luni, 8 octombrie 2018

Din 15 octombrie 2018, "Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri" la TV Paprika

Patrizia Paglieri revine pe micul ecran, cu o nouă emisiune, de la mijlocul acestei luni. Din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21:00, TV Paprika va difuza o nouă producție locală „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri”. Noua vedetă de la TV Paprika i se alătură, astfel, lui Antonio Passarelli. Născută în Bahamas, Patrizia a copilărit în Italia, dar locuiește în România din 1992 și este cunoscută grație rolului de jurat din sezoanele 4 și 5 ale emisiunii „MasterChef”.

Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” a fost filmată la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este chiar fiul ei de 22 de ani, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase.
Fiecare episod ne dezvăluie două rețete delicioase și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

„Cred că emisiunea mi se potrivește, am acceptat propunerea TV Paprika pentru că în format am făcut exact ce iubesc să fac: am gătit. Am acceptat imediat și sunt foarte încântată de cum a ieșit produsul final, sper să placă și publicului. La filmări a fost super, pentru că am găsit la fața locului o echipă foarte, foarte simpatică și competentă, care m-a făcut să mă simt foarte bine și care mi-a ușurat munca”, povestește Patrizia.

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018: „Jamie gătește italienește” (simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră însorita Sicilie și gătesc alături de diverse „nonne” – supereroii bucătăriei italiene; din 6 octombrie, în weekend, de la ora 16:00); „Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană” (Si și Dave ajung, pe 2 roți, în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania; din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00); „Să gătim sănătos cu Pepe” (Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui; din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00).

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 15 octombrie 2018, "Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri" la TV Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile