marți, 9 octombrie 2018

Televiziunea A7 TV a solicitat licență națională prin cablu tv

SC VISION BROADCAST SRL a solicitat în ședința de azi a CNA acordarea unei licențe audiovizuale pentru difuzarea națională prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe A7 TV.

Reprezentanții televiziunii au menționat că încearcă o abordare diversificată, care să se adreseze unor segmente diverse de public, cu emisiuni de informație, cultură, muzică, turism, familie, spiritualitate, sănătate, meteo, talk-show, documentare și filme:

"Dorim sa fim un post tv care se axează pe ideea de pozitiv, de frumos. Mass-media din România se axează pe tragic. Noi vrem sa promovăm cele mai frumoase lucruri din România. Nu ne vom axa pe știri. Chiar dacă vom difuza multe talk-show-uri, noi nu vom face radio filmat. Emisiunile vor conține diverse materiale, reportaje, având o producție serioasă, cu multe rubrici."

Televiziunea va difuza emisiuni precum "20+", "Adolescenții", "Andra’s journey", "De vorbă cu stomatologul", "De vorbă cu doctoru’", "Dialog", "Ecoul muzicii", "E cu cântec", "La mintea cocoşului", "Răspunde biblia", "Pagini de lumină", "Smart life", "Știrea cea bună", "Step by step" sau "Sub lupă".

"Dorim o licență națională, nu locală, deoarece ne propunem să ne dezvoltăm, să ajungem în caselor telespectatorilor din toată România. După un an și jumătate de experiență, credem că suntem pregătiți pentru a fi distribuiți prin cablu tv la nivel național. Suntem în negocieri cu firmele mari de cablu, dar am decis să nu facem pași concreți până nu vom obține de la CNA un răspuns pozitiv. Suntem într-o etapă avansată cu amenajarea studioului, am investit destul de mult în acest spațiu, care va fi foarte frumos".

În privința semnificației denumirii televiziunii A7 TV, reprezentanții postului tv au menționat:

"Fiecare televiziune, atunci când se lansează, dorește sa fie prima pe piață. "A" este prima literă a alfabetului. Ne dorim să fim și noi printre primii. Are o semnificație spirituală, pentru ca A este Alpha, începutul. Șapte este o cifră a perfecțiunii. În plus, personal m-am gândit că în mintea românilor încă mai rezonează cifra 7, care le amintește de televiziuni precum Tele7abc sau Pro7", a precizat un reprezentant al televiziunii A7 TV.

Televiziunea A7 TV a fost lansată de un an și jumătate în mediul online.

Solicitarea de acordare licență națională prin cablu tv pentru A7 TV a fost aprobată cu 6 voturi "pentru" și 2 voturi "împotrivă".


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea A7 TV a solicitat licență națională prin cablu tv”:
Anonim

un lucru frumos bravo mi ar place ca toti operatorii sa preia aceasta televiziune mult suces

Anonim

sper sa fie si la rds in toata tara...

Unknown

Este un post tv tv asemanator Speranța tv,Credit tv.

Anonim

Cu Credo Tv, nu Credit Tv...

Anonim

Are si nuante spiritual-religioase, dar nu e asemeanator cu Speranta Tv si Credo Tv decat poate maxim 10%.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile