marți, 9 octombrie 2018

Rock Tv, Magic Tv și Kiss Tv, disponibile în aplicația AKTA Online

Operatorul de televiziune cu plată AKTA a introdus în grila aplicației AKTA Online televiziunile Rock Tv, Magic Tv și Kiss Tv. În grila acestei aplicații lansată relativ recent mai sunt deja prezente televiziunile Akta Info, Arcadia, Cinemaraton, Comedy Est, România TV și Da Vinci.

Platforma AKTA Online poate să fie accesată și prin website-ului operatorului, prin intermediul secțiunii Contul meu ( https://contulmeu.akta.ro/autentificare ). Pe platforma online de pe websiteul AKTA, precum și pe dispozitive mobile, conectarea se efectuează utilizând datele de conectare pentru "Contul meu".

UPDATE 5 decembrie 2018: Veste bună pentru pasionații de filme romanești: AKTA oferă acces GRATUIT la vizionarea a două canale din aplicația Akta Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești vor putea viziona CINEMARATON și COMEDY EST, CHIAR DACĂ NU SUNT ABONAȚI LA AKTA. Detalii găsiți AICI.


12 comentarii despre subiectul „Rock Tv, Magic Tv și Kiss Tv, disponibile în aplicația AKTA Online”:
Marius Aln

Bravo AKTA ,cei care au rds dar au o ruda cu akta esti castigat...dar trebuie sa fraieresti ruda.

Anonim

Adica sa iti dea rudele imprumut acces la contul lor. :-) As vrea si eu sa vad Rock Tv, plus Arcadia, Cinemaraton si Comedy Est, dar nu am rude cu abonament la AKTA. :-)

Marius Aln

I'm sorry, dar rudele erau cu datorii si de asta ne-au dat contul.

Anonim

E bine ca ai investit in rude, acum se vad rezultatele investitiei. :-) Astept cu nerabdare aceste canale si la RCS. Pana atunci, e remarcabil ca AKTA a inceput sa dezvolte grila aplicatiei si ar fi bine pentru abonatii săi sa diversifice cat mai rapid aceasta grila Akta online.

Unknown

Îmi puteți spune şi mie cât costă abonamentul tv şi internet de la Akta pe lună?

Anonim

Gasesti toate ofertele si preturile actuale la numarul de telefon al Departamentului de relatii clienti de la AKTA: tel: 0377 77 88 99.

Anonim

De pinde de zona. Daca in zona in care va afla-ti AKTA are concurenta pretul este 22 lei cablu si 28 internetul. Daca nu are concurenta are monopol , cablu 38 si intrenetul 42 lei

Unknown

Multumesc pentru informație. Din fericire pentru mine are concurență.

Unknown

Îmi puteți spune şi mie care este diferența dintre receptoarele hd de la Akta,Orange şi Telecom? Întreb asta deoarece la Akta chiria pe lună este zero la Orange trei lei şi ceva iar telekom nouă lei. Toate receptoarele hd nu au toate aceeași rezoluție hd? De ce este această diferență de preț ținând cont de faptul că toate sunt aceeași marcă Samsung.

Anonim

Fiecare furnizor de servicii are propria sa politica de afaceri. Aboneaza-te la care iti place.

Unknown

Pentru cei care au Akta digital, ce filme de comedie bagă pe Comedy est?

_-KALMAN-_

Canale noi pe Akta Online: Agro TV, Profit.ro, Fishing & Hunting, Duck TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile