luni, 1 octombrie 2018

Canale noi la UPC: Cinemax 2 HD, 24 Horas și Canal 33

Operatorul de televiziune cu plată UPC România a introdus în grila de cablu digital trei posturi tv: Cinemax 2 HD (la poziția 159), 24 Horas (la poziția 427) și Canal 33 (în versiune SD, la poziția 408).

Canal 33 este o televiziune de business și de dezvoltare personală. Grila conține programe cu informații despre antreprenoriat și investiții, tehnologie, freelancing și cariere, formare și dezvoltare personală, life-style, cultură și spiritualitate.

24 Horas este un canal de știri spaniol, care emite 24 de ore. Lansat pe 15 septembrie 1997, 24 Horas este deținut de RTVE (Corporación de Radio y Televisión Española).

Cinemax 2 HD este versiunea în High Definition a canalului omonim ce difuzează 24 ore pe zi filme, seriale, producții originale și documentare, neîntrerupte de publicitate.

Televiziunea Motorsport.tv, care a anunțat că va deveni din 30 septembrie 2018 un canal online și la cerere, a fost eliminată din grila UPC România.

UPDATE 1 octombrie 2018, ora 18:00: Conform colegului _-KALMAN-_ , la UPC televiziunile JimJam, Megamax, F & H și DaVinci au fost mutate din pachetul Maxim în pachetul Familia.


5 comentarii despre subiectul „Canale noi la UPC: Cinemax 2 HD, 24 Horas și Canal 33”:
Anonim

preferam cinemaraton comedyest cinetronix

Anonim

Cinemaraton si comedyEst sunt canale ale AKTA, cum sa fie introduse la UPC? E exact cum ai vrea Digi Sport la Telekom, sau Telekom Sport la Digi :)

Cristi

Și Digi24, UTV, Music Channel și HIT Music aparțin de RCS-RDS și sunt preluate de alți operatori. La fel vor să procedeze și cu Film Now și la fel au vrut să procedeze și în trecut cu canalele de documentare - în 2013, au depus cerere la CNA pentru a lansa canale secundare care să nu mai includă denumirea Digi (World Channel, Animal World Channel și Life Channel) și care să fie oferite și celorlalți operatori, doar că n-a fost nimeni interesat să preia posturi de la concurență, abia s-au împăcat cu Digi24 după ani în care l-au ascuns prin grilă.

La fel și cei de la AKTA, au declarat că vor să-și ofere posturile și altor operatori.
Cinemaraton e deja în grila Telekom.

Anonim

Pai asta e ideea, un operator nu vrea sa preia canalele altui operator concurent. Nu ca nu ar vrea AKTA, nu vor ceilalti sa ii preia. Ca sunt exceptii, aceasta doar intaresc regula.

Unknown

Cinemaraton si comedy est cand le vedem la ups..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile