luni, 1 octombrie 2018

Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2, disponibile exclusiv în noul pachet Telekom Sport +

Operatorul Telekom România a anunțat pe websiteul oficial (telekom.ro/plus) că din 1 octombrie 2018 televiziunile TELEKOM SPORT 1 și TELEKOM SPORT 2 sunt disponibile doar în noul pachet Telekom Sport +.

Pentru clienții cu serviciul TV L, pachetul Telekom Sport+ este inclus în abonament.

Însă clienții abonați la serviciul TV M trebuie sa activeze Telekom Sport +, pentru a recepționa televiziunile TELEKOM SPORT 1 și TELEKOM SPORT 2. Prețul este de 1 euro/lunar (TVA inclus).

Opțiunea Telekom Sport+ se poate activa din aplicația My Account, disponibilă pentru iOS , Android și în varianta web. După autentificare, clientul va găsi extra opțiunea Telekom Sport+ în meniul: Servicii - TV - Telekom Sport+. După ce a fost activată opțiunea, dacă în decurs de 10 minute posturile nu sunt disponibile, receptorul trebuie restartat.

De asemenea, pachetul Telekom Sport+ este oferit gratuit pentru primele 2 luni noilor clienți la serviciul TV M.

De asemenea, și televiziunile Look Sport și Look Plus vor face parte tot din pachetul Telekom Sport.
UPDATE 3 octombrie 2018: Conform call-center-ului Nextgen, decizia prezentată în acest articol nu se aplică și pentru abonații Nextgen. Dacă vor exista modificări, vom reveni cu detalii.


31 de comentarii despre subiectul „Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2, disponibile exclusiv în noul pachet Telekom Sport +”:
Unknown

Cele 2 canale vor fi în continuare disponibile prin aplicatia destinată și dispozitivelor mobile, adică TelekomTV?!?

Anonim

M-am uitat si eu la ei pe site, dar nu gasesc detalii si despre situatia in aplicatia Telekom tv.
Banuiesc ca pentru aplicatia Telekom Tv va fi disponibil daca ai pachetul L sau daca te abonezi separat.

Unknown

Se plăteste separat şi pe tv satelit?

Anonim

Da, pe satelit, cablu și iptv.

Unknown

Mda, văd pe saitul respectiv că cele 2 canale, despre care întrebam mai sus, vor fi în continuare disponibile, celor care nu sunt abonați la nici un serviciu Telekom, prin "Pachetul online Telekom Sport" la prețul de 3,19 €/lună, adică la fel ca înainte:
http://s.go.ro/3lg0ej2z

Anonim

Sau poate inca nu au actualizat acolo...

Unknown

Au actualizat pentru c-am observat că cele 2 canale au dispărut din pachetul "Tv Online" care-i la 3,2€/lună și-au rămas acolo doar TS3 și TS4

Anonim

Acum asa scrie, ca la TV M vor fi doar daca te abonezi la Telekom Sport+:

https://www.telekom.ro/plus/

Poate se vor razgandi peste cateva zile...

Anonim

@Unknown, nu este deocamdata actualizat complet pe siteul lor https://www.telekomtv.ro/account/subscriptions, deoarece optiunea online "Pachet online Telekom Sport", care contine canalele Telekom Sport 1-4, se va retrage de la vanzare. Ei au modificat doar optiunea "Canale TV online", eliminand Telekom Sport 1 si 2.

Cristi

În cazul NextGen, se pare că Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2 vor rămâne în continuare în grila standard, conform paginii de Facebook.

Anonim

am auzit ca telekom se vor razgandi adica vor avea abonatii la tv m telekom sport 1 si 2 dar care vor fi de fapt telekom sport 3 si 4 dar le schimba numele in telekom sport 1 si telekom sport 2, si la telekom sport 1 si 2 actuale le vor pune numele telekom sport +1 si telekom sport+2 si vor fi cu 1 euro pe luna

andu

Deci de fapt in Tv M vom avea Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4, nu vor fi de fapt adevaratele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2, ci alte canale cu numele de Telekom Sport 1 si 2? Deci de fapt tot nu vor fi in Tv M adevaratele canale 1 si 2, ci vor fi alte canale. Adevaratele Telekom Sport 1 si 2 tot cu bani vor fi in Tv M? Asta nu e razgandire, ci doar niste canale care vor avea numele de Telekom Sport 1 si 2, dar cu alt continut, ca de fapt vor fi Telekom Sport 3 si 4, cu alte nume. Si cine ti-a zis pana la urma de razgandeala asta, ai sunat tu la Relatii clienti? Ca pare ciudata sa fie adevarata...

Anonim

Săptămâna aceasta meciurile din UCL și UEL se difuzează la Telekom doar pe canalele Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2, care fac parte din pachetul Telekom Sport+.

Anonim

Telekomu nu tie cum sa ma-i ia niște bănuți in plus care nu este normală chestia asta pentru doua posturi alelor de sport să le dea contra cost intru pachet suplimentar ori cum telekom este mult și scump

Anonim

Asa este telekomu nu stie cum sa ma-i ia suplimentar niste banuti in plus pe langa daua posturi ale lor de sport dar ori cum telekom e mult si scump.

Anonim

Nu e obligatoriu sa le platesti, daca nu esti pasionat de sport. Daca esti pasionat, platesti. Pasiunea se plateste, distractia costa. Eu cheltui in medie lunar sute de euro pe pasiunile si achizitiile mele electronice si media. Daca as fi pasionat de fotbal, as plati fara sa ma gandesc 1 euro lunar...

Unknown

Au codat deja canalele de sport.Inclusiv Looksport şi Look plus.

Unknown

Sunt abonat Telekom, prin antena, satelit si am solicitat telefonic, acum cateva zile, ca sunt de acord sa achit 1 euro in plus, ca sa pot receptiona Telekomsport plus.
Operatoarea m-a incredintat ca sigur am acces la aceste programe.
M-am bucurat , pana ieri, de astazi aceste posturi, Telekomsport plus 1 si 2, sunt.....blocate !!?
Ce trebuie sa fac, ca se le pot receptiona, asa cum mi sa promis ?

Anonim

Sa discuți din nou cu cine ți-a promis, adică cu operatoarea...

mihai mihai

De ce sa platesc in plus daca in momentul cand am facut abonamentul erau incluse si programele de sport? De ce au scos si posturile look tv? Ce legatura au acestea cu telekom sport? Telekom au cele mai scumpe abonamente si tot vor mai multi bani.

Anonim

Corect asa este Mihai iti zic chiar eu programele Look tv au devenit Look plus si Look sport adica de sport astea de la telekom le-au codat de ja ca sa formeze un pachet de sport+ cu ale lor TS 1 si TS 2 in total ar fii 4 posturi initial cu 1 euro.

Anonim

Telekomul chiar nu stie cum sa ma-i inghita niste banuti in plus

cg

Bineeee, am inteles ca esti suparat ca trebuie sa platesti enorma suma de 1 euro in plus, trebuie sa repeti de 5 ori????

Anonim

E si normal ce zice (Anonimul) Anonimi de mai sus si Mihai Mihai telekom are cele mai scumpe abonamente si chiar tot vor bani nesatui in continoare.

cg

Deja m-ai plictisit repetând la nesfârșit același lucru.

Unknown

Dn: Cg la sa lumea sas zica nemultumirile cum poate si Anonimul ala tot la fel si el

Anonim

Din 12 noiembrie 2018 vor scumpi si pachetul TV L, adaugand la pret inca 1,43 euro lunar, TVA inclus, pentru abonatii care si-au achizitionat ca noi clienti ori s-au mutat la serviciul de televiziune TV L pana la 1 octombrie 2018. Deci chiar daca Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2 sunt incluse gratuit in TV L, pachet care include gratuit Telekom Sport+, prin marirea pretului abonamentului TV L, majoritatea abonatiilor TV L vor plati in plus.

Ar mai fi de amintit ca mai nou s-a mai hotarat ca, incepand cu data de 6 octombrie 2018, nici Look Plus si Look Sport sa nu mai fie incluse in pachetul TV M, ci sa faca parte tot din Telekom Sport+.

Unknown

Buna Siara,de pe data de 6 oct 2018 nu mai funcyioneaza telekom sport 1 si 2,scrie ca e scos din grila,Cum pot face sa le prind dinou.Eu sunt Abonat prin Satelit In Spania.Multumesc

Anonim

Exact ce am zis lui Mihai Mihai Look Plus si Look sport sa faca parte din pachetul sport+ in total 4 posturi cu ale lor TS 1 si TS 2 initial cu 1 euro

Unknown

Sigur, sigur nu o să-i convină m-ai lu nimeni majorarea parchetului L 1,43 euro lunar, TVA inclus și cu scoatere posturilor Look Puls și Look Sport din pachetul M și incluse în pachetul sport+

Anonim

La Telekom sau scos Telekom sport 1 și 2 și programele look tv sunt la plata separat la 1.19 euro cel mai ieftin abonament la ei este 14.5 euro nu se poate lua doar TV este obligator 2 servicii

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile