platforme. CGH a realizat și siglele utilizate în prezent de NBC, Showtime, PBS, NYU, Chase Bank și US Open.

"De peste 20 de ani, Animal Planet este un brand foarte apreciat în întreaga lume, iar acum este momentul potrivit să ajungă, prin intermediul fiecărui tip de platformă, la publicul care este pasionat de animale. Ajungem la toate generațiile prin intermediul programelor noastre și suntem aici pentru a vă distra și pentru a vă oferi bucuria apropierii oamenilor de animale și natură", a precizat Susanna Dinnage, președinte global al Animal Planet.

"Animal Planet ne-a solicitat să realizam o siglă care să reprezinte aceasta marcă la nivel global, ca o experiență care poate să fi asimilată la fel în diverse țări, regiuni și culturi. Am încercat să surprindem energia și bucuria acestui brand. Bazându-se pe brandul original al Animal Planet, noul elefant este distinctiv și pregătit să călătorească pe diverse platforme din lume", a precizat Sagi Haviv, partener la Chermayeff & Geismar & Haviv.


Televiziunea Animal Planet, unul dintre brandurile Discovery, este disponibilă în 360 de milioane de case, în peste 205 de țări și teritorii.

UPDATE 22 ianuarie 2019: Animal Planet a schimbat sigla și pachetul grafic. Detalii găsiți AICI.


9 comentarii despre subiectul „Animal Planet va avea o nouă siglă”:
Anonim

Ce frumos :)

Anonim

Tot la elefant au revenit? Mai aveau o sigla cu un elefant in urma cu multi ani

koss

urata sigla.. :|

Anonim

Mie imi place si iti spun si de ce, nu doar arunc o remarca fara argumentatie: noua sigla are un design mai modern decat a avut Animal Planet pana acum, linille sunt mai curbate, mai stilizate, iar animalul reprezentat e unul din animalele mele favorite, un animal bland si pasnic in conditii normale, chiar daca el dispune o forta imensă. In plus, e un animal pe care il recunoaste orice telespectator matur de pe acest Pamant si probabil marea majoritate a copiilor care au televizor si stiu sa citeasca.

robert

dar cand apare pe digi

andrei vintila

in curand digi

Anonim

Până în decembrie 2019 nu va intra Animal Planet la rcs rds

Anonim

În decembrie 2019,revine la Digi?

Anonim

Vreau Animal Planet la Digi!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile